Ώρα για service;

Ώρα για service;

Προγραμματίστε τώρα το επόμενο ραντεβού για service online. Ευκολά και γρήγορα με ένα κλικ!
Προγραμματίστε τώρα το επόμενο ραντεβού για service online. Ευκολά και γρήγορα με ένα κλικ!
Εξουσιοδοτημένο Service Mercedes-Benz

Η Ασφάλεια έχει σπίτι.

100% Ασφάλεια 100% Mercedes.

Εξουσιοδοτημένο Service Mercedes-Benz


Η Ασφάλεια έχει σπίτι.

100% Ασφάλεια 100% Mercedes.

100% Mercedes 100% Ασφάλεια
100% Mercedes 100% Ασφάλεια
Η Ασφάλεια έχει σπίτι

Η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία της Mercedes-Benz σας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας παγκοσμίως. Ως κατασκευαστής της Mercedes σας ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να είστε ασφαλής. Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, την ποιότητα του Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας καθώς και την υψηλή ποιότητα των Γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes Benz. Διότι το Σχεδόν δεν σε πάει πουθενά. Η ασφάλεια έχει το σπίτι της στο Service της Mercedes-Benz.

100% Ασφάλεια 100% Mercedes


Το σχεδόν δεν σε πάει πουθενά.

100% Ασφάλεια 100% Mercedes


Το σχεδόν δεν σε πάει πουθενά.

 • Κινητήρας & Λιπαντικά

  Γνήσια λάδια μηχανής και γνήσια φίλτρα λαδιού Mercedes-Benz.
  Mercedes-Benz Oil
  Εκ νέου προβολή

  Διατηρήστε τον κινητήρα σας σε κορυφαία φόρμα
  για περισσότερο χρονικό διάστημα.


  Γνήσια λάδια μηχανής και γνήσια φίλτρα λαδιού Mercedes-Benz.
  Ο κινητήρας είναι η καρδιά της Mercedes-Benz σας. Για να λειτουργεί ο κινητήρας και το όχημά σας για μεγάλη διάρκεια ζωής, όλα του τα στοιχεία είναι ρυθμισμένα με τον καλύτερο τρόπο - από τα μπουζί και τον καθαριστή αέρα του κινητήρα, μέχρι τα φίλτρα καυσίμων και λαδιών, το αντιψυκτικό και τον ιμάντα V.

  Οι κατασκευαστές κινητήρων ξέρουν επίσης πώς να τους διατηρούν σε καλή κατάσταση: με τα γνήσια λάδια μηχανής και τα γνήσια φίλτρα λαδιών Mercedes-Benz. Το πλήρως συνθετικό λάδι βελτιστοποιεί τις τιμές απόδοσης, παρέχει αξιόπιστη λίπανση για κάθε περίσταση και, σε συνδυασμό με το φίλτρο λαδιού, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Μειώνουν την κατανάλωση καυσίμων και προστατεύουν το περιβάλλον. Τα γνήσια λάδια μηχανής Mercedes-Benz έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους κινητήρες Mercedes-Benz - από τους ειδικούς που έχουν κατασκευάσει τον κινητήρα σας: από εμάς. Αυτό ενισχύει επίσης και την ασφάλεια του κινητήρα σας.

  Γνήσια λάδια μηχανής Mercedes-Benz.
  Εκ νέου προβολή

  Ποιο λάδι χρειάζομαι;

  Το Mercedes me σας δείχνει όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητό σας. Απλώς εγγραφείτε, εσείς και η Mercedes σας στο Mercedes me, και βρείτε λάδια κινητήρα ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας. Άλλωστε, η Mercedes σας αξίζει τα γνήσια προϊόντα 

 • Αναρτήσεις

  Frame
  Εκ νέου προβολή

  Ασφαλείς, ό,τι και αν συμβεί.
  Γνήσιες Αναρτήσεις Mercedes-Benz.


  Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης, στροφές σε ορεινούς δρόμους ή ομαλή πορεία σε αυτοκινητόδρομο - μπορεί να μην ξέρουμε πού οδηγείτε τη Mercedes σας, ξέρουμε όμως ότι η ανάρτησή σας πρέπει να σας πάει στον προορισμό σας με ασφάλεια.

  Για αυτό οι γνήσιες αναρτήσεις Mercedes-Benz είναι σχεδιασμένες για καλά χαρακτηριστικά διεύθυνσης και ασφαλές κράτημα με βαρύ φορτίο. Αυτό όχι μόνο ενισχύει την οδηγική άνεση, αλλά βελτιώνει και την ασφάλεια. Για να το εγγυηθούμε αυτό, δεν υπάρχει διάκριση ανάμεσα στα εξαρτήματα που κατασκευάζονται για τα νέα οχήματα και σε αυτά που προορίζονται για ανταλλακτικά. Όλα τα στοιχεία της ανάρτησης κατασκευάζονται με τα ίδια εργαλεία και τα ίδια πρότυπα ποιότητας. Έτσι ώστε να είστε πάντα ασφαλείς στο δρόμο, όπου και αν είστε.

 • Φίλτρα

  Γνήσια φίλτρα εσωτερικού Mercedes-Benz.
  Εκ νέου προβολή

  Όχι πια προβλήματα με τις αλλεργίες.
  Γνήσια φίλτρα εσωτερικού Mercedes-Benz.


  Για να διατηρείται το εσωτερικό της Mercedes σας όσο πιο φιλικό γίνεται προς όσους υποφέρουν από αλλεργίες, υπάρχει ένα πατενταρισμένο, γνήσιο φίλτρο για το εσωτερικό της Mercedes-Benz, πιστοποιημένο από το ECARF. Παρέχει αξιόπιστη προστασία από τη γύρη, τη σκόνη και τα σωματίδια αιθάλης, και φιλτράρει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια. Με το φίλτρο αυτό οι αλλεργίες δεν πρόκειται να επιβιώσουν - αρκεί να το αντικαθιστάτε τακτικά. Οι πατενταρισμένοι άξονες καθοδήγησης στο φίλτρο εξασφαλίζουν την άριστη ακρίβεια διαστάσεων και την τέλεια στεγανοποίηση στο περίβλημα του κλιματιστικού. 

  Ακόμα και όσοι δεν υποφέρουν από αλλεργίες επωφελούνται από το γνήσιο φίλτρο εσωτερικού της Mercedes-Benz: ο καθαρός αέρας βελτιώνει την υγρασία του αέρα και μειώνει τον κίνδυνο ατυχήματος λόγω κόπωσης.

 • Φρένα

  Brakes
  Φρένα
  Εκ νέου προβολή

  Υψηλή ισχύς πέδησης για μικρή απόσταση ακινητοποίησης.
  Γνήσια Φρένα Mercedes-Benz

  Στη Mercedes-Benz έχουμε θέσει ως στόχο να κάνουμε πιο ασφαλή την κινητικότητά σας. Για το λόγο αυτό κατασκευάζουμε οχήματα που δεν επιταχύνουν γρήγορα μόνο από τα 0 στα 100, αλλά γρήγορα επίσης φτάνουν από τα 100 στα 0. Για να γίνει αυτό αναπτύσσουμε διαρκώς τα φρένα μας και τα υποβάλλουμε σε ολοκληρωμένες δοκιμές.

  Με τα γνήσια φρένα Mercedes-Benz θα είστε σίγουροι ότι όλα τα στοιχεία είναι ρυθμισμένα μεταξύ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο - από τα τακάκια των φρένων και τα δισκόφρενα, μέχρι τα υγρά φρένων και τα συστήματα ασφαλείας όπως τα ABS, BAS, ESP®, κτλ. Αυτό διασφαλίζει τη μικρή απόσταση ακινητοποίησης και αποτρέπει τη χαλάρωση της απόδοσης των φρένων κατά το επαναλαμβανόμενο φρενάρισμα.
   

 • Υαλοκαθαριστήρες

  Γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz.
  Γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz.
  Εκ νέου προβολή

  Καλή ορατότητα όταν τη χρειάζεστε πραγματικά.
  Γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz.


  Βροχή, χιόνι ή χιονόνερο - τίποτα από αυτά δεν αποτελεί πρόβλημα με τους γνήσιους υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz. Είναι βελτιστοποιημένοι για ολόκληρο το σύστημα καθαρισμού και διασφαλίζουν την καλή ορατότητα χωρίς διακοπές ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες του οχήματος και για μεγάλη διάρκεια λειτουργίας. Χάρη σε ένα ειδικά ανεπτυγμένο μείγμα καουτσούκ, είναι ιδιαίτερα ομαλοί και οικονομικοί. Φαίνεται πως πρόκειται για γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz χάρη στο αστέρι της Mercedes-Benz στην άκρη του υαλοκαθαριστήρα, το οποίο δίνει έμφαση και στην υψηλή τους ποιότητα.

  Γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz.
  Υαλοκαθαριστήρες
  Εκ νέου προβολή

  Μπορείτε να δείτε πότε πρέπει να αντικαταστήσετε τους υαλοκαθαριστήρες, ελέγχοντας την ενσωματωμένη ένδειξη συντήρησης. Όταν από μαύρη γίνεται κίτρινη, σημαίνει ότι έχει έρθει ο καιρός να αλλάξετε τους υαλοκαθαριστήρες. Το πατενταρισμένο εξάρτημα Mercedes-Benz γρήγορης απασφάλισης με κλιπ ανοίγματος διευκολύνει τη διαδικασία, επιτρέποντας την αλλαγή σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα καλή ορατότητα όταν πραγματικά τη χρειάζεστε.

  Και επειδή είναι σημαντικό όχι μόνο να βλέπετε, αλλά και να σας βλέπουν, οι γνήσιοι λαμπτήρες Mercedes-Benz ενισχύουν περαιτέρω την ασφάλεια.

Η ιστορία του service


Η ιστορία του σέρβις: Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας εδώ και 130 χρόνια.
 

Η ιστορία του service


Η ιστορία του σέρβις: Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας εδώ και 130 χρόνια.
 

Η ιστορία του service
Η ιστορία του service 1888

1888 - Η πρώτη τεχνικός σέρβις στην ιστορία ήταν γυναίκα.
 

Όταν η Bertha Benz ξεκίνησε το ταξίδι της από το Mannheim στο Pforzheim με το πατενταρισμένο της αυτοκίνητο ένα πρωινό του Αυγούστου 1888, δεν ήξερε σε τι περιπέτεια έμπαινε. Κάθε 20 χιλιόμετρα έπρεπε να συμπληρώσει ψυκτικό. Καθώς δεν υπήρχαν ακόμα δεξαμενές καυσίμων, έπρεπε να αγοράζει βενζίνη με το λίτρο από το φαρμακείο. Κατά καιρούς το όχημα έπρεπε να σταματάει σε μεγαλύτερες αποστάσεις, καθώς ο κινητήρας δεν ήταν ακόμα δυνατός. 

Και δεν ήταν μόνο η διαδικασία του να πηγαίνεις προς τα εμπρός που επιφύλασσε τόσες εκπλήξεις. Το να σταματάς δεν ήταν επίσης απλή υπόθεση. Το φρενάρισμα γινόταν χρησιμοποιώντας τη λεπτή δερμάτινη επένδυση των φρένων. Η επένδυση άρχισε να σιγοκαίγεται στην πρώτη διαδρομή και τελικά έσπασε. Ευτυχώς, ο τσαγκάρης του χωριού έδωσε τη λύση με μια λωρίδα δέρματος - μάλλον το πρώτο ανταλλακτικό στην ιστορία του αυτοκινήτου.

Η καρφίτσα από το καπέλο της Bertha χρησίμευσε ως ειδικό εργαλείο. Τη χρησιμοποίησε για να καθαρίσει αποτελεσματικά το σωλήνα εισαγωγής. Την εποχή εκείνη έπρεπε να ξέρει κανείς πώς να επιδιορθώνει τα πράγματα μόνος του. Για αυτό, το καλώδιο της μίζας, που είχε φθαρεί, απομονώθηκε γρήγορα με μια καλτσοδέτα.

Η ιστορία του service 1900

Γύρω στο 1900 - Ανοίγει το πρώτο συνεργείο επισκευών.

Η τεχνολογία οχημάτων αναπτύχθηκε περισσότερο και μαζί της αυξήθηκε η ανάγκη για τεχνογνωσία όσον αφορά τις τεχνικές επισκευές. Το επίκεντρο ήταν επισκευή των οχημάτων, τα οποία ακόμα ήταν «ευέξαπτα». Άνοιξε το πρώτο συνεργείο. Η συντήρηση δεν είχε περάσει ακόμα στη συνείδηση των ιδιοκτητών οχημάτων - γιατί να ξοδεύεις χρήματα σε κάτι που δεν είναι χαλασμένο; Το γεγονός ότι η συντήρηση μπορεί να συμβάλλει στην ασφάλεια δεν ήταν ακόμα ξεκάθαρο για πολύ κόσμο.
Ένα αυτοκίνητο κόστιζε περίπου όσο ένα σπίτι και απαιτούσε περίπου το ίδιο ποσό για τη λειτουργία του - πράγμα όχι περίεργο αν σκεφτεί κανείς ότι η κατανάλωση καυσίμων, νερού και λαδιών δεν ήταν ιδιαίτερα χαμηλή. Για εξοικονόμηση, τα λάδια φιλτράρονταν με μία πετσέτα και ξαναχρησιμοποιούνταν - ένα είδος αλλαγής λαδιών που σήμερα ακούγεται κάπως αμφιλεγόμενο.
 

Δεκαετία του 60

Δεκαετία του 60 - Η τεχνική εξυπηρέτηση πελατών γίνεται πιο σημαντική.

Στη δεκαετία του 60 άρχισαν να καταγράφονται οι απαιτήσεις για σέρβις στο βιβλίο προδιαγραφών, γεγονός που επέφερε σχέδια οχημάτων που διευκόλυναν την επισκευή και τη συντήρηση. Η εισαγωγή των ηλεκτρονικών συστημάτων στα οχήματα Mercedes-Benz σηματοδότησε μια νέα εποχή. Η εξυπηρέτηση πελατών χρησιμοποιούσε νέες τεχνικές ελέγχου για να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ανοίγουν όλο και περισσότερα κέντρα εκπαίδευσης, ώστε το προσωπικό να είναι ενημερωμένο σχετικά με τις τελευταίες τεχνολογίες.  

Δεκαετία του 80

Δεκαετία του 80 - Νέες συσκευές για τη διάγνωση σφαλμάτων.
 

Τα τεχνικά συστήματα στη Mercedes-Benz γίνονται όλο και πιο περίπλοκα. Αυτό σήμαινε ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί η αιτία της βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα. Παρόλο που ο προσαρμογέας ελέγχου με πρίζα και το εγχειρίδιο διάγνωσης αρκούσαν στη δεκαετία του 80, τα επόμενα χρόνια αναπτύχθηκαν νέες συσκευές για τη διάγνωση σφαλμάτων. Ως μέρος του Case project (υπηρεσία με τη βοήθεια υπολογιστή) αναπτύχθηκε μια φορητή συσκευή ελέγχου. Η συσκευή χρησιμοποιούταν για να αναγνωρίζει και ταυτόχρονα να εξαλείφει τα σφάλματα.
Όταν εισήχθησαν τα συστήματα λεωφορείων, αυτός ο τύπος διάγνωσης αντικαταστάθηκες από το μοντέρνο σύστημα διάγνωσης STAR για την ανάλυση και εξάλειψη των σφαλμάτων. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται και σήμερα στο Mercedes-Benz Service σε μια πιο εξελιγμένη μορφή.
 

Δεκαετία του 2000

Δεκαετία του 2000 - Από τη μηχανολογία στη μηχανοτρονική.
 

Με το αυξανόμενο πλήθος και την πολυπλοκότητα των συστημάτων υποβοήθησης στα οχήματα, έχει αλλάξει και το επαγγελματικό προφίλ των τεχνικών μας. Ενώ στο παρελθόν η κύρια απασχόλησή τους ήταν η αλλαγή εξαρτημάτων, τώρα φέρνουν εις πέρας τις περισσότερες εργασίες τους μέσω υπολογιστή. Εκτός από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν, έχει αλλάξει και ο τίτλος τους. Οι μηχανολόγοι έχουν γίνει μηχανικοί μηχανοτρονικής. Μέσα σε όλες τις αλλαγές όμως, ένα πράγμα παραμένει πάντα το ίδιο - η αποστολή μας να διατηρούμε τα οχήματά μας και τους πελάτες μας ασφαλείς.

Σήμερα

Σήμερα - Η δια βίου μάθηση και η εξειδίκευση φυσικά παίζουν σημαντικό ρόλο.

Ποτέ δεν μπορεί κανείς να μάθει αρκετά - και αυτό ισχύει και για τους τεχνικούς του σέρβις στη Mercedes-Benz. Η τακτική εκπαίδευση και η περαιτέρω κατάρτιση διασφαλίζουν ότι οι υπάλληλοί μας θα είναι πάντα ενημερωμένοι όσον αφορά την καινοτόμα τεχνολογία και η Mercedes σας θα βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.
Στις μέρες μας όταν φέρνετε τη Mercedes σας σε ένα συνεργείο της Mercedes-Benz, μια ολόκληρη ομάδα έμπειρων τεχνικών και ειδικών φροντίζουν για το σέρβις σας. Η δομή της ομάδας ενισχύει την ανταλλαγή γνώσεων και εγγυάται ότι ακόμα και το πιο περίπλοκο πρόβλημα μπορεί να λυθεί. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επωφελείστε πάντα από το καλύτερο σέρβις για το όχημά σας.  

Υπηρεσίες συνεργείου


Στα καλύτερα χέρια.

Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Υπηρεσίες συνεργείου


Στα καλύτερα χέρια.

Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Ένα ζευγάρι ανοίγει μια Mercedes-Benz CLA που είναι σταθμευμένη στην άκρη του δρόμου σε περιβάλλον πόλης.

Προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz

Με την υπηρεσία Mercedes-Benz SmallRepair τα μικρά σημάδια της καθημερινότητας εξαφανίζονται γρήγορα και οικονομικά.

SmallRepair

Η φωτογραφία δείχνει ένα ζευγάρι που κοιτάει τις προσφορές service της Mercedes-Benz σε μια ταμπλέτα.

Ψηφιακή Αναφορά Service

Η φωτογραφία δείχνει έναν καλοντυμένο άντρα με γένια, που κοιτάει το ρολόι του.

Πρόγραμμα κινητικότητας mobilo

Η φωτογραφία δείχνει έναν υπάλληλο συνεργείου Mercedes και έναν πελάτη που συζητούν για το όχημα.

Έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος

Mercedes-Benz Service: σέρβις με ασφάλεια σε χαμηλή τιμή.

Service Select

Mercedes-Benz Ανταλλακτικά


Mercedes-Benz Ανταλλακτικά.

Mercedes-Benz Ανταλλακτικά


Mercedes-Benz Ανταλλακτικά.

Γνήσια Ανταλλακτικά

Γνήσια Ανταλλακτικά

Γνήσια Ανακατασκευασμενα Ανταλλακτικά

Γνήσια Ανακατασκευασμενα Ανταλλακτικά

Ζάντες κι Ελαστικά.

Ζάντες & Ελαστικά

Συμβόλαια Συντήρησης


Τα πακέτα ξεγνοιασιάς για τη συντήρηση και την επισκευή.

Συμβόλαια Συντήρησης


Τα πακέτα ξεγνοιασιάς για τη συντήρηση και την επισκευή.

Πλήρης έλεγχος των εξόδων χάρη στις σταθερές μηνιαίες δόσεις.

Τα Συμβόλαια Συντήρησης Mercedes-Benz προσφέρουν ασφάλεια, εύκολο προγραμματισμό και ξεγνοιασιά, χάρη στις σταθερές μηνιαίες δόσεις και τον πλήρη έλεγχο των εξόδων.
Δυστυχώς, το βίντεο που επιθυμείτε να δείτε δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Εκ νέου προβολή

Πλήρης έλεγχος των εξόδων χάρη στις σταθερές μηνιαίες δόσεις.

 • Ασφάλεια: τακτική συντήρηση από ειδικά εκπαιδευμένους ειδικούς συνεργείου
 • Εύκολος προγραμματισμός: σταθερές μηνιαίες δόσεις
 • Ξεγνοιασιά: ανάλογα με τις υπηρεσίες, δεν προκύπτουν πρόσθετα έξοδα συνεργείου για έκτακτες επισκευές, εργασίες συντήρησης ή αναλώσιμα
 • Βέλτιστη διατήρηση αξίας: αποκλειστική χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes-Benz
 • Άνεση: κλήση κατάστασης του προσωπικού Συμβολαίου Συντήρησης στο Mercedes me