Μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε κάθε απαίτηση.

Τόσο μεταβλητό όσο και το φορτίο που μεταφέρει.

Οι πολυάριθμες εκδόσεις του οχήματος και των επιλογών εξοπλισμού σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το panel van ακριβώς στο είδος της μεταφοράς. Με μήκος οχήματος extra long και πολύ ψηλή οροφή, ο χώρος φόρτωσης παρέχει το μέγιστο όγκο. Αν το ωφέλιμο φορτίο είναι αποφασιστικής σημασίας, είναι καλύτερο να οδηγείτε την έκδοση βάρους των 5.500 kg. Μια σειρά από έξυπνες λύσεις βελτιστοποιούν και διευκολύνουν τη χρήση του χώρου φόρτωσης, όπως θόλοι τροχών φόρτωσης ή η εσωτερική σχάρα οροφής για αποσκευές. Με τις επιλογές «μπροστινού παραθύρου» και «πάγκου καθισμάτων στην 1η σειρά καθισμάτων» το όχημα συνδυάζει μεταφορά φορτίου και επιβατών με έως και 6 καθίσματα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές λύσεις αμαξώματος εκ του κατασκευαστή, για ειδικές βιομηχανικές χρήσεις στη γνωστή ποιότητα.

  Επισκόπηση της ποικιλίας των εκδόσεων του Sprinter panel van:

  • 4 μήκη οχήματος: compact, standard, long και extra long
  • Τρία ύψη οροφής: βασική οροφή, ψηλή οροφή και πολύ ψηλή οροφή
  • Όγκος χώρου φόρτωσης έως και 17 m³
  • Διατίθεται με επιτρεπόμενο μικτό βάρος 3.000 kg, 3.500 kg, 4.100 kg και 5.000 kg, διάφορες επιλογές αύξησης δυνατότητας φόρτωσης και εκδόσεις μείωσης για επιτρεπόμενο μικτό βάρος έως τα 5.000 kg.
  • Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 2.675 kg σε συνδυασμό με το Sprinter panel van με το βασικό εξοπλισμό με βασική οροφή και επιτρεπόμενο μικτό βάρος οχήματος 5.000 kg.
  • Διατίθεται με κίνηση στους εμπρός τροχούς, στους πίσω τροχούς και τετρακίνηση.

  Πλεονεκτήματα προϊόντος