Το μέλλον κινείται ηλεκτρικά.

Electric Intelligence by Mercedes-Benz. #switchtoEQ

Ready to Charge.

Ανακαλύψτε το διευρυμένο στόλο υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων μας με EQ Power.

Electric Intelligence


Electric Intelligence.

Καιρός να βάλετε μπροστά: με την επωνυμία προϊόντων και τεχνολογιών EQ η Mercedes-Benz δημιουργεί ένα οικοσύστημα ηλεκτρικής κινητικότητας για προϊόντα και υπηρεσίες.

Electric Intelligence


Electric Intelligence.

Καιρός να βάλετε μπροστά: με την επωνυμία προϊόντων και τεχνολογιών EQ η Mercedes-Benz δημιουργεί ένα οικοσύστημα ηλεκτρικής κινητικότητας για προϊόντα και υπηρεσίες.

Η φωτογραφία δείχνει το στόλο οχημάτων EQ Power της Mercedes-Benz και το Concept EQ σε νυχτερινή λήψη σε έναν άδειο χώρο στάθμευσης.
Δυστυχώς, το βίντεο που επιθυμείτε να δείτε δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Εκ νέου προβολή

EQ σημαίνει ευφυής ηλεκτρική κινητικότητα. Για ελκυστική σχεδίαση, ατελείωτη οδηγική απόλαυση, κορυφαία πρακτικότητα και αξεπέραστη ασφάλεια. Η νέα επωνυμία αντιπροσωπεύει το "Συναίσθημα και Νοημοσύνη", δύο αξίες της μάρκας Mercedes-Benz.

Περικλείει όλες τις σημαντικές πτυχές της ηλεκτρικής κινητικότητας που έχει τον πελάτη στο επίκεντρο και πηγαίνει πέρα από το αυτοκίνητο. Το EQ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ηλεκτρικής κινητικότητας αποτελούμενο από προϊόντα, υπηρεσίες, τεχνολογίες και καινοτομίες.

Η κινητικότητα του μέλλοντος


Η κινητικότητα του μέλλοντος.

Η Mercedes-Benz είναι γνωστή για τις καινοτομίες της και το πολυμήχανο πνεύμα που τη χαρακτηρίζει. Γνωρίστε σήμερα τα μελλοντικά συστήματα κίνησης και τις τελευταίες τεχνολογίες EQ.

Η κινητικότητα του μέλλοντος


Η κινητικότητα του μέλλοντος.

Η Mercedes-Benz είναι γνωστή για τις καινοτομίες της και το πολυμήχανο πνεύμα που τη χαρακτηρίζει. Γνωρίστε σήμερα τα μελλοντικά συστήματα κίνησης και τις τελευταίες τεχνολογίες EQ.

Χαρακτηριστικό στο πρωτότυπο μοντέλο Concept EQ είναι το μπροστινό τμήμα που φωτίζεται με μπλε χρώμα.

Προάγγελος μιας εντελώς νέας γενιάς οχημάτων.

Η φωτογραφία δείχνει την GLC F-CELL με EQ Power από το πλάι να κινείται με ταχύτητα.

Ηλεκτρική κινητικότητα με τεχνολογία κυψελών καυσίμου.

Η φωτογραφία δείχνει το smart vision EQ fortwo από το πλάι ενώ κινείται.

Το νέο όραμα των μετακινήσεων στην πόλη.

Η φωτογραφία δείχνει το μπροστινό μέρος του πλήρους ηλεκτρικού Concept EQA, του νέου οχήματος της Mercedes-Benz στην compact κατηγορία.

Ο ηλεκτρικός αθλητής της compact κατηγορίας.

Η φωτογραφία δείχνει από το πλάι επάνω τα υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα της Mercedes-Benz με EQ Power σε έναν άδειο χώρο στάθμευσης.

Περισσότερη ισχύς, λιγότερη κατανάλωση - με EQ Power.

Η φωτογραφία δείχνει το εξωτερικό της νέας S-Class με ηλεκτρικό σύστημα 48 Volt από το πλάι.

Η νέα S-Class με ηλεκτρικό σύστημα 48 V.

Η φωτογραφία δείχνει το όχημα Mercedes-Benz της Formula 1 με σύστημα μετάδοσης EQ Power+: το F1 W08 Hybrid EQ Power+.

Πρόσω ολοταχώς με το EQ Power+.

Route Calculator


Track your drive – η πρώτη σας εικονική δοκιμαστική διαδρομή.

Δοκιμάστε την ηλεκτρική οδήγηση με τη βοήθεια του υπολογιστή για μία διαδρομή της επιλογής σας.

Route Calculator


Track your drive – η πρώτη σας εικονική δοκιμαστική διαδρομή.

Δοκιμάστε την ηλεκτρική οδήγηση με τη βοήθεια του υπολογιστή για μία διαδρομή της επιλογής σας.

Ο υπολογιστής εκτιμά, με βάση κάποιες μέσες τιμές, την απόσταση που θα διανύατε με ένα αυτοκίνητο με εναλλακτικό σύστημα κίνησης. Για να προσομοιώσετε την καθημερινή οδηγική συμπεριφοράς σας, κατεβάστε τώρα τη δωρεάν εφαρμογή EQ Ready App στο smartphone σας. Αναλύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μετακινήσεων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, λαμβάνοντας υπόψη και το προσωπικό σας προφίλ οδήγησης.

Κεντρίσαμε το ενδιαφέρον σας;

Τότε κατεβάστε από το app store τη δωρεάν εφαρμογή EQ Ready App. Έτσι δεν θα διαπιστώστε μόνο εάν είστε ήδη έτοιμοι για την ηλεκτρική κινητικότητα, αλλά και ποιο αυτοκίνητο σας ταιριάζει καλύτερα.

smart EQ fortwo: εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο: 0 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 18,6-12,9 kWh/100 km.<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO<sub>2</sub> NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>
smart EQ forfour: εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο: 0 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 19,4-13,4 kWh/100 km.<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO<sub>2</sub> NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>
smart EQ fortwo cabrio: εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο: 0 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 18,7-13,0 kWh/100 km.<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO<sub>2</sub> NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>
C 350 e Saloon: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 2,4-2,1 l/100 km; εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο: 54-48 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 13,2-11,0 kWh/100 km.<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO<sub>2</sub> NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>
E 350 e Saloon: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 2,5-2,1 l/100 km, εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο: 57-49 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 14,0-11,5 kWh/100 km.<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO<sub>2</sub> NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>
GLC 350 e 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 2,7-2,5 l/100 km, εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο: 64-59 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 15,2-13,9 kWh/100km.<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO<sub>2</sub> NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>
GLE 500 e 4MATIC: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 3,7-3,3 l/100 km, εκπομπές CO₂ σε μικτό κύκλο: 84-78 g/km, κατανάλωση ρεύματος σε μικτό κύκλο: 18,0-16,7 kWh/100km.<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO<sub>2</sub> NEDC» σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>

Υπηρεσίες και πληροφορίες


Υπηρεσίες και πληροφορίες.

Ανακαλύψτε πρακτικές υπηρεσίες, που ταιριάζουν απόλυτα στο όχημά σας EQ και βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Υπηρεσίες και πληροφορίες


Υπηρεσίες και πληροφορίες.

Ανακαλύψτε πρακτικές υπηρεσίες, που ταιριάζουν απόλυτα στο όχημά σας EQ και βρείτε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για την ηλεκτρική κινητικότητα.