Φόρτιση στον χώρο εργασίας για εταιρικούς πελάτες.

Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz EQC από πάνω.

Φόρτιση στον χώρο εργασίας για εταιρικούς πελάτες.

Στη διάρκεια του ωραρίου εργασίας, ο χώρος στάθμευσης της εταιρείας προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για την εύκολη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων. Την εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης αναλαμβάνει ένας εξειδικευμένος τεχνικός.

Ένα online portal προσφέρει τη δυνατότητα άνετης διαχείρισης των σταθμών φόρτισης, προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο αριθμός των φορτίσεων, το κόστος φόρτισης και η εξοικονόμηση CO2. Επιπλέον μπορεί να καθοριστεί ένα μεταβλητό τιμολόγιο για τη χρήση του σταθμού φόρτισης, π.χ. δωρεάν χρήση για τους εργαζόμενους και χρήση επί πληρωμή για τους επισκέπτες. Είναι αυτονόητο ότι οι έξυπνες λύσεις φόρτισης εξελίσσονται περαιτέρω με τον συνεχή εξηλεκτρισμό του στόλου οχημάτων.

Φόρτιση στο σπίτι για εταιρικούς πελάτες.

Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz EQC από μπροστά.

Φόρτιση στο σπίτι για εταιρικούς πελάτες.

Ένα μεγάλο ποσοστό των οδηγών εταιρικών οχημάτων θέλει να φορτίζει το όχημά του και στο σπίτι. Η εταιρική λύση για το σπίτι περιλαμβάνει την εγκατάσταση και λειτουργία ενός έξυπνου σταθμού φόρτισης στην κατοικία του εργαζόμενου, καθώς και την πρόσβαση σε έξυπνες υπηρεσίες φόρτισης, όπως π.χ. την αυτόματη τιμολόγηση μέσω του εργοδότη.

Ένας σταθμός φόρτισης στο σπίτι προσφέρει όχι μόνο μικρότερους χρόνους φόρτισης συγκριτικά με μια πρίζα δικτύου τροφοδοσίας, αλλά και υψηλότερη ασφάλεια και αξιοπιστία για προστασία από υπερθέρμανση καλωδίων και διακοπές παροχής ρεύματος.

Οι οδηγοί μπορούν να διαχειρίζονται και να διαμορφώνουν εύκολα τους σταθμούς φόρτισης από ένα προσωπικό portal χρηστών, και να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις διαδικασίες φόρτισης, το κόστος φόρτισης και την εξοικονόμηση CO2. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη αποζημίωση ή/και συμψηφισμό του κόστους φόρτισης από τον εργοδότη ή τον πάροχο leasing.

Φόρτιση καθ' οδόν για εταιρικούς πελάτες.

Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz EQC από μπροστά.

Φόρτιση καθ' οδόν για εταιρικούς πελάτες.

Η φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ευελιξίας ενός χρήστη ηλεκτρικού οχήματος σε μια εταιρεία. Με την κάρτα RFID ή την εφαρμογή του συνεργάτη μας για τη φόρτιση, εξασφαλίζεται η πρόσβαση στο δημόσιο δίκτυο φόρτισης ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής εμφανίζονται εύκολα όλα τα σημεία φόρτισης της περιοχής, καθώς και σχετικές πληροφορίες.

Ενδιαφέρεστε για μια εταιρική λύση φόρτισης; Επικοινωνήστε απευθείας με τον συνεργάτη φόρτισης XXXX.

EQC 400 4MATIC: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 25.0-22.3 και εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>