Απλή και άνετη φόρτιση – Το Mercedes-Benz Wallbox Home.

Η φωτογραφία δείχνει το Mercedes-Benz Wallbox Home.

Απλή και άνετη φόρτιση – Το Mercedes-Benz Wallbox Home.

Η φόρτιση με το Mercedes-Benz Wallbox Home γίνεται γρήγορα και με διαφάνεια κόστους. Απλώς συνδέστε την ηλεκτρική σας Mercedes-Benz (ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία ή Plug-in υβριδικά οχήματα) στο Mercedes-Benz Wallbox Home. Πρακτικό: Το μόνιμο καλώδιο φόρτισης (Τύπου 2) είναι συμβατό και με οχήματα άλλων κατασκευαστών με πρίζα οχήματος Τύπου 2.

 

 • Γρήγορο: Το Mercedes-Benz Wallbox Home είναι ένας σταθμός φόρτισης με μόνιμο καλώδιο φόρτισης και ισχύ φόρτισης έως 22 kW. Έτσι η φόρτιση γίνεται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι σε μια κοινή πρίζα δικτύου τροφοδοσίας.
 • Πρακτικό: Πριν ξεκινήσει η διαδρομή, μπορείτε να ρυθμίσετε μια ευχάριστη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου μέσω του προκλιματισμού.
 • Ασφαλές: Μια πολύχρωμη λυχνία LED στο wallbox δείχνει την τρέχουσα κατάσταση της διαδικασίας φόρτισης. Κατά τη φόρτιση, το καλώδιο φόρτισης είναι ασφαλισμένο, ώστε να μην μπορεί να διακοπεί η σύνδεση. Επιπλέον, ο κωδικός εξουσιοδότησης πρόσβασης ανά διακόπτη κλειδιού προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένη χρήση.

Το Mercedes- Benz Wallbox Home μπορείτε να το αποκτήσετε από κάθε τμήμα After-Sales σε όλες τις αντιπροσωπείες Mercedes-Benz ή μπορείτε να εποικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας ELPEDISON.

Επιπλέον, μέσω του συνεργάτη φόρτισης παρέχονται συμβουλές για λύσεις φόρτισης στο σπίτι, καθώς και για την εγκατάσταση του wallbox.

Υπηρεσία εγκατάστασης wallbox.

Η φωτογραφία δείχνει μια Mercedes-Benz με ανοιχτή την πόρτα του οδηγού και έναν εργαζόμενο της υπηρεσίας εγκατάστασης.

Υπηρεσία εγκατάστασης wallbox.

Η υπηρεσία εγκατάστασης των τοπικών συνεργατών μας σε κάθε χώρα σάς προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη κατά την εγκατάσταση μιας λύσης φόρτισης στο σπίτι. Ο συνεργάτης μας ελέγχει επιτόπου εάν μπορεί να εγκατασταθεί ένα wallbox στο σπίτι σας και τι χρειάζεται. Επικοινωνήστε τώρα με τον συνεργάτη εγκατάστασης και ζητήστε συμβουλές.

Ελέγξτε τώρα με τον προκαταρκτικό έλεγχο Mercedes-Benz Wallbox, εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για φόρτιση στο σπίτι σας.

Πάντα η σωστή σύνδεση.

Η φωτογραφία παρουσιάζει το καλώδιο φόρτισης για την οικιακή πρίζα (καλώδιο Mode 2).

Πάντα η σωστή σύνδεση.

Εάν δεν διαθέτετε ακόμη wallbox, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιείτε μια κοινή οικιακή πρίζα για τη φόρτιση της ηλεκτρικής σας Mercedes-Benz. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το καλώδιο φόρτισης για πρίζα δικτύου τροφοδοσίας (καλώδιο Mode 2), το οποίο είτε παρέχεται με το όχημα είτε διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός από τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα σας. Ωστόσο, αυτή η λύση δεν συνιστάται για καθημερινή χρήση, λόγω του συγκριτικά μεγαλύτερου χρόνου φόρτισης. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να έχει γίνει προηγουμένως έλεγχος της σύνδεσής σας από έναν ηλεκτρολόγο.

Έχετε κι άλλες ερωτήσεις; Έχουμε τις απαντήσεις!

 • Πώς μπορώ να προστατεύσω το Mercedes-Benz Wallbox Home από μη εξουσιοδοτημένη χρήση;

   

  Στη συσκευασία παράδοσης του Mercedes-Benz Wallbox Home περιλαμβάνεται ένα κλειδί για τον διακόπτη κλειδιού, με το οποίο μπορείτε να αποτρέπετε τη φόρτιση από τρίτους ανά πάσα στιγμή. 

   

 • Τι πρέπει να προσέξω ως ενοικιαστής ή ως ιδιοκτήτης ακινήτου σε συγκρότημα κατοικιών;

   

  Η εγκατάσταση του wallbox ή ενός σταθμού φόρτισης είναι εφικτή και σε θέση στάθμευσης σε ένα ενοικιαζόμενο γκαράζ.
  Ο εκμισθωτής σας ή/και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του συγκροτήματος πρέπει να ενημερωθούν σχετικά και να συναινέσουν στην εγκατάσταση. Φροντίστε να λάβετε έγγραφη συναίνεση.

   

 • Πόσο γρήγορα γίνεται η φόρτιση στο σπίτι;


  Το καλώδιο φόρτισης για την οικιακή πρίζα που παραδίδεται μαζί στις plug-in υβριδικές εκδόσεις επιτρέπει φόρτιση μέσα σε λίγες ώρες. Για ιδιαίτερα άνετη και γρήγορη φόρτιση ενός plug-in υβριδικού ή ενός πλήρως ηλεκτρικού οχήματος προτείνεται το wallbox, το οποίο προσφέρει έως και 3 φορές γρηγορότερη φόρτιση, ανάλογα με τη διαθέσιμη ισχύ φόρτισης και τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου.

   

   

 • Μπορώ να φορτίζω περισσότερα οχήματα ταυτόχρονα με το Mercedes-Benz Wallbox Home;

   

  Με το Mercedes-Benz Wallbox Home μπορείτε να φορτίζετε οχήματα διαφόρων εταιρειών, αλλά μόνο ένα όχημα κάθε φορά.

   

   

EQC 400 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 25.0-22.3 kWh/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km.