Πλοήγηση και ένδειξη αυτονομίας

Η φωτογραφία δείχνει την οθόνη μέσων στη Mercedes-Benz EQC.

Πλοήγηση και ένδειξη αυτονομίας

Καθ' οδόν χρειάζεστε τη μέγιστη ασφάλεια προγραμματισμού. Σε αυτό συμβάλλει η πλοήγηση με Electric Intelligence, καθώς υπολογίζει συνεχώς τη βέλτιστη διαδρομή λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η κατάσταση φόρτισης, ο καιρός ή οι κυκλοφοριακές συνθήκες. Οι στάσεις για φόρτιση – εφόσον είναι απαραίτητες – συνυπολογίζονται στον προγραμματισμό και εμφανίζονται κατά τη διαδρομή. Η πλοήγηση με Electric Intelligence λαμβάνει υπόψη της κυρίως τους σταθμούς ταχείας φόρτισης.
Εάν δεν είναι ενεργοποιημένη η καθοδήγηση κατά τη διαδρομή, εμφανίζεται στην οθόνη μέσων και στην εφαρμογή Mercedes me App ένας χάρτης με προβολή της μέγιστης αυτονομίας. Βάσει τη περιοχής που επισημαίνεται στον χάρτη, βλέπετε ανά πάσα στιγμή αμέσως εάν μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς να σταματήσετε για φόρτιση.

Ένδειξη σταθμών φόρτισης

Η φωτογραφία δείχνει την οθόνη μέσων στη Mercedes-Benz EQC.

Ένδειξη σταθμών φόρτισης

Μέσω της εφαρμογής Mercedes me App ή της οθόνης μέσων στο όχημα, μπορείτε να βλέπετε ποιοι δημόσιοι σταθμοί φόρτισης βρίσκονται κοντά σας ή στον προορισμό σας. Έτσι λαμβάνετε σημαντικές πληροφορίες για θέματα όπως η διαθεσιμότητα των σταθμών φόρτισης, η ισχύς φόρτισης, το κόστος ή ο τύπος φίσας, πριν τη στάση σας για φόρτιση.

Ρυθμίσεις φόρτισης και προκλιματισμός

Η φωτογραφία παρουσιάζει μια εικόνα του προκλιματισμού μέσω εφαρμογής.

Ρυθμίσεις φόρτισης και προκλιματισμός

Απολαύστε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας αμέσως μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο. Απλώς ρυθμίστε τη θερμοκρασία μέσω του Mercedes me ή από τα στοιχεία χειρισμού του οχήματος. Εάν το όχημα παραμένει συνδεδεμένο για φόρτιση στη διάρκεια του προκλιματισμού, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδρομή σας με πλήρη μπαταρία και να μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας κατά τη διαδρομή. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής Mercedes me App μπορείτε να βλέπετε και να επεξεργάζεστε ανά πάσα στιγμή πολλές πληροφορίες και ρυθμίσεις φόρτισης, όπως το χρονικό σημείο του τέλους φόρτισης ή τον περιορισμό της χωρητικότητας φόρτισης. Επιπλέον, με την εφαρμογή Mercedes me App έχετε πάντα υπό έλεγχο την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου σας.