Με ανοικτούς ορίζοντες.

Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά "open top" της Mercedes-AMG GT Roadster.

Με ανοικτούς ορίζοντες.

Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά "open top" της Mercedes-AMG GT Roadster.

Ανοιχτή στην υπέρτατη οδηγική απόλαυση.

Η υψηλής ποιότητας υφασμάτινη κουκούλα της Mercedes-AMG GT Roadster τονίζει τα κομψά περιγράμματα του coupé όταν είναι κλειστή.
Η υφασμάτινη κουκούλα της Mercedes-AMG GT Roadster διατίθεται προαιρετικά σε Κόκκινο και εντυπωσιάζει με μοναδική κλιματική και ακουστική άνεση.
Η υφασμάτινη κουκούλα της Mercedes-AMG GT Roadster διατίθεται προαιρετικά σε Μπεζ και ενσωματώνεται κομψά στη σιλουέτα του αυτοκινήτου.
Η υφασμάτινη κουκούλα της Mercedes-AMG GT Roadster διατίθεται εργοστασιακά σε Μαύρο και υπογραμμίζει τη δυναμική σιλουέτα.

Ανοιχτή στην υπέρτατη οδηγική απόλαυση.

Η υψηλής ποιότητας υφασμάτινη κουκούλα τονίζει τα κομψά περιγράμματα του coupé όταν είναι κλειστή. Ανοίγει και κλείνει σε έντεκα δευτερόλεπτα όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα έως 50 km/h.

Κομψή. Αθλητική. Εξωστρεφής. Τα τρία χρώματα κουκούλας Μαύρο, Κόκκινο ή Μπεζ προσθέτουν εντυπωσιακές πινελιές στη σχεδίαση εξωτερικού της Mercedes-AMG GT Roadster.

Οδηγική άνεση "open air".

Προστατεύει αποτελεσματικά από ρεύματα αέρα γύρω από τον αυχένα και το πίσω μέρος του κεφαλιού: το αλεξήνεμο της Mercedes-AMG GT Roadster φροντίζει για οδηγική απόλαυση "open air".

Οδηγική άνεση "open air".

Το αλεξήνεμο ανάμεσα στις προστατευτικές μπάρες ανατροπής προστατεύει αποτελεσματικά από ρεύματα αέρα γύρω από τον αυχένα και το πίσω μέρος του κεφαλιού. Κατευθύνει τους ανεπιθύμητους στρόβιλους αέρα πάνω από τους επιβάτες μειώνοντας έτσι τους αεροδυναμικούς θορύβους. Συγχρόνως, το διαφανές πολυανθρακικό πλαστικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο ενσωματώνεται κομψά στη σιλουέτα του αυτοκινήτου.

Ατέλειωτο καλοκαίρι.

Το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF επιτρέπει άνετη ανοικτή οδήγηση της Mercedes-AMG GT Roadster και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ατέλειωτο καλοκαίρι.

Το σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF κάνει απολαυστική την ανοικτή οδήγηση ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Από τους αεραγωγούς στα προσκέφαλα εξάγεται θερμός αέρας που περιβάλλει σαν αόρατο κασκόλ τον αυχένα και τους ώμους του οδηγού και του συνοδηγού. Το AIRSCARF εξασφαλίζει βέλτιστη κατανομή της θερμότητας, ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία καθώς και με την κατάσταση ανοίγματος της κουκούλας (κλειστή ή ανοιχτή).

Ένας ακόμα λόγος για να μην θέλετε να αποβιβαστείτε.

Ο κλιματισμός καθισμάτων για τον οδηγό και το συνοδηγό φροντίζει για ιδανικό κλίμα στα καθίσματα της Mercedes-AMG GT Roadster – 365 ημέρες το χρόνο.

Ένας ακόμα λόγος για να μην θέλετε να αποβιβαστείτε.

Ο κλιματισμός καθισμάτων για τον οδηγό και τον συνοδηγό φροντίζει για ιδανικό κλίμα στα καθίσματα 365 ημέρες τον χρόνο. Χάρη στον ενεργό αερισμό, για τις ζεστές ημέρες, η θερμοκρασία στην επιφάνεια των καθισμάτων μειώνεται σε ευχάριστα επίπεδα και το κλίμα που επικρατεί είναι πιο ισορροπημένο. Αντίθετα, τις κρύες ημέρες, η πρόσθετη θέρμανση καθισμάτων δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση θαλπωρής. Ο αερισμός και η θέρμανση των καθισμάτων μπορούν να ρυθμίζονται ανεξάρτητα σε τρεις βαθμίδες με το πάτημα ενός κουμπιού.