Προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz.

Προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz.

Για ασφάλεια, αξιοπιστία και διατήρηση της αξίας της Mercedes σας.

Ένα ζευγάρι ανοίγει μια Mercedes-Benz CLA που είναι σταθμευμένη στην άκρη του δρόμου σε περιβάλλον πόλης.
Εκ νέου προβολή

Για ασφάλεια, αξιοπιστία και διατήρηση της αξίας της Mercedes σας.

To service στα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία Mercedes-Benz συνδυάζει την ασυναγώνιστη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού τους με την απαράμιλλη φροντίδα προς τον πελάτη, την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με τη σωστή και λεπτομερή ενημέρωση για όλες τις προβλεπόμενες εργασίες.

Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στη Mercedes σας – με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών service και ελέγχου, για service σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις συνθήκες χρήσης του αυτοκινήτου σας. Άλλωσε, ως κατασκευαστής, γνωρίζουμε το αυτοκίνητό σας καλύτερα από όλους. Η συντήρηση Mercedes-Benz είναι τέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Διότι εκεί κρίνεται η διαφορά.

Ανάλογα με την ηλικία και τα διανυθέντα χιλιόμετρα της Mercedes σας ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα πραγματοποιήσει το Service A ή το πιο εκτεταμένο Service Β.

  • Service A

    SERVICE A

    Από την αλλαγή λαδιών έως τους διεξοδικούς ελέγχους για φθορές και πιθανές ζημιές: αυτός ο μικρός έλεγχος περιλαμβάνει όλες τις εργασίες, καθώς και όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά και υγρά.

  • Service B

    SERVICE B

    Ένας πιο εκτεταμένος έλεγχος. Εκτός από τις εργασίες στο Service A, περιλαμβάνει έλεγχο όλων των λαστιχένιων πωμάτων CV, αντικατάσταση φίλτρων σκόνης και συνδυαστικών φίλτρων, ελέγχους στα δισκόφρενα και τα τακάκια φρένων, κ.α.

Δείτε επίσης

Υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Δείτε επίσης

Υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Πακέτα εσωτερικού καθαρισμού 

Mercedes-Benz Car Cleaning: Πακέτα εσωτερικού καθαρισμού

Πακέτα εσωτερικού καθαρισμού 

Τώρα μπορείτε σε συνδυασμό με το προγραμματισμένο service σας να ζητήσετε ένα πακέτο καθαρισμού & περιποίησης ώστε να διατηρήσετε το εσωτερικό της Mercedes-Benz σας σε άριστη κατάσταση.