Φόρτιση στον χώρο εργασίας για επαγγελματίες πελάτες.

Η Mercedes-Benz A-Class Compact Sedan plug-in hybrid.

Φόρτιση στον χώρο εργασίας για επαγγελματίες πελάτες.

Στη διάρκεια του ωραρίου εργασίας, ο χώρος στάθμευσης της εταιρείας προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για άνετη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων. Η εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης πραγματοποιείται από έναν ειδικευμένο επαγγελματία τεχνικό.

Ένα online portal προσφέρει τη δυνατότητα άνετης διαχείρισης των σταθμών φόρτισης, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο αριθμός των φορτίσεων, το κόστος φόρτισης και η εξοικονόμηση CO2. Επιπλέον, μπορεί να καθοριστεί ένα μεταβλητό τιμολόγιο για τη χρήση του σταθμού φόρτισης, π.χ. δωρεάν χρήση για τους εργαζόμενους και χρήση επί πληρωμή για τους επισκέπτες.

Φόρτιση καθ' οδόν για επαγγελματίες πελάτες.

Η EQE φορτίζει σε έναν σταθμό φόρτισης IONITY.

Φόρτιση καθ' οδόν για επαγγελματίες πελάτες.

Η φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της ευελιξίας του χρήστη ενός ηλεκτρικού οχήματος. Επωφεληθείτε από το Mercedes Me Charge ως εταιρικός πελάτης ή ως οδηγός εταιρικού οχήματος. Με αυτή την υπηρεσία, ο υπολογισμός όλων των εξόδων φόρτισης κάθε μήνα γίνεται πολύ εύκολα, ενώ εσείς απλώς αποθηκεύετε τα στοιχεία πληρωμών στην εφαρμογή. Προαιρετικά, τα έξοδα μπορούν να χρεώνονται ξεχωριστά από τον εργοδότη.
Όσο μεγαλύτερος είναι ο στόλος, τόσο πιο σημαντικό είναι ένα σύστημα «one-stop shop» με επισκόπηση όλων των συναλλαγών για τη φόρτιση. Με τον συνεργάτη φόρτισης, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία φόρτισης, με την οποία διασφαλίζεται η πρόσβαση στο δημόσιο δίκτυο φόρτισης μέσω εφαρμογής και κάρτα φόρτισης και η χρέωση γίνεται κεντρικά μέσω του εργοδότη.

Ως διευθυντής στόλου, ενδιαφέρεστε για μια ολοκληρωμένη λύση; Επικοινωνήστε απευθείας με τον συνεργάτη φόρτισης ELPEDISON. Εάν ενδιαφέρεστε ως επιχειρηματικός μεμονωμένος πελάτης για μια λύση φόρτισης καθ' οδόν, σας προτείνουμε το Mercedes Me Charge.  

Σας ενδιαφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τον στόλο σας; Επικοινωνήστε απευθείας με τον συνεργάτη φόρτισης XXX. Εάν ενδιαφέρεστε ως εταιρικός μεμονωμένος πελάτης για μια λύση φόρτισης καθ' οδόν, σας προτείνουμε το Mercedes Me Charge.

EQC 400 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 25.0 - 22.3 kWh/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km.<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>