Απολαύστε 3 μήνες δωρεάν TIDAL HiFi με την εφαρμογή Mercedes me Adapter.

Απολαύστε 3 μήνες δωρεάν TIDAL HiFi με την εφαρμογή Mercedes me Adapter.

Το TIDAL, που φέρει την υπογραφή του hip-hop μεγιστάνα Jay-Ζ, είναι η πρώτη υπηρεσία streaming μουσικής στον κόσμο που συνδυάζει μουσική στην καλύτερη ποιότητα (High fidelity), HD μουσικά videos και εξειδικευμένη κριτική παρουσίαση. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες streaming υπηρεσίες, το Tidal προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ήχου (FLAC και AAC) και απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να ακούν μουσική χωρίς απώλειες, κενά ή crossfade.

 

Ανακαλύψτε περισσότερα από 60.000.000 τραγούδια και 240.000 βίντεο, αποκλειστικές streaming κυκλοφορίες σούπερ-σταρ καλλιτεχνών όπως η Beyoncé, η Rihanna και ο Kanye West, HD βίντεο με ζωντανές συναυλίες και πολλά ακόμα μοναδικά features. 

Το λογότυπο Tidal είναι συνώνυμο του κορυφαίου ήχου
  • Δωρεάν.
    Ως πελάτης Mercedes me Adapter έχετε δωρεάν συνδρομή 3 μηνών στο TIDAL HiFi*.
  • Πλούσια επιλογή - κορυφαίος ήχος.
    Έχετε πρόσβαση σε πάνω από 60 εκατομμύρια τραγούδια και 240.000 μουσικά βίντεο, καθώς και σε προσεκτικά επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής σε μοναδική ποιότητα ήχου.

Πώς μπορείτε να απολαύσετε 3 μήνες δωρεάν TIDAL HiFi με την εφαρμογή Mercedes me Adapter:

Η φωτογραφία δείχνει ένα smartphone με το inteface του Tidal και μια λίστα αναπαραγωγής Mercedes-Benz μπροστά από ένα πολύχρωμο φόντο, όπου εμφανίζεται το λογότυπο Tidal.

Πώς μπορείτε να απολαύσετε 3 μήνες δωρεάν TIDAL HiFi με την εφαρμογή Mercedes me Adapter:

  • Συνδεθείτε με το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό πρόσβασης Mercedes me στην εφαρμογή Mercedes me Adapter.
  • Με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής λαμβάνετε το πλακίδιο TIDAL στην ενότητα «Το όχημά μου».
  • Μέσω αυτού ενεργοποιείτε τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή.

Δεν έχετε ενεργοποιήσει ακόμη την εφαρμογή Mercedes me Adapter;

*Η προσφορά για δωρεάν χρήση της υπηρεσίας streaming μουσικής TIDAL για το χρονικό διάστημα της προωθητικής ενέργειας έως 21.08.2022 (με την επιφύλαξη παράτασης) περιορίζεται σε 3 μήνες από την εγγραφή στο TIDAL και λήγει αυτόματα. Για τη χρήση αυτής της προσφοράς για πελάτες της εφαρμογής Mercedes me Adapter απαιτείται πλήρως συνδεδεμένο και λειτουργικό Mercedes me Adapter. Αυτό σημαίνει: εγγραφή στο Mercedes me Portal, λήψη της εφαρμογής Mercedes me Adapter στο smartphone, σύνδεση του Mercedes me Adapter σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz και θέση σε λειτουργία. Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένες συμβατικές κατασκευαστικές σειρές Mercedes-Benz από έτος κατασκευής 2002 (πρέπει να λαμβάνονται υπόψη τυχόν αποκλίσεις ανάλογα με την αγορά) σε Αυστραλία, Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαλαισία, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Ελβετία, Σιγκαπούρη, Σλοβακία, Ισπανία, Νότιο Αφρική, Ταϊλάνδη, Τσεχία, Τουρκία, Ουγγαρία, Μάλτα, Κύπρο, Κροατία, Σλοβενία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία και Βουλγαρία. Επιπλέον, η διαθεσιμότητα της προσφοράς εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της εφαρμογής TIDAL στην εκάστοτε χώρα.