Επιδόσεις.

Βιώστε τη γνήσια, ανόθευτη AMG Driving Performance με τη Mercedes-AMG GT.

Mercedes-AMG GT C: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.9-12.8 l/100 km, εκπομπές CO2: 292.0-291.0 g/km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

Μοντέλα


Μάθετε περισσότερα για τα συναρπαστικά μοντέλα της Mercedes-AMG GT.

Μοντέλα


Μάθετε περισσότερα για τα συναρπαστικά μοντέλα της Mercedes-AMG GT.

 • Mercedes-AMG GT

  Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT.

  Η Mercedes-AMG GT συνδυάζει τη συναρπαστική αίσθηση ενός γνήσιου σπορ αυτοκινήτου με την κορυφαία τεχνολογία της συγκεκριμένης κατηγορίας και ιδιαίτερη πρακτικότητα. Με τελική ταχύτητα 304 km/h και επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα, η Mercedes-AMG GT ταιριάζει απόλυτα με έναν σπορ τρόπο ζωής. Έτσι, εκφράζει απόλυτα την ουσία της μάρκας επιδόσεων AMG.

  350 kW (476 hp)<p>Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.</p>

  Ονομαστική ισχύς

  Έως

  630 Nm

  Ροπή στρέψης

  Η φωτογραφία δείχνει το πίσω τμήμα της Mercedes-AMG GT.
  Η φωτογραφία δείχνει τη δυναμική σιλουέτα της Mercedes-AMG GT.
  Η φωτογραφία δείχνει το μπροστινό τμήμα της Mercedes-AMG GT.
 • Mercedes-AMG GT S

  Mercedes-AMG GT S.

  Mercedes-AMG GT S.

  Πρωτοποριακά αθλητική: με τελική ταχύτητα 310 km/h και επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 3,8 δευτερόλεπτα, η Mercedes-AMG GT S αποκτά καθαρό προβάδισμα. Η σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL ρυθμίζεται σε τρεις βαθμίδες – από άνετη μέχρι σπορ σφιχτή. Άλλα κύρια χαρακτηριστικά είναι το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης AMG και το πρόσθετο πρόγραμμα οδήγησης "RACE" για αγωνιστική ρύθμιση των συστημάτων του αυτοκινήτου.

  Η φωτογραφία δείχνει το πίσω τμήμα της Mercedes-AMG GT S.
  Η φωτογραφία δείχνει το πλευρικό μπροστινό τμήμα της Mercedes-AMG GT S.
  Η φωτογραφία δείχνει τη δυναμική σιλουέτα της Mercedes-AMG GT S.

  384 kW (522 hp)<p>Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.</p>

  Ονομαστική ισχύς

  Έως

  670 Nm

  Ροπή στρέψης

 • Mercedes-AMG GT C

  Mercedes-AMG GT C.

  Mercedes-AMG GT C.

  Επιβλητική εμφάνιση και διαχρονική κομψότητα: με μυώδες πίσω τμήμα, φαρδύτερο μετατρόχιο και μεγαλύτερους τροχούς, η Mercedes-AMG GT C είναι έτοιμη για δράση. Αυτή η δυναμική συμβίωση πολιτισμένης οδήγησης και καθαρόαιμου μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν σαγηνεύει μόνο οπτικά. Χάρη στα ειδικά εξαρτήματα AMG, η Mercedes-AMG GT C επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 317 km/h και συναρπαστική επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

  410 kW (557 hp)<p>Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.</p>

  Ονομαστική ισχύς

  Έως

  680 Nm

  Ροπή στρέψης

  Η φωτογραφία δείχνει τη δυναμική σιλουέτα της Mercedes-AMG GT C.
  Η φωτογραφία δείχνει το πλευρικό πίσω τμήμα της Mercedes-AMG GT C.
  Η φωτογραφία δείχνει το πλευρικό μπροστινό τμήμα της Mercedes-AMG GT C.
 • Mercedes-AMG GT R

  Mercedes-AMG GT R.

  Mercedes-AMG GT R.

  Το κτήνος της "Πράσινης Κόλασης". Η Mercedes-AMG GT R αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της εξειδίκευσης της AMG στην κατασκευή και τους αγώνες ταχύτητας και εξωθεί κι άλλο τα όρια της δυναμικής οδήγησης – κάνοντας ακόμα πιο έντονη την εμπειρία AMG. Χάρη στην άμεση μεταφορά της τεχνογνωσίας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Mercedes-AMG GT R εντυπωσιάζει με τελική ταχύτητα 318 km/h και επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h σε 3,6 δευτερόλεπτα.

  Η φωτογραφία δείχνει την πίσω άποψη της Mercedes-AMG GT R σε μια πόλη.

  Η φωτογραφία δείχνει μια Mercedes-AMG GT R να κινείται στην πόλη από μπροστινή άποψη.
  Η φωτογραφία δείχνει τη λεπτομερή άποψη μιας σφυρήλατης ζάντας AMG Performance της Mercedes-AMG GT R.
  Η φωτογραφία δείχνει το μακρύ καπό κινητήρα της Mercedes-AMG GT R.

  430 kW (585 hp)<p>Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.</p>

  Ονομαστική ισχύς

  Έως

  700 Nm

  Ροπή στρέψης

Mercedes-AMG GT: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.3-12.0 l/100 km, εκπομπές CO2: 278.0-273.0 g/km;
Mercedes-AMG GT S: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.3-12.1 l/100 km, εκπομπές CO2: 279.0-274.0 g/km;
Mercedes-AMG GT C: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.9-12.8 l/100 km, εκπομπές CO2: 292.0-291.0 g/km;
Mercedes-AMG GT R: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.8-12.7 l/100 km, εκπομπές CO2: 291.0-289.0 g/km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

Οδηγικά χαρακτηριστικά


Έμπνευση από τις πίστες αγώνων.

Η Mercedes-AMG GT οφείλει τις άριστες επιδόσεις της στην αρχιτεκτονική αυτοκινήτου που δίνει έμφαση στην ισχύ.

Οδηγικά χαρακτηριστικά


Έμπνευση από τις πίστες αγώνων.

Η Mercedes-AMG GT οφείλει τις άριστες επιδόσεις της στην αρχιτεκτονική αυτοκινήτου που δίνει έμφαση στην ισχύ.

Μάθετε περισσότερα για το σύστημα μετάδοσης κίνησης και τη δυναμική οδήγηση στη Mercedes-AMG GT.

4λιτρος κινητήρας AMG V8 biturbo

Ο εμπρός κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας μετατοπίζει το βάρος του, που χωρίς υγρά ανέρχεται σε μόλις 209 kg, στο κεντρικό τμήμα του αυτοκινήτου. Για χαμηλό κέντρο βάρους, έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος του αλουμινένιου space frame.

Με τη διάταξη transaxle, ο κινητήρας συνθέτει ένα ενιαίο σύνολο με το πίσω τοποθετημένο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη – για τέλεια ισορροπία. Το μηχανικό σύνολο διαθέτει σύστημα λίπανσης ξηρού κάρτερ και διασφαλίζει βέλτιστη τροφοδοσία λαδιού και σε περίπτωση υψηλής εγκάρσιας επιτάχυνσης.

Torque tube

Ο εμπρός κεντρικά τοποθετημένος κινητήρας διαμορφώνει μια σταθερή μονάδα με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. Τα εξαρτήματα ενώνονται με τη λεγόμενη άκαμπτη σύνδεση torque tube.

Στο εσωτερικό, περιστρέφεται ένας εξαιρετικά ελαφρύς και ανθεκτικός στις στρέψεις άξονας μετάδοσης κίνησης από ανθρακονήματα. Αυτός μεταδίδει την ισχύ του 4λιτρου κινητήρα V8 biturbo στο AMG SPEEDSHIFT DCT 7G. Αυτό με τη σειρά του μετατρέπει την ισχύ σε επιτάχυνση, με απίστευτη ταχύτητα και εντυπωσιακό τρόπο.

Ανάρτηση AMG RIDE CONTROL

Η ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με προσαρμοζόμενη μεταβαλλόμενη απόσβεση, (βασικός εξοπλισμός στη Mercedes-AMG GT S, GT C και GT R) συνδυάζει μοναδικές επιδόσεις με εξαιρετική οδηγική κουλτούρα.

Σε συνδυασμό με τη σχεδίαση διπλού εγκάρσιου βραχίονα, προσφέρει αγωνιστικές επιδόσεις με άριστη εγκάρσια δυναμική και οδηγική ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες. Τα χαρακτηριστικά απόσβεσης κάθε μεμονωμένου τροχού προσαρμόζονται στον τρόπο οδήγησης και την κατάσταση του δρόμου.

AMG SPEEDSHIFT DCT 7G

Το AMG SPEEDSHIFT DCT 7G συναρπάζει με τις αστραπιαίες αλλαγές ταχυτήτων, τη συναισθηματική λειτουργία διπλής σύμπλεξης και τις επιδόσεις αγωνιστικού επιπέδου: όσο πιο σπορ ο τρόπος λειτουργίας, τόσο πιο ευέλικτη η συμπεριφορά απόκρισης.

Μικρές, σύντομες αυξήσεις του αριθμού στροφών επιτρέπουν τη βέλτιστη προσαρμογή της σχέσης μετάδοσης και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς διακοπές δύναμης έλξης. Επτά ταχύτητες, τρία προγράμματα οδήγησης και ένας μη αυτόματος τρόπος λειτουργίας, καθώς και οι λειτουργίες διπλής σύμπλεξης και RACE START φροντίζουν για εξαιρετικά δυναμικούς ελιγμούς επιτάχυνσης.

Σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG

Με εσωτερικά αεριζόμενους και διάτρητους δίσκους φρένων, το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG με σύνθετα δισκόφρενα προσφέρει άριστες τιμές επιβράδυνσης και εξαιρετική ευστάθεια.

Τα πλεονεκτήματα του προαιρετικού συστήματος κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG: εξοικονομεί βάρος, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη σταθερότητα.

Βέλτιστη κατανομή βάρους.

Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-AMG GT R.

Βέλτιστη κατανομή βάρους.

Με τον εμπρός κεντρικά τοποθετημένο κινητήρα και το εγκάρσια τοποθετημένο κιβώτιο AMG SPEEDSHIFT DCT 7G, η Mercedes-AMG GT επιτυγχάνει ιδανική κατανομή βάρους 47% προς 53% μεταξύ μπροστινού και πίσω άξονα. Έτσι, σε συνδυασμό με το χαμηλό κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, διασφαλίζεται μέγιστη ευελιξία και καθίστανται δυνατές οι υψηλές ταχύτητες στις στροφές. Εκεί ακριβώς, δηλαδή, που κερδίζονται οι αγώνες.

Mercedes-AMG GT: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.3-12.0 l/100 km, εκπομπές CO2: 278.0-273.0 g/km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>


Μάθετε περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση στη Mercedes-AMG GT.

Ο μοναδικός συνδυασμός καινοτόμων τεχνολογιών από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μεταφέρει το πάθος των μηχανικών μας στον δρόμο και την κάνουν αντικείμενο του πόθου.


Μάθετε περισσότερα για τη δυναμική οδήγηση στη Mercedes-AMG GT.

Ο μοναδικός συνδυασμός καινοτόμων τεχνολογιών από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μεταφέρει το πάθος των μηχανικών μας στον δρόμο και την κάνουν αντικείμενο του πόθου.

Space frame


Από space frame σε race frame.

Η καινοτόμος αρχιτεκτονική του κάνει το space frame της Mercedes-AMG GT εξαιρετικά ελαφρύ.

Space frame


Από space frame σε race frame.

Η καινοτόμος αρχιτεκτονική του κάνει το space frame της Mercedes-AMG GT εξαιρετικά ελαφρύ.

Η φωτογραφία δείχνει την πλευρική άποψη του space frame της Mercedes-AMG GT.

Ανθρακονήματα. Αλουμίνιο. Μαγνήσιο. Χάλυβας.

Ανθρακονήματα. Αλουμίνιο. Μαγνήσιο. Χάλυβας.

Αυτά είναι τα συστατικά του άβαφου αμαξώματος της Mercedes-AMG GT. Το space frame κατασκευάζεται στο μεγαλύτερο μέρος του από αλουμίνιο και ζυγίζει μόνο 231 κιλά. Καινοτόμος αρχιτεκτονική, η οποία εξασφαλίζει ταυτόχρονα ελαφρύ βάρος, σταθερότητα και ακραία ακαμψία. Αποτελεί βασική προϋπόθεση για βέλτιστη εγκάρσια και διαμήκη δυναμική, καθώς και μέγιστη ακρίβεια διεύθυνσης. Η εξαιρετικά ελαφριά μπροστινή μονάδα είναι κατασκευασμένη από μαγνήσιο, μειώνει την αδράνεια μπροστά από τον μπροστινό άξονα και έτσι βελτιστοποιεί την ευελιξία του σπορ αυτοκινήτου.

 • Το αλουμινένιο space frame ζυγίζει μόνο 231 κιλά

 • Υψηλή στρεπτική ακαμψία και αντοχή του αμαξώματος

 • Μέγιστη ακρίβεια διεύθυνσης και εγκάρσια δυναμική

Η αεροδυναμική της Mercedes-AMG GT R ελέγχεται στην αεροδυναμική σήραγγα.

Αεροδυναμική.

Αεροδυναμική.

Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός της Mercedes-AMG GT, που αναπτύχθηκε με βάση την τεχνογνωσία από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, υποστηρίζει έναν δυναμικό και ασφαλή τρόπο οδήγησης. Συνδυάζει αεροδυναμική ευστάθεια και χαμηλή αντίσταση αέρα και ενσωματώνει επαρκή ψύξη και τροφοδοσία αέρα για όλα τα εξαρτήματα. Το AIRPANEL στην μπροστινή ποδιά και η ηλεκτρικά εκτεινόμενη πίσω αεροτομή προσαρμόζουν ενεργά την αεροδυναμική στις τρέχουσες συνθήκες.

Mercedes-AMG GT R: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.8-12.7 l/100 km, εκπομπές CO2: 291.0-289.0 g/km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

Κινητήρας AMG V8 biturbo


Γνωρίστε την ψυχή της Mercedes-AMG GT.

Κινητήρας AMG V8 biturbo


Γνωρίστε την ψυχή της Mercedes-AMG GT.

Η ελαφριά κατασκευή συναντά τις επιδόσεις.

Η φωτογραφία δείχνει τον 4λιτρο κινητήρα AMG V8 biturbo της Mercedes-AMG GT από το πλάι μετά από εξαγωγή.

Η ελαφριά κατασκευή συναντά τις επιδόσεις.

Ένα μηχανικό σύνολο αγωνιστικού επιπέδου: ο κινητήρας V8 biturbo με δύο στροβιλοσυμπιεστές καυσαερίων είναι σχεδιασμένος για κορυφαίες επιδόσεις, ενώ τα δυναμικά έδρανα του κινητήρα προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης. Επιπλέον, το σύστημα λίπανσης ξηρού κάρτερ επιτρέπει την ακόμη χαμηλότερη θέση τοποθέτησης. Η εκρηκτική συμπεριφορά απόκρισης με υψηλή ροπή στρέψης συναρπάζει.

Ο ήχος των επιδόσεων.

Τα πράσινα μπροστινά φώτα της Mercedes AMG GT R ακτινοβολούν μέσα από ένα γκαράζ.
Εκ νέου προβολή

Ο ήχος των επιδόσεων.

Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος με τον οποίο ο V8 αναπτύσσει την πλήρη ισχύ του. Εξίσου συναρπαστικός είναι ο ήχος του, που υπογραμμίζει τις άριστες επιδόσεις της Mercedes-AMG GT.

Η ψυχή της AMG GT, ο 4λιτρος κινητήρας V8 biturbo, ανεβάζει τους παλμούς του οδηγού. Ιδιαίτερα όταν ο V8 κάτω από το πολύ μακρύ καπό αναπτύσσει την πλήρη ισχύ του. Με βάρος χωρίς υγρά μόλις 209 κιλών προσφέρει επιδόσεις αγωνιστικού επιπέδου. Ελαφρύς. Συμπαγής. Πανίσχυρος.

Έως

430 kW (585 hp)<p>Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.</p>

Ονομαστική ισχύς

Έως

700 Nm<p>Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.</p>

Ροπή στρέψης

Σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG


Απόδοση των φρένων όπως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – με τις τεχνολογίες της AMG.

Σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG


Απόδοση των φρένων όπως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό – με τις τεχνολογίες της AMG.

Η φωτογραφία δείχνει το σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG της Mercedes-AMG GT.

Το σύστημα σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης της Mercedes-AMG GT χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης, ακριβή έλεγχο πέδησης και κορυφαία σταθερότητα. Οι μεγάλοι, εσωτερικά αεριζόμενοι, διάτρητοι και αυλακωτοί δίσκοι φρένων συνδυάζουν υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία και χαμηλό βάρος.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του συστήματος φρένων:

 • Εξαιρετικές τιμές επιβράδυνσης χάρη στους μεγάλους, εσωτερικά αεριζόμενους, διάτρητους και αυλακωτούς δίσκους φρένων
 • Τεχνολογία σύνθεσης για κορυφαία σταθερότητα των δίσκων φρένων και χαμηλές μη αναρτημένες μάζες
 • Ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης με άνετο χειρισμό μέσω ενός πλήκτρου κάτω από τον περιστροφικό διακόπτη φωτός
 • Δαγκάνες φρένων με επιγραφή "AMG" σε ασημί για την AMG GT, σε κόκκινο για την AMG GT S και την GT C ή σε κίτρινο για την AMG GT R (προαιρετικά σε κόκκινο)
 • Οι διαστάσεις και οι επιδόσεις του συστήματος σύνθετων φρένων έχουν προσαρμοστεί στις επιδόσεις του αυτοκινήτου
  Προαιρετικά για όλους τους τύπους κινητήρων: σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG για ακόμη καλύτερες επιδόσεις πέδησης και ανθεκτικότητα

Mercedes-AMG GT: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.3-12.0 l/100 km, εκπομπές CO2: 278.0-273.0 g/km;
Mercedes-AMG GT S: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.3-12.1 l/100 km, εκπομπές CO2: 279.0-274.0 g/km;
Mercedes-AMG GT C: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.9-12.8 l/100 km, εκπομπές CO2: 292.0-291.0 g/km;
Mercedes-AMG GT R: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.8-12.7 l/100 km, εκπομπές CO2: 291.0-289.0 g/km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

Προαιρετικός εξοπλισμός AMG


Περισσότερο Driving Performance. Περισσότερο GT feeling.

Προαιρετικός εξοπλισμός AMG


Περισσότερο Driving Performance. Περισσότερο GT feeling.

  Πακέτο AMG DYNAMIC PLUS

  Η φωτογραφία δείχνει το εσωτερικό της Mercedes-AMG GT με πακέτο AMG DYNAMIC PLUS.

  Το πακέτο AMG DYNAMIC PLUS προσφέρει κορυφαία οδηγική απόλαυση και εξαιρετική ευκινησία. Συνδυάζει στοιχεία high performance για ακόμη πιο δυναμική οδήγηση. Έτσι, η εμπειρία οδήγησης προσφέρει εντονότερες συγκινήσεις.

  COMAND Online

  Η φωτογραφία δείχνει το σύστημα πολυμέσων COMAND Online με την εφαρμογή AMG TRACK PACE στη Mercedes-AMG GT.

  Φτάστε γρηγορότερα και πιο ήρεμα στον προορισμό σας με το COMAND Online, το τέλεια ενσωματωμένο, premium σύστημα πλοήγησης με εμφάνιση και αίσθηση Mercedes. Χάρη στις πληροφορίες για την κυκλοφορία Live Traffic και το Car-to-X Communication μπορείτε π.χ. να αποφεύγετε τα μποτιλιαρίσματα και να αναγνωρίζετε εγκαίρως πιθανές πηγές κινδύνων.
  Με την εφαρμογή AMG Track Pace έχετε μια λεπτομερή και επαγγελματική ανάλυση του προσωπικού σας στιλ οδήγησης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βελτιώνετε τις επιδόσεις σας σε κλειστές διαδρομές χωρίς προπονητή και να συγκρίνεστε με άλλους οδηγούς. Η προβολή είναι συνοπτική, διαισθητική και κατανοητή. Μπορείτε να καταγράφετε τα στοιχεία των διαδρομών σας και να τα μοιράζεστε, π.χ. σε κοινωνικά δίκτυα, με άλλους λάτρεις των αγώνων.

  Σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG

  Η φωτογραφία δείχνει το σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG της Mercedes-AMG GT.

  Αξιοπιστία και σε ακραίες καταστάσεις, ακόμη και μετά από πολλές πλήρεις, διαδοχικές πεδήσεις: το σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων υψηλής απόδοσης AMG σάς προσφέρει τιμές επιβράδυνσης, στις οποίες μπορείτε να βασίζεστε ακόμη και σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Είναι ελαφρύτερο από τα κοινά συστήματα φρένων – λιγότερες μη αναρτημένες μάζες για πιο δυναμική οδήγηση και μεγαλύτερη ευκινησία.

  Mercedes-AMG Brand


  The World of Driving Performance.

  Mercedes-AMG Brand


  The World of Driving Performance.

  The World of Driving Performance.

  Η φωτογραφία δείχνει πολλά μοντέλα Mercedes-AMG GT.

  Mercedes-AMG GT S Coupé: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 11.5 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 262.0 g/km,
  Mercedes-AMG GT R Coupé: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12.4 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 284.0 g/km,
  Mercedes-AMG GT C Roadster: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 12.5 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 284.0 g/km<p>Οι αναγραφόμενες τιμές καθορίστηκαν σύμφωνα με την προκαθορισμένη μέθοδο μέτρησης. Αυτές είναι οι &quot;μετρηθείσες τιμές WLTP CO2&quot; σύμφωνα με το άρθρο 2 αριθ.3 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου δεν αναφέρονται σε μεμονωμένα οχήματα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για λόγους σύγκρισης μεταξύ διαφορετικών μοντέλων οχημάτων. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ποικίλουν ανάλογα με τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.&nbsp;</p> <p>Οι αναγραφόμενες τιμές καθορίστηκαν σύμφωνα με την προκαθορισμένη μέθοδο μέτρησης. Αυτές είναι οι &quot;μετρηθείσες τιμές WLTP CO2&quot; σύμφωνα με το άρθρο 2 αριθ.3 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου δεν αναφέρονται σε μεμονωμένα οχήματα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Παρέχονται αποκλειστικά για λόγους σύγκρισης μεταξύ διαφορετικών μοντέλων οχημάτων. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου ποικίλουν ανάλογα με τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.&nbsp;</p>

  Mercedes-AMG GT: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.3-12.0 l/100 km, εκπομπές CO2: 278.0-273.0 g/km;
  Mercedes-AMG GT S: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.3-12.1 l/100 km, εκπομπές CO2: 279.0-274.0 g/km;
  Mercedes-AMG GT C: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.9-12.8 l/100 km, εκπομπές CO2: 292.0-291.0 g/km;
  Mercedes-AMG GT R: κατανάλωση καυσίμου (διαδικασία WLTP συνολικά): 12.8-12.7 l/100 km, εκπομπές CO2: 291.0-289.0 g/km<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>