Ζάντες και Ελαστικά.

Ζάντες και Ελαστικά

Ζάντες και Ελαστικά.

Γνήσιες Ζάντες Mercedes-Benz.
Ανάπτυξη των τροχών

H Mercedes-Benz χρησιμοποιεί ένα εκτενές πρόγραμμα ανάπτυξης και δοκιμών για τη διασφάλιση της ποιότητας στις ζάντες. Η ανάπτυξη και οι δοκιμές πραγματοποιούνται υπό πραγματικές λειτουργικές συνθήκες καταπόνησης, διασφαλίζοντας ότι οι ζάντες Mercedes-Benz είναι από τα ασφαλέστερα, πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά αυτοκινήτου.

Σχεδιασμός

Οι ζάντες ενισχύουν σημαντικά το συνολικό σχεδιασμό των αυτοκινήτων μας. Οι επιδέξια σχεδιασμένα ζάντες Mercedes-Benz, συμπληρώνουν αρμονικά το αμάξωμα και συμβάλλουν στη συνολική ποιότητα του σχεδιασμού των οχημάτων μας. Οι ζάντες βασικού και προαιρετικού εξοπλισμού έχουν σχεδιαστεί από ειδικούς στο Κέντρο Σχεδιασμού της Mercedes-Benz.

Ποιότητα

Η Mercedes-Benz προσφέρει τις τέλειες ζάντες για κάθε μοντέλο. Όλες οι ζάντες είναι άριστα προσαρμοσμένες σε οχήματα Mercedes-Benz και πληρούν τα ίδια υψηλά πρότυπα ασφάλειας. Επιπλέον, μόνο οι πιο φημισμένοι και καλύτεροι προμηθευτές επιλέγονται για την κατασκευή τους σε όλο τον κόσμο, και η παραγωγή τους υπόκειται στις αυστηρές προδιαγραφές της Mercedes-Benz.

Εγκεκριμένα ελαστικά


Tα ελαστικά είναι ζωτικό μέρος της απόδοσης της Mercedes-Benz σας. Είναι ο σημαντικότερος σύνδεσμος μεταξύ του οχήματός σας με το δρόμο, επηρεάζοντας την επιτάχυνση, το φρενάρισμα, και τη γενικότερη ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

«Γιατί να προτιμήσετε εγκεκριμένα ελαστικά Mercedes».

Τα Mercedes-Benz εγκεκριμένα ελαστικά, πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές μας, και έχουν δοκιμαστεί για το όχημά σας διασφαλίζοντας την εξαιρετική απόδοση και χειρισμό του οχήματός σας.
Με τα ελαστικά Mercedes-Benz, εξασφαλίζετε στους πελάτες σας την ποιότητα που περιμένουν από τη Mercedes-Benz, μιας και κάθε μεμονωμένο ελαστικό είναι ήδη προσαρμοσμένο στο όχημα κατά την ανάπτυξή του. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα επωφεληθούν από υψηλό βαθμό αξιοπιστίας, ασφάλειας, ανθεκτικότητας και άνεσης οδήγησης.

Αυξημένη κινητικότητα:

- Χαμηλή αντίσταση κύλισης
- Καλύτερη ικανότητα μεταφοράς

Αυξημένη άνεση:

- Μηχανικά
- Ακουστικά

Αυξημένη ασφάλεια:

- Μικρότερη απόσταση πέδησης
- Ανώτατη θερμική σταθερότητα
- Καλύτερη συμπεριφορά στην υδρολίσθηση
- Ευκολότερη διαχείριση

Ποια ελαστικά ταιριάζουν στη Mercedes μου;  

Ξεπερνά τις προσδοκίες, διαρκεί περισσότερο, επισκιάζει κάθε άλλο προϊόν: Γνήσιο λάδι κινητήρα Mercedes-Benz
Δυστυχώς, το βίντεο που επιθυμείτε να δείτε δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Εκ νέου προβολή

Ποια ελαστικά ταιριάζουν στη Mercedes μου;  

Το Mercedes me σας δείχνει όλα τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ που είναι κατάλληλα για το αυτοκίνητό σας. Απλώς εγγραφείτε εσείς και η Mercedes σας στο Mercedes me, και βρείτε λάδια κινητήρα ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητό σας, καθώς και τα κατάλληλα ελαστικά και αξεσουάρ. Άλλωστε, η Mercedes σας αξίζει τα γνήσια προϊόντα.

Επισκεφτείτε το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Mercedes-Benz για την τοποθέτηση εγκεκριμένων Mercedes-Benz ελαστικών ή επώνυμων προμηθευτών (Pirelli, Michelin, Goodyear-Dunlop, Continental) στο όχημά σας.