Η Mercedes-Benz σας δίνει άλλον έναν καλό λόγο
για να επισκεφθείτε φέτος την AGROTICA.

Η Mercedes-Benz δεν θα μπορούσε να λείψει φέτος από την μεγαλύτερη έκθεση αγροτικού ενδιαφέροντος, την 27η Διεθνή Έκθεση AGROTICA στη Θεσσαλονίκη, στην οποία θα παρουσιάσει τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class, το εντυπωσιακό διπλοκάμπινο pickup που έκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πύλη Συντριβανίου της ΔΕΘ, η X-Class θα είναι διαθέσιμη για το κοινό.. Όχι απλά για να σας εντυπωσιάσει με τον επιβλητικό όγκο της, τη δυναμική και καλαίσθητη εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για να σας εκπλήξει με το εκλεπτυσμένο εσωτερικό της, τα αναπαυτικά της καθίσματα και τις απεριόριστες δυνατότητές της.

Είναι γεγονός! Η Χ-Class θα βρίσκεται στην Agrotica 1-4 Φεβρουαρίου, για να την οδηγήσετε! Δηλώστε συμμετοχή στους Συμβούλους πώλησης της Mercedes-Benz και βρεθείτε πίσω από το τιμόνι του πιο πολυσυζητημένου pickup σε ένα test drive σε off-road διαδρομή στον υπαίθριο χώρο Α8 εντός της ΔΕΘ.

Ρωτήστε όσα θα θέλατε να μάθετε και ενημερωθείτε για τις προτάσεις και τις λύσεις που έχει ετοιμάσει η Mercedes-Benz ειδικά για σας.

Φέτος, για πρώτη φορά στην Agrotica σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να δείτε αλλά και να δοκιμάσετε το επόμενο επαγγελματικό σας αστέρι. Αυτός είναι άλλος ένας καλός λόγος για να επισκεφθείτε την έκθεση!