EQ Power: Η γκάμα Plug-in υβριδικών οχημάτων της Mercedes-Benz.

Νέα δυναμική, αποδοτικότητα και αυτονομία για όλες τις κατηγορίες οχημάτων.

Η πλήρη γκάμα Plug-in υβριδικών της Mercedes-Benz.

Θέλετε να γνωρίσετε τα κύρια χαρακτηριστικά των Plug-in υβριδικών;

Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες διαμορφώνοντας το δικό σας Plug-in υβριδικό όχημα.
Ανακαλύψτε όλες τις λεπτομέρειες διαμορφώνοντας το δικό σας Plug-in υβριδικό όχημα.

Γιατί Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο;


Λόγοι για να επιλέξετε ένα Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο.

Γιατί Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο;


Λόγοι για να επιλέξετε ένα Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο.

Η τεχνολογία με απλά λόγια


Τρόπος λειτουργίας Plug-in υβριδικού οχήματος.

Εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης: Έξυπνη συνεργασία καινοτόμων τεχνολογιών για αυξημένη αποδοτικότητα.

Η τεχνολογία με απλά λόγια


Τρόπος λειτουργίας Plug-in υβριδικού οχήματος.

Εξαρτήματα μετάδοσης κίνησης: Έξυπνη συνεργασία καινοτόμων τεχνολογιών για αυξημένη αποδοτικότητα.

Ηλεκτρική φόρτιση

Για τη φόρτιση των Plug-in υβριδικών οχημάτων μπορεί να χρησιμοποιείται ουσιαστικά οποιαδήποτε πρίζα του δικτύου τροφοδοσίας Ωστόσο, μια πολύ πιο γρήγορη εναλλακτική είναι πάντα το wallbox της Mercedes-Benz.

Χάρη σε αυτό, το αυτοκίνητο ανακτά την πλήρη ηλεκτρική του αυτονομία εξαιρετικά γρήγορα. Επίσης, για τον «ανεφοδιασμό» του αυτοκινήτου εκτός σπιτιού, υπάρχουν δημόσιοι σταθμοί φόρτισης.

#
Μπαταρία υψηλής τάσης ιόντων λιθίου
Ως συσσωρευτής ηλεκτρικής ενέργειας, χρησιμοποιείται μια μπαταρία υψηλής τάσης ιόντων λιθίου που φορτίζεται σε εξωτερική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο συγκεκριμένος τύπος μπαταρίας συνδυάζει υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής, ενώ συγχρόνως έχει σχετικά μικρό μέγεθος. Η φόρτισή της γίνεται από μια πρίζα στο πλευρικό τοίχωμα ή στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Κιβώτιο ταχυτήτων με ηλεκτροκινητήρα

Ο ηλεκτροκινητήρας χρησιμοποιείται ταυτόχρονα ως κινητήρας και δυναμό. Όταν λειτουργεί ως κινητήρας, χρησιμεύει για τη μετάδοση της κίνησης. Κατά το ρολάρισμα του κινητήρα και την πέδηση ανακτάται ηλεκτρική ενέργεια, η οποία χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου.

Ο ηλεκτροκινητήρας παρέχει τη μέγιστη ροπή στρέψης αμέσως μετά την εκκίνηση και εξασφαλίζει ιδιαίτερα δυναμική επιτάχυνση από στάση. Ο εξαιρετικά αποδοτικός μετατροπέας ροπής στρέψης φροντίζει για τη γνωστή, κορυφαία άνεση εκκίνησης κατά την υβριδική λειτουργία οδήγησης.

Σύστημα φρένων ανάκτησης ενέργειας
Με την ανάκτηση ενέργειας, η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική με στόχο τη μερική ανάκτηση της ενέργειας πέδησης κατά το ρολάρισμα.  

Αυτή η ενέργεια μπορεί να συσσωρεύεται στην μπαταρία ιόντων λιθίου και να αξιοποιείται αργότερα από τον ηλεκτροκινητήρα για τη μετάδοση κίνησης και από δευτερεύοντες καταναλωτές του οχήματος (π.χ. το σύστημα κλιματισμού).

Κινητήρας εσωτερικής καύσης
Οι πανίσχυροι βενζινοκινητήρες ή πετρελαιοκινητήρες συνδυάζονται, ανάλογα με το μοντέλο, με υβριδικές μονάδες και μπαταρίες διαφορετικών βαθμίδων απόδοσης.

Η ισχύς του κινητήρα εσωτερικής καύσης υποστηρίζεται, όταν χρειάζεται, από τον ηλεκτροκινητήρα για πρόσθετη ισχύ κατά την επιτάχυνση. Έτσι επιτυγχάνονται επιδόσεις που συνδυάζουν την οδηγική απόλαυση και άνεση με μειωμένη κατανάλωση και χαμηλότερες τοπικές εκπομπές.

Αποδοτικότητα & κατανάλωση


Περισσότερη αυτονομία. Περισσότερη ισχύς. Λιγότερη κατανάλωση.

Αποδοτικότητα & κατανάλωση


Περισσότερη αυτονομία. Περισσότερη ισχύς. Λιγότερη κατανάλωση.

  Μέγιστη ευελιξία χάρη στον συνδυασμό ηλεκτρικού και συμβατικού συστήματος κίνησης.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLA από μπροστά.

  Το δυνατό σημείο των μοντέλων EQ Power είναι η προσαρμοστικότητά τους. Συνδυάζουν τη σχεδόν αθόρυβη ηλεκτρική λειτουργία χωρίς τοπικές εκπομπές στην πόλη με την ευελιξία και την ανεξαρτησία ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης σε μεγάλες αποστάσεις.

  Οδήγηση χωρίς τοπικές εκπομπές.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz CLA Coupé από διαγώνια επάνω.

  Τα Plug-in υβριδικά οχήματα αποτελούν σημαντικό ορόσημο στην πορεία προς την οδήγηση χωρίς εκπομπές. Η Mercedes-Benz συνεχίζει να αναπτύσσει τα μοντέλα EQ Power εστιάζοντας στην επίτευξη μεγαλύτερης ηλεκτρικής αυτονομίας, προκειμένου να προσφέρει ελκυστικές λύσεις για την οδήγηση χωρίς τοπικές εκπομπές σε καθημερινές αποστάσεις, για όλες τις κατηγορίες.

  Προνοητική στρατηγική λειτουργίας με ανάκτηση ενέργειας.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz B-Class από διαγώνια πίσω.

  Η στρατηγική τρόπου λειτουργίας βάσει διαδρομής χρησιμοποιεί την ηλεκτροκίνηση για τα τμήματα της διαδρομής στα οποία έχει περισσότερο νόημα. Μεταξύ άλλων, λαμβάνει υπόψη της τα δεδομένα πλοήγησης, τα χαρακτηριστικά του εδάφους, τα όρια ταχύτητας και τις συνθήκες στο σύνολο της διαδρομής. Το σύστημα υποβοήθησης ECO διευκολύνει τον οδηγό να εξοικονομεί ενέργεια.

  Μειωμένη κατανάλωση μέσω της στοχευμένης φόρτισης.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz S-Class από το πλάι.

  Χάρη στην ηλεκτρική αυτονομία των νέων plug-in υβριδικών μοντέλων της Mercedes-Benz, μπορούν να χρησιμοποιούνται στην ηλεκτρική λειτουργία τους μέσα την πόλη μειώνοντας έτσι τις τιμές κατανάλωσης. Όσο συχνότερα φορτίζετε το αυτοκίνητο και χρησιμοποιείτε την προνοητική στρατηγική λειτουργίας βάσει διαδρομής με ανάκτηση ενέργειας, τόσο αυξάνεται το ποσοστό ηλεκτρικής λειτουργίας και, επομένως, μειώνεται η κατανάλωση του αυτοκινήτου σας.

  Υβριδικό όχημα με πετρελαιοκινητήρα.

  Η φωτογραφία δείχνει μία κοντινή λήψη του κωδικού αναγνώρισης τύπου της Mercedes-Benz GLE 350 de.

  Η σύγχρονη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρα συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα κίνησης νέας γενιάς. Οι μετακινήσεις χωρίς τοπικές εκπομπές αποτελούν συναισθηματική εμπειρία και συνεπάγονται υψηλότερη αποδοτικότητα, σημαντική οδηγική άνεση και την εντυπωσιακή αυτονομία του πετρελαιοκινητήρα. Επίσης, με τον φορτιστή αυτοκινήτου διπλασιάζεται η ισχύς φόρτισης.

  Άνετη δυναμική οδήγηση


  Ήρθε η στιγμή για νέες εμπειρίες, με συναίσθημα και νοημοσύνη.

  Άνετη δυναμική οδήγηση


  Ήρθε η στιγμή για νέες εμπειρίες, με συναίσθημα και νοημοσύνη.

   Αίσθηση δυναμικής οδήγησης.

   Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz C-Class από διαγώνια μπροστά.

   Βιώστε την αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης με άμεση απόκριση και μέγιστη ροπή στρέψης από την εκκίνηση του κινητήρα. Αυτή η νέα δυναμική θα σας γίνει απαραίτητη συνήθεια. Αν όχι αμέσως, τότε σίγουρα μετά την πρώτη επιτάχυνση, όταν θα αισθανθείτε τη συνδυασμένη ισχύ των δύο κινητήρων.

   Γνώριμη αξιοπιστία.

   Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz A-Class από διαγώνια μπροστά.

   Το EQ Power των Plug-in υβριδικών οχημάτων μας συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των συμβατικών και ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης. Χάρη στην ευφυή συνεργασία των τεχνολογικών συστημάτων και τη χαρακτηριστική ασφάλεια της Mercedes-Benz, όλα τα οχήματα ικανοποιούν τη φιλοδοξία μας «The best or nothing».

   Αθόρυβη ηλεκτρική λειτουργία.

   Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz A-Class Sedan από διαγώνια πίσω.

   Απολαύστε τη νέα οδηγική αίσθηση με αυθόρμητη, δυναμική επιτάχυνση και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση. Ξεκινήστε τη μέρα σας χαλαρά με μια αμιγώς ηλεκτρική διαδρομή, χωρίς τον θόρυβο του κινητήρα.

   Δυνατότητα ελέγχου του προκλιματισμού μέσω εφαρμογής.

   Η φωτογραφία παρουσιάζει μια εικόνα του προκλιματισμού μέσω εφαρμογής.

   Απολαύστε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στο αυτοκίνητο. Ρυθμίστε εκ των προτέρων την ώρα και τη θερμοκρασία για τον αέρα εσωτερικού χώρου και, ανάλογα με τον εξοπλισμό, για τα καθίσματα, μέσω του Mercedes me ή από την κεντρική μονάδα. Εάν ταυτόχρονα φορτίζετε το αυτοκίνητο, τότε διατηρείται ολόκληρη η ισχύς της μπαταρίας για την εκκίνηση.

   Λιγότερες επεμβάσεις στα φρένα, χάρη στην έξυπνη ανάκτηση ενέργειας.

   Η φωτογραφία δείχνει την προβολή της ροής ενέργειας στην οθόνη μέσων της Mercedes-Benz GLE.

   Κάθε φορά που φρενάρετε, αποκτάτε περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία. Κατά το ρολάρισμα ή την πέδηση, η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική και χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας (ανάκτηση ενέργειας). Η προνοητική στρατηγική λειτουργίας υποστηρίζει την επιβράδυνση σε συνθήκες κυκλοφορίας όπου απαιτείται πέδηση, ενισχύοντας την ανάκτηση ενέργειας.

   Αυτονομία & φόρτιση


   Πολλές επιλογές φόρτισης.

   Αυτονομία & φόρτιση


   Πολλές επιλογές φόρτισης.

    Όλες οι επιλογές φόρτισης με μια ματιά.

    Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz E-Class από διαγώνια μπροστά.

    Τα Plug-in υβριδικά οχήματα μπορούν να φορτίζονται σε οποιαδήποτε πρίζα του δικτύου τροφοδοσίας. Ωστόσο, για ταχύτερη φόρτιση προτείνουμε το wallbox της Mercedes-Benz, με το οποίο το αυτοκίνητο ανακτά πλήρη ηλεκτρική αυτονομία εξαιρετικά γρήγορα. Για τον ανεφοδιασμό του οχήματος καθ' οδόν υπάρχουν δημόσιοι σταθμοί φόρτισης.

    Ηλεκτρική και συμβατική αυτονομία.

    Η φωτογραφία δείχνει το ψηφιακό όργανο πολλαπλών ενδείξεων της Mercedes-Benz GLE.

    Η στρατηγική τρόπου λειτουργίας βάσει διαδρομής επιτυγχάνει τον ιδανικό συνδυασμό ηλεκτρικής και συμβατικής αυτονομίας. Ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, επιλέγει το ηλεκτρικό ή το συμβατικό σύστημα κίνησης εξασφαλίζοντας μέγιστη αποδοτικότητα. Μεταξύ άλλων, λαμβάνει υπόψη τα δεδομένα πλοήγησης και κυκλοφορίας, καθώς και τα όρια ταχύτητας που ισχύουν σε όλη τη διαδρομή.

    Παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία.

    Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz C-Class από το πλάι.

    Η ηλεκτρική αυτονομία έως και την ενεργοποίηση του κινητήρα εσωτερικής καύσης εξαρτάται από την οδηγική συμπεριφορά, το προφίλ της διαδρομής και τις συνθήκες περιβάλλοντος. Σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης η προνοητική οδήγηση με την ένδειξη Eco Score, η υποβοηθούμενη από ραντάρ ανάκτηση ενέργειας και η λειτουργία κύλισης. Η αυτονομία επηρεάζεται και από τους δευτερεύοντες καταναλωτές (π.χ. το σύστημα κλιματισμού).

    Φόρτιση με wallbox και Mercedes me Charge.

    Η φωτογραφία δείχνει το Mercedes-Benz Wallbox Home.

    Το Mercedes-Benz Wallbox Home είναι ένας σταθμός φόρτισης που επιτρέπει την εξαιρετικά γρήγορη, ασφαλή και εύκολη φόρτιση στο σπίτι. Με το Mercedes me Charge έχετε πρόσβαση καθ' οδόν σε πολλούς δημόσιους σταθμούς φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, π.χ. σε εμπορικά κέντρα ή σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών.

    Το πρώτο σας εικονικό test drive.

    Η φωτογραφία δείχνει μια προβολή χάρτη για τον προγραμματισμό διαδρομής στην εφαρμογή Mercedes me App.

    Το πρώτο σας εικονικό test drive.

    Ο υπολογιστής εκτιμά, με βάση κάποιες μέσες τιμές, την απόσταση που θα διανύατε οδηγώντας ένα αυτοκίνητο με εναλλακτικό σύστημα κίνησης. Για να προσομοιώσετε την καθημερινή οδηγική συμπεριφορά σας, κατεβάστε τώρα τη δωρεάν εφαρμογή EQ Ready App στο smartphone σας. Αναλύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μετακινήσεων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη και το προσωπικό σας προφίλ οδήγησης.

    Επισκόπηση μοντέλων


    Όλα τα διαθέσιμα Plug-in υβριδικά οχήματα Mercedes-Benz.

    Επισκόπηση μοντέλων


    Όλα τα διαθέσιμα Plug-in υβριδικά οχήματα Mercedes-Benz.

     Mercedes-Benz A-Class Hatchback

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz A-Class Hatchback.

     Η σημερινή γενιά της Mercedes-Benz A-Class πρωτοπορεί σε πολλούς τομείς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα Plug-in υβριδικό όχημα τρίτης γενιάς. Η A 250 e εστιάζει στην ηλεκτρική οδηγική απόλαυση και την πρακτικότητα, όπως αποδεικνύουν τα 65-74 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας.

      

     A-Class 250 e Hatchback: συνδυασμένη κατανάλωση 1.3-1.0 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 30.0 - 22.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.1-17.1 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 65.0 - 74.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz A-Class Sedan

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz A-Class Sedan.

     Ισχυρή και αποδοτική, η τεχνολογία του Plug-in υβριδικού οχήματος συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τετρακύλινδρου κινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Έτσι, η A 250 e εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις υψηλές, σπορ επιδόσεων με ισχύ συστήματος 160 kW (218 hp), καθώς και μέγιστη ροπή στρέψης 450 Nm.

      

     A-Class 250 e Sedan: συνδυασμένη κατανάλωση 1.3 - 0.9 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 29.0 - 21.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.9-16.7 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 61.0 - 70.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz B-Class Sports Tourer

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz B-Class Sports Tourer.

     Η σπορ, compact οικογενειακή έκδοση της B 250 e χρησιμοποιεί την Plug-in υβριδική τεχνολογία τρίτης γενιάς. Η ισχύς συστήματος 160 kW (218 hp) και η ροπή στρέψης συστήματος 450 Nm εξασφαλίζουν μεγάλη οδηγική απόλαυση στις καθημερινές μετακινήσεις. Όμως και η ηλεκτρική αυτονομία 61-71 χιλιομέτρων γίνεται σημείο αναφοράς για την κατηγορία.

      

     B-Class 250 e Sports Tourer: συνδυασμένη κατανάλωση 1.4 - 1.1 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 33.0 - 25.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.8-17.7 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 57.0 - 67.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz CLA Coupé

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz CLA.

     Ισχυρή και αποδοτική, η τεχνολογία του Plug-in υβριδικού οχήματος συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τετρακύλινδρου κινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Έτσι, η CLA 250 e εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και τις υψηλές, σπορ επιδόσεων με ισχύ συστήματος 160 kW (218 hp), καθώς και μέγιστη ροπή στρέψης 450 Nm.

      

     CLA 250 e: συνδυασμένη κατανάλωση 1.3 - 0.9 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 30.0 - 22.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.1-16.9 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 65.0 - 75.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     CLA 250 e Shooting Brake: συνδυασμένη κατανάλωση 1.4 - 1.1 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 32.0 - 25.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.6-17.7 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 62.0 - 71.0 km

     Mercedes-Benz C-Class Sedan

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz C-Class Sedan.

     Η Plug-in υβριδική έκδοση της C-Class Sedan αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, καθώς η τεχνολογία EQ Power διατίθεται σε συνδυασμό με πετρελαιοκινητήρα ή βενζινοκινητήρα. Η ισχύς συστήματος είναι 225 kW (306 hp) στη C 300 de και 235 kW (320 hp) στη C 300 e. Η μέγιστη ροπή στρέψης είναι 700 Nm και στα δύο μοντέλα.

      

     C-Class 300 e Sedan: συνδυασμένη κατανάλωση 2.0 - 1.5 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 44.0 - 32.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.2-16.4 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 49.0 - 58.0 km

     C-Class 300 e 4MATIC: συνδυασμένη κατανάλωση 2.1 - 1.6 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 49.0 - 36.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.9-17.1 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 46.0 - 56.0 km

     C-Class 300 de Sedan: συνδυασμένη κατανάλωση 1.6 - 1.1 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 40.0 - 30.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 17.6-16.2 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 48.0 - 57.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz C-Class Estate

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz C-Class Estate.

     Με τη C 300 de ισχύος 225 kW (306 hp) και τη C 300 e ισχύος 235 kW (320 hp) με ροπή στρέψης 700 Nm και στα δύο μοντέλα, η Plug-in υβριδική έκδοση της C-Class Estate προσφέρει την επιλογή ανάμεσα σε δύο κινητήρες. Και τα δύο μοντέλα εντυπωσιάζουν με τον δυναμισμό, τη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ έως και 1.335 λίτρων, καθώς και ως οχήματα ρυμούλκησης.

      

     C-Class 300 e : συνδυασμένη κατανάλωση 2.0 - 1.6 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 47.0 - 36.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.5-16.8 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 47.0 - 56.0 km

     C-Class 300 de Estate: συνδυασμένη κατανάλωση 1.6 - 1.2 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 42.0 - 32.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 17.8-16.4  kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 47.0 - 55.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz E-Class Sedan

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz E-Class Sedan.

     Οι Plug-in υβριδικές εκδόσεις της E-Class απευθύνονται σε ανθρώπους που χρησιμοποιούν συχνά το αυτοκίνητο και δίνουν μεγάλη έμφαση στην άνεση κατά τις μεγάλες αποστάσεις. Συγχρόνως, τους προσφέρει μεγάλο φορτίο ρυμούλκησης. Επιπλέον, η τεχνολογία EQ Power τους επιτρέπει να οδηγούν την E-Class χωρίς εκπομπές στην πόλη. Η διαθέσιμη ισχύς συστήματος είναι 225 kW (306 hp) στην E 300 de και 235 kW (320 hp) στην E 300 e.

      

     E-Class 300 e : συνδυασμένη κατανάλωση 1.8 - 1.5 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 41.0 - 35.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.2-17.3 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 53.0 - 58.0 km

     E-Class 300 e 4MATIC: συνδυασμένη κατανάλωση 1.9 - 1.7 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 44.0 - 38.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.8-18.1 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 50.0 - 54.0 km

     E-Class 300 de : συνδυασμένη κατανάλωση 1.4 - 1.2 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 36.0 - 31.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 17.8-17.1 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 52.0 - 56.0 km

     E-Class 300 de 4MATIC: συνδυασμένη κατανάλωση 1.5 - 1.3 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 39.0 - 34.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.2-17.5 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 49.0 - 53.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz E-Class Estate

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz E-Class Estate.

     Η E 300 de στην έκδοση Estate με ισχύ συστήματος 225 kW (306 hp) είναι ιδιαίτερα φειδωλή στην κατανάλωση και οικονομική στη λειτουργία της, αλλά ταυτόχρονα άνετη και ευρύχωρη. Έτσι, είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για μεγάλα ταξίδια, γεγονός που επιβεβαιώνει και η αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων (σε συνδυασμό με το προαιρετικό ρεζερβουάρ 60 λίτρων).

      

     E-Class 300 e: συνδυασμένη κατανάλωση 1.9 - 1.7 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 44.0 - 39.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.6-17.9 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 50.0 - 54.0 km

     E-Class 300 de : συνδυασμένη κατανάλωση 1.4 - 1.3 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 38.0 - 35.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.0-17.6 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 50.0 - 53.0 km

     E-Class 300 de 4MATIC: συνδυασμένη κατανάλωση 1.5 - 1.4 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 40.0 - 37.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 18.3-17.9 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 48.0 - 50.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz GLC SUV

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLC SUV.

     Η πολύπλευρη premium SUV έκδοση της GLC 300 e 4MATIC εντυπωσιάζει με την άνεση, τη λειτουργικότητα και την ευελιξία της. Με ισχύ συστήματος 235 kW (320 hp), ροπή στρέψης συστήματος 700 Nm και ηλεκτρική αυτονομία 41-50 χιλιομέτρων προσφέρεται για κάθε χρήση σε μικρές και μεγάλες αποστάσεις.

      

     GLC 300 e 4MATIC: συνδυασμένη κατανάλωση 2.8 - 2.0 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 63.0 - 45.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.9-18.6 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 41.0 - 50.0 km

     GLC 300 de 4MATIC: συνδυασμένη κατανάλωση 2.2 - 1.7 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 57.0 - 45.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.6-18.2 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 40.0 - 45.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz GLC Coupé

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLC Coupé.

     Η GLC 300 e 4MATIC Coupé ως Sport Utility Coupé είναι εξίσου πολύπλευρη με την GLC SUV, έχει όμως σπορ χαρακτήρα χάρη στην εκφραστική σχεδίαση που συνδυάζει στοιχεία SUV και coupé. Με ίδια ισχύ συστήματος και ηλεκτρική αυτονομία 41-50 χιλιομέτρων ενδείκνυται για όλες τις χρήσεις.

      

     GLC 300 e 4MATIC Coupé : συνδυασμένη κατανάλωση 2.7 - 1.9 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 62.0 - 44.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.8-18.5 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 41.0 - 50.0 km

     GLC 300 de 4MATIC Coupé: συνδυασμένη κατανάλωση 2.1 - 1.7 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 56.0 - 45.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.5-18.1 kWh/100km,  χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 41.0 - 46.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz GLE SUV

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLE SUV.

     Τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας EQ Power, οι GLE 350 de 4MATIC και GLE 350 e 4MATIC, επωφελούνται από όλες τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις. Λέξεις-κλειδιά είναι η ηλεκτρική αυτονομία άνω των 100 χιλιομέτρων, λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας, καθώς και η ταχύτερη επαναφόρτιση καθ' οδόν αλλά και η ακόμα εντονότερη εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης.

      

     GLE 350 e 4MATIC:συνδυασμένη κατανάλωση 1.2 - 0.9 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 28.0 - 20.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 29.8-26.5 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 85.0 - 99.0 km

     GLE 350 de 4MATIC:συνδυασμένη κατανάλωση 1.1 - 0.7 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 28.0 - 18.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 31.4-27.0 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 82.0 - 99.0 km

     GLE 300 e 4MATIC Coupé: συνδυασμένη κατανάλωση 1.2 - 0.9 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 28.0 - 20.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 29.7-26.3 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 85.0 - 100.0 km

     GLE 300 de 4MATIC Coupé: συνδυασμένη κατανάλωση 1.1 - 0.7 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 28.0 - 17.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 31.4-26.9 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 82.0 - 100.0 km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

     Mercedes-Benz GLA SUV

     Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLA SUV.

     Η πολυτάλαντη GLA εντυπωσιάζει σε κάθε έδαφος και κάθε δραστηριότητα, όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο. Ανακαλύψτε την Plug-in υβριδική έκδοση GLA 250 e καθώς η τεχνολογία EQ power συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός τετρακύλινδρου κινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτρικής κινητικότητας. Έτσι, η δυναμική GLA 250 e εντυπωσιάζει με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και υψηλές επιδόσεις με ισχύ συστήματος 160kW (218 PS) και μέγιστη ροπή στρέψης 450Nm.

      

     GLA 250 e: συνδυασμένη κατανάλωση 1.7 - 1.3 l/100km, συνδυασμένες εκπομπές CO2 38.0 - 30.0 g/km, συνδυασμένη κατανάλωση ρεύματος 19.1-17.0 kWh/100km, χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας 56.0 - 63.0 km

     Έντυπο επικοινωνίας


     Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για εσάς;

     Μοιραστείτε μαζί μας τις ερωτήσεις, τις επιθυμίες και τις προτάσεις σας.

     Έντυπο επικοινωνίας


     Τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε για εσάς;

     Μοιραστείτε μαζί μας τις ερωτήσεις, τις επιθυμίες και τις προτάσεις σας.