Πακέτο Advanced.

Η πρώτη αναβάθμιση εξοπλισμού για την EQA σας.

Πακέτο Advanced.

Η πρώτη αναβάθμιση εξοπλισμού για την EQA σας.

Η φωτογραφία δείχνει τη μεγάλη, πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με υψηλή ανάλυση στην EQA της Mercedes-EQ.

Πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Χάρη στην πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, που περιλαμβάνεται στο κόκπιτ με ευρεία οθόνη, έχετε μπροστά σας όλες τις σημαντικές πληροφορίες και τιμές.

Η φωτογραφία δείχνει την οθόνη μέσων με διαγώνιο 10,25" στην EQA της Mercedes-EQ.

Οθόνη πολυμέσων.

Ένα ακόμη στοιχείο του κόκπιτ με ευρεία οθόνη είναι η οθόνη μέσων 10,25“ με χειρισμό μέσω αφής, η οποία προβάλλει τα περιεχόμενα των πολυμέσων με κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Η φωτογραφία δείχνει την EQA της Mercedes-EQ εστιάζοντας στον εξωτερικό καθρέφτη, ο οποίος, χάρη στο πακέτο καθρεφτών, αναδιπλώνεται και εκτείνεται ηλεκτρικά.

Πακέτο καθρεφτών.

Με το πακέτο καθρεφτών, οι εξωτερικοί καθρέφτες αναδιπλώνονται και εκτείνονται ηλεκτρικά μέσω ενός πλήκτρου στον πίνακα διακοπτών της πόρτας οδηγού.

Η φωτογραφία δείχνει μια γραφική απεικόνιση του πακέτου στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας στην EQA της Mercedes-EQ.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας και σαφή προβολή της περιοχής προς τα πίσω, μαζί με πρακτικές βοηθητικές γραμμές.

Η φωτογραφία δείχνει μια γραφική απεικόνιση του προαιρετικού συστήματος υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας της EQA από τη Mercedes-EQ.

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας.

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας είναι ένα σύστημα υποβοήθησης που λειτουργεί με ραντάρ και μπορεί να αναγνωρίζει αυτοκίνητα και δίκυκλα στην περιοχή της νεκρής γωνίας.