Mercedes-AMG GT.

Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Σχεδίαση αυτοκινήτου


Η Mercedes-AMG GT είναι ένα ίνδαλμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μοναδικό στο είδος του.

Φιλόδοξη: από τη θέση ακινητοποίησης. Εντυπωσιακή: μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όποιος ονειρεύεται ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο,καταλαβαίνει αμέσως ότι μόνο αυτήν την εμφάνιση θα μπορούσε να έχει.

Σχεδίαση αυτοκινήτου


Η Mercedes-AMG GT είναι ένα ίνδαλμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μοναδικό στο είδος του.

Φιλόδοξη: από τη θέση ακινητοποίησης. Εντυπωσιακή: μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όποιος ονειρεύεται ένα καθαρόαιμο σπορ αυτοκίνητο,καταλαβαίνει αμέσως ότι μόνο αυτήν την εμφάνιση θα μπορούσε να έχει.

Η πλευρική μπροστινή άποψη δείχνει μια κίτρινη Mercedes-AMG GT με πλήρη ταχύτητα.
Η πλευρική μπροστινή άποψη δείχνει μια κίτρινη Mercedes-AMG GT με πλήρη ταχύτητα.

Αθλητικό μπροστινό τμήμα.

Πολύ "μπροστά": η σχεδίαση μπροστινού τμήματος της Mercedes-AMG GT. Πολυάριθμα στοιχεία από τους αγώνες αυτοκινήτων συνθέτουν ένα δυναμικό σύνολο. Το πολύ μακρύ, τραβηγμένο προς τα κάτω καπό του κινητήρα δείχνει το δρόμο.

Η επένδυση ψυγείου AMG τονίζει τη σπορ διάθεση. Η νέα σχεδίαση των προβολέων LED High Performance και ιδιαίτερα η νέα διαμόρφωση των φώτων πορείας κάνουν το μπροστινό τμήμα της Mercedes-AMG GT ακόμα πιο εντυπωσιακό απ' ό,τι πριν τη βελτίωση μοντέλου.

Η φωτογραφία δείχνει την πλευρική πίσω άποψη μιας κίτρινης Mercedes-AMG GT με πλήρη ταχύτητα.

Μυώδες πίσω τμήμα.

Η κλασική σχεδίαση fastback ξεχωρίζει με τα πίσω φώτα LED με σκούρα στοιχεία στο εσωτερικό. Ο πίσω διαχύτης νέας διαμόρφωσης με δύο πλαίσια απολήξεων σε σχήμα διπλού τραπεζίου σε πολύ γυαλιστερό χρώμιο υπογραμμίζει το δυναμισμό.

Η φωτογραφία δείχνει την πλευρική άποψη μιας κίτρινης Mercedes-AMG GT με πλήρη ταχύτητα.

Δυναμική σιλουέτα.

Η δυναμική σιλουέτα σηματοδοτεί την ασυγκράτητη ορμή. Η εντυπωσιακή νέα σχεδίαση των διαμήκων φορέων, με τις πιο έντονες καμπύλες και τα πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία, καταλήγει στους στιβαρούς ώμους.

Η φωτογραφία δείχνει το κόκπιτ της Mercedes-AMG GT.

Σπορ κόκπιτ.

Το εσωτερικό του κόκπιτ εντυπωσιάζει με την προηγμένη τεχνολογία του: σχεδιασμός περιβάλλοντος εργασίας χρήστη με πλήρως ψηφιακά όργανα και οθόνη 10,2 ιντσών. Στο κέντρο, η νέα κεντρική κονσόλα με πρωτοποριακούς διακόπτες με οθόνη.

Με το τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα με πλήκτρα τιμονιού AMG, ο οδηγός έχει τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου. Χάρη στην υψηλή ποιότητα επεξεργασίας των υλικών, το εσωτερικό αποκτά πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η φωτογραφία δείχνει μια άποψη του εσωτερικού και των καθισμάτων AMG Performance της Mercedes-AMG GT.

Εσωτερικό αποκλειστικής σχεδίασης.

Με την άκρως σπορτίφ τους σχεδίαση, τα προαιρετικά καθίσματα AMG Performance της Mercedes-AMG GT θέτουν τις βάσεις για κυρίαρχο έλεγχο του οχήματος.

Το σχήμα των καθισμάτων με τις έντονες καμπύλες, τα ενσωματωμένα προσκέφαλα και την πλακέτα AMG συνδυάζει την ιδανική πλευρική στήριξη για τη σπορ οδήγηση με ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Μετά τη βελτίωση μοντέλου, προσφέρονται με μια επιπλέον έκδοση επένδυσης.

Τεχνολογίες Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Οι τεχνολογίες αναλυτικά.

Τεχνολογίες Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Οι τεχνολογίες αναλυτικά.

Η φωτογραφία δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του πιλότου απόστασης DISTRONIC στη Mercedes-AMG GT.

Πιλότος απόστασης DISTRONIC

Η φωτογραφία απεικονίζει την ενεργή υποβοήθηση πέδησης της Mercedes-AMG GT.

Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η φωτογραφία δείχνει το σήμα διαλείμματος του ATTENTION ASSIST στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων της Mercedes-AMG GT.

ATTENTION ASSIST

Η φωτογραφία απεικονίζει τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος PRE-SAFE® στη Mercedes-AMG GT.

Σύστημα PRE-SAFE®

Η φωτογραφία δείχνει την ένδειξη του συστήματος υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων της Mercedes-AMG GT.

Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Η φωτογραφία δείχνει έναν εξωτερικό καθρέφτη με προειδοποιητικό σύμβολο του συστήματος υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας της Mercedes-AMG GT.

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Η φωτογραφία δείχνει την ένδειξη του συστήματος υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων της Mercedes-AMG GT.

Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Η φωτογραφία δείχνει μια λεπτομερή λήψη του χειριστηρίου AMG DYNAMIC SELECT της Mercedes-AMG GT.

AMG DYNAMIC SELECT

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC

Περισσότερη ασφάλεια κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς.

Η κάμερα οπισθοπορείας δείχνει την πίσω περιοχή με δυναμικές βοηθητικές γραμμές στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων στη Mercedes-AMG GT.

Κάμερα οπισθοπορείας

Η φωτογραφία δείχνει την προβολή του COMAND Online στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων στη Mercedes-AMG GT.

COMAND Online

Η φωτογραφία δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του Live Traffic Information στη Mercedes-AMG GT.

Live Traffic Information

Η φωτογραφία δείχνει το touchpad με χειριστήριο ελέγχου στη Mercedes-AMG GT.

Touchpad με χειριστήριο ελέγχου

Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας

Προσαρμόζει την ακτίνα των προβολέων στις συνθήκες της κυκλοφορίας.

Η φωτογραφία δείχνει τους προβολείς LED High Performance της Mercedes-AMG GT.

Προβολείς LED High Performance

Προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης

Το κόκκινο φως φρένων που αναβοσβήνει μπορεί να αποτρέπει ατυχήματα πρόσκρουσης.

Η φωτογραφία δείχνει μία λεπτομερή λήψη ενός ηχείου του ηχοσυστήματος Burmester® Surround High-End στη Mercedes-AMG GT.

Ηχοσύστημα Burmester® Surround High-End

Πακέτο KEYLESS-GO

Ξεκλείδωμα, εκκίνηση και κλείδωμα: με το άνετο σύστημα εξουσιοδότησης πρόσβασης και οδήγησης.

Η φωτογραφία δείχνει τα καθίσματα AMG Performance της Mercedes-AMG GT.

Καθίσματα AMG Performance

Η φωτογραφία δείχνει το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC της Mercedes-AMG GT.

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

Οδηγικά χαρακτηριστικά


Έμπνευση από τις πίστες αγώνων.

Η Mercedes-AMG GT οφείλει τις άριστες επιδόσεις της στην αρχιτεκτονική αυτοκινήτου που δίνει έμφαση στην ισχύ.

Οδηγικά χαρακτηριστικά


Έμπνευση από τις πίστες αγώνων.

Η Mercedes-AMG GT οφείλει τις άριστες επιδόσεις της στην αρχιτεκτονική αυτοκινήτου που δίνει έμφαση στην ισχύ.

4λιτρος κινητήρας AMG V8 biturbo

Ο εμπρός κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας μετατοπίζει το βάρος του, που χωρίς υγρά ανέρχεται σε μόλις 209 kg, στο κεντρικό τμήμα του αυτοκινήτου. Για χαμηλό κέντρο βάρους, έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του αλουμινένιου space frame.

Με τη διάταξη transaxle του εμπρός κεντρικά τοποθετημένου κινητήρα και του πίσω τοποθετημένου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επιτυγχάνεται βέλτιστη κατανομή του βάρους – για τέλεια ισορροπία. Το μηχανικό σύνολο διαθέτει σύστημα λίπανσης ξηρού κάρτερ και διασφαλίζει βέλτιστη τροφοδοσία λαδιού και σε περίπτωση υψηλής εγκάρσιας επιτάχυνσης.

Torque tube

Ο εμπρός κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας διαμορφώνει μια σταθερή μονάδα με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Τα εξαρτήματα ενώνονται με τη λεγόμενη άκαμπτη σύνδεση torque tube.

Στο εσωτερικό, περιστρέφεται ένας εξαιρετικά ελαφρύς και ανθεκτικός στις στρέψεις άξονας μετάδοσης κίνησης από ανθρακονήματα. Αυτός μεταδίδει την ισχύ του 4λιτρου κινητήρα V8 biturbo στο AMG SPEEDSHIFT DCT 7G. Αυτό με τη σειρά του μετατρέπει την ισχύ σε επιτάχυνση. Με απίστευτη ταχύτητα και εντυπωσιακό τρόπο.

Σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL

Η σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με προσαρμοζόμενη μεταβαλλόμενη απόσβεση – βασικός εξοπλισμός στη Mercedes-AMG GT S – συνδυάζει μοναδικές επιδόσεις με εξαιρετική οδηγική κουλτούρα.

Σε συνδυασμό με τη σχεδίαση διπλού εγκάρσιου βραχίονα, προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις με άριστη εγκάρσια δυναμική και οδηγική ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες. Τα χαρακτηριστικά απόσβεσης κάθε μεμονωμένου τροχού προσαρμόζονται στον τρόπο οδήγησης και την κατάσταση του δρόμου.

AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

Το AMG SPEEDSHIFT DCT 7G συναρπάζει με τις αστραπιαίες αλλαγές ταχυτήτων, τη συναισθηματική λειτουργία διπλής σύμπλεξης και τις επιδόσεις αγωνιστικού επιπέδου: όσο πιο σπορ ο τρόπος λειτουργίας, τόσο πιο ευέλικτη η συμπεριφορά απόκρισης.

Μικρές, σύντομες αυξήσεις του αριθμού στροφών επιτρέπουν βέλτιστη προσαρμογή της σχέσης μετάδοσης και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς διακοπές δύναμης έλξης. Επτά ταχύτητες, τρία προγράμματα οδήγησης και ένας μη αυτόματος τρόπος λειτουργίας, καθώς και οι λειτουργίες διπλής σύμπλεξης και RACE START φροντίζουν για εξαιρετικά δυναμικούς ελιγμούς επιτάχυνσης.

Σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG με σύνθετα δισκόφρενα

Με εσωτερικά αεριζόμενους και διάτρητους δίσκους φρένων, το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG με σύνθετα δισκόφρενα προσφέρει άριστες τιμές επιβράδυνσης και εξαιρετική ευστάθεια.

Τα πλεονεκτήματα του προαιρετικού συστήματος κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG: εξοικονομεί βάρος, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη σταθερότητα.

Βέλτιστη κατανομή βάρους.

Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-AMG GT R.

Βέλτιστη κατανομή βάρους.

Με τον εμπρός κεντρικά τοποθετημένο κινητήρα και το AMG SPEEDSHIFT DCT 7G διάταξης transaxle, η Mercedes-AMG GT επιτυγχάνει βέλτιστη κατανομή βάρους 47 % προς 53 % ανάμεσα στον μπροστινό και τον πίσω άξονα. Έτσι, σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, διασφαλίζεται μέγιστη ευελιξία και καθίστανται δυνατές οι υψηλές ταχύτητες στις στροφές. Εκεί ακριβώς, δηλαδή, που κερδίζονται οι αγώνες.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Η AMG είναι συνώνυμη των εξαιρετικών επιδόσεων επιπέδου αγώνων. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία: με τη Mercedes-AMG GT σε μια αποκλειστική εκπαίδευση ή εκδήλωση της AMG Driving Academy.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Η AMG είναι συνώνυμη των εξαιρετικών επιδόσεων επιπέδου αγώνων. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία: με τη Mercedes-AMG GT σε μια αποκλειστική εκπαίδευση ή εκδήλωση της AMG Driving Academy.

Έτοιμη για εμπειρίες στα όρια. Με τη Mercedes-AMG GT μπορείτε να δοκιμάσετε τα προσωπικά σας όρια στην AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy.

Μια Mercedes-AMG GT3 και μια Mercedes-AMG GT R στο pit lane.

Στις εκδηλώσεις και τις εκπαιδεύσεις της AMG Driving Academy συναντιούνται οπαδοί που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και να ζήσουν τις συναρπαστικές επιδόσεις. Οι εκδηλώσεις της AMG Driving Academy:

  • Η εκδήλωση μύησης AMG Experience
  • Η πιο απαιτητική εκπαίδευση AMG Racetrack
  • Αξέχαστες εμπειρίες κοινότητας στην ξενάγηση AMG Emotion
  • Ειδικές εκδηλώσεις: AMG Special Events
  • Εμπειρία στο χιόνι και τον πάγο με την AMG Winter Sporting

Μάθετε περισσότερα για τη Mercedes-AMG.

Μια συναρπαστική ματιά στο αποκλειστικό AMG Private Lounge και άλλα θέματα επιδόσεων γύρω από τη Mercedes-AMG.


Μάθετε περισσότερα για τη Mercedes-AMG.

Μια συναρπαστική ματιά στο αποκλειστικό AMG Private Lounge και άλλα θέματα επιδόσεων γύρω από τη Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Μοναδικές προσφορές, διεθνείς εκδηλώσεις και αποκλειστικές, ειδικές ενέργειες: τα μέλη του AMG Private Lounge επωφελούνται από το πάθος τους για τη Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Μοναδικές προσφορές, διεθνείς εκδηλώσεις και αποκλειστικές, ειδικές ενέργειες: τα μέλη του AMG Private Lounge επωφελούνται από το πάθος τους για τη Mercedes-AMG.

Η ταινία παρουσιάζει τα αποκλειστικά προνόμια των μελών του AMG Private Lounge. Ως ιδιοκτήτης μιας Mercedes-AMG GT, ανήκετε στον κλειστό κύκλο των εκλεκτών.
Εκ νέου προβολή

Το AMG Private Lounge είναι η επίσημη AMG Community, αποκλειστικά για ιδιοκτήτες μιας Mercedes-AMG. Όλοι και όλες οι οδηγοί αυτοκινήτων AMG, που ξέρουν να εκτιμούν την τεχνολογική ακρίβεια και τις επιδόσεις της ιδιαίτερης κατηγορίας της Mercedes-AMG, μπορούν να γίνουν μέλη του AMG Private Lounge. Τα μέλη απολαμβάνουν προνόμια, όπως αποκλειστικές πληροφορίες, νέα και ελκυστικές προσφορές. Γνωρίστε κι άλλους οπαδούς της AMG και ζήστε την εμπειρία της μάρκας AMG στο πλαίσιο της AMG Community.

Racing Stories


Racing Stories.

Ανακαλύψτε το DNA μηχανοκίνητου αθλητισμού της Mercedes-AMG GT.

Racing Stories


Racing Stories.

Ανακαλύψτε το DNA μηχανοκίνητου αθλητισμού της Mercedes-AMG GT.

Η φωτογραφία δείχνει την μπροστινή άποψη μιας Mercedes-AMG GT3, που βγαίνει γρήγορα από μια στροφή.
Η φωτογραφία δείχνει μια πλευρική μπροστινή άποψη της Mercedes-AMG GT3 στην πίστα αγώνων.
Η φωτογραφία δείχνει μια πλευρική λήψη της Mercedes-AMG GT3, καθώς περνά μπροστά από ένα άδειο βάθρο.
Η Mercedes-AMG GT3 κινείται σε μια πίστα αγώνων και φαίνεται η μπροστινή της άποψη. Η μεγάλη πίσω αεροτομή προεξέχει από την οροφή του σπορ αυτοκινήτου.
Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-AMG GT3, με πλήρη ταχύτητα, από πλάι πίσω με εστίαση στη μεγάλη αεροτομή.

Διεκδικητής με ηγετικές φιλοδοξίες.

Με τεχνολογία μηχανοκίνητου αθλητισμού πολλών καρατίων και θεαματική σχεδίαση είναι έτοιμη για τη νίκη.

Η Mercedes-AMG GT S Safety Car κινείται σε μια πίστα αγώνων και φαίνεται από πλευρική, μπροστινή άποψη. Ο οδηγός φαίνεται να κάθεται στο τιμόνι φορώντας το κράνος του.
Στην ταινία ο Bernd Mayländer, ο οδηγός της Mercedes-AMG GT S Safety Car της Φόρμουλα 1, μιλάει για τα καθήκοντα των οδηγών Safety Car.

Πρωταθλητής στην ασφάλεια.

Από τη Φόρμουλα 1 στο DTM: η Mercedes-AMG GT S ως Safety Car στους αγώνες αυτοκινήτων τουρισμού.

Η Mercedes-AMG GT S Safety Car φαίνεται από πίσω σε μια πίστα αγώνων.
Η Mercedes-AMG GT S Safety Car είναι σταματημένη σε ένα γκαράζ με ενεργοποιημένο προειδοποιητικό φως στην οροφή.

Συνδεσιμότητα


Συνδεσιμότητα.

Η είσοδός σας στον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz.

Συνδεσιμότητα


Συνδεσιμότητα.

Η είσοδός σας στον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz.

Ζήστε την εμπειρία της online δικτύωσης μεταξύ αυτοκινήτου και εξωτερικού κόσμου.

Η καλύτερη σύνδεση με το αυτοκίνητό σας – Mercedes me connect.

Η καλύτερη σύνδεση με το αυτοκίνητό σας – Mercedes me connect.

Το Mercedes me connect συνδέει εσάς, το smartphone σας και τη Mercedes-Benz σας με ένα συναρπαστικό τρόπο. Καθ' οδόν ή από το σπίτι – με το Mercedes me connect μπορείτε να βλέπετε εύκολα online, στο Mercedes me portal ή στην εφαρμογή Mercedes me App, σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τα χιλιόμετρα, η πίεση ελαστικών και η στάθμη του καυσίμου. Η τηλεδιάγνωση, η ανάκτηση μετά από ατύχημα, η διαχείριση συντήρησης και οδικών βλαβών, καθώς και το σύστημα επείγουσας κλήσης της Mercedes-Benz σας προσφέρουν δικτυωμένη ασφάλεια. Από το smartphone σας μπορείτε να στέλνετε άνετα προορισμούς για την πλοήγηση στη Mercedes-Benz σας. Με την υπηρεσία Live Traffic Information ενημερώνεστε για την κυκλοφορία σε σχεδόν πραγματικό χρόνο. Η πρόγνωση χρόνου οδήγησης σας προειδοποιεί για μποτιλιάρισμα και σας προτείνει την καλύτερη ώρα αναχώρησης.

Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε αυτές και άλλες υπηρεσίες, που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Φωτογραφίες και ταινίες


Η συλλογή των μοντέλων Mercedes-AMG GT.

Φωτογραφίες και ταινίες


Η συλλογή των μοντέλων Mercedes-AMG GT.

Η φωτογραφία δείχνει μια στιγμιαία λήψη της Mercedes-AMG GT C κατά την οδήγηση με πλήρη ταχύτητα.
Η φωτογραφία δείχνει μια πίσω άποψη της κίτρινης Mercedes-AMG GT S στο δρόμο.
Η φωτογραφία δείχνει το επιβλητικό μπροστινό τμήμα μιας πράσινης Mercedes-AMG GT R σε μια πίστα αγώνων.
Η φωτογραφία δείχνει μια στιγμιαία λήψη της κίτρινης Mercedes-AMG GT S πλευρικά από μπροστά.
Η φωτογραφία δείχνει μια στιγμιαία λήψη της Mercedes-AMG GT C κατά την οδήγηση με πλήρη ταχύτητα πλευρικά από πίσω.
Η φωτογραφία δείχνει την πλευρική άποψη μιας ασημί Mercedes-AMG GT με φόντο τον ουρανοξύστη μιας πόλης.
Η φωτογραφία δείχνει το προφίλ μιας κίτρινης Mercedes-AMG GT S με πλήρη ταχύτητα.
Η φωτογραφία δείχνει μια πανοραμική μπροστινή άποψη μιας πράσινης Mercedes-AMG GT R, που κινείται στο δρόμο.
Η φωτογραφία δείχνει μια κοντινή λήψη μιας σφυρήλατης ζάντας στην πράσινη Mercedes-AMG GT R.
Η φωτογραφία δείχνει την ασημί Mercedes-AMG GT καθώς τρέχει μέσα στην πόλη.