Πακέτο Premium.

Η τρίτη αναβάθμιση εξοπλισμού για την EQA σας.

Πακέτο Premium.

Η τρίτη αναβάθμιση εξοπλισμού για την EQA σας.

Η φωτογραφία παρουσιάζει την προαιρετική πανοραμική συρόμενη οροφή της EQA από τη Mercedes-EQ, η οποία περιλαμβάνεται και στο πακέτο Premium.

Πανοραμική συρόμενη οροφή.

με την πανοραμική συρόμενη οροφή βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας και απολαμβάνετε ευχάριστη, φωτεινή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό,

Η φωτογραφία δείχνει μια γραφική απεικόνιση του πακέτου στάθμευσης με κάμερα 360° της EQA από τη Mercedes-EQ.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°.

Ο συνδυασμός της κάμερας οπισθοπορείας και τριών πρόσθετων καμερών σας προσφέρει περιμετρική ορατότητα.

Η φωτογραφία δείχνει ένα από τα 12 ηχεία του ηχοσυστήματος Surround Burmester® στην EQA της Mercedes-EQ.

Ηχοσύστημα surround Burmester®.

Τα ηχεία υψηλής ισχύος μεταδίδουν ήχο κορυφαίας ποιότητας, τον οποίο μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα.

Η φωτογραφία δείχνει το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC στην EQA της Mercedes-EQ με δυνατότητα εξατομικευμένης ρύθμισης της θερμοκρασίας για την πλευρά οδηγού και την πλευρά συνοδηγού.

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC.

Το THERMOTRONIC ρυθμίζει εξατομικευμένα τη θερμοκρασία σε δύο ζώνες. Οι αισθητήρες διατηρούν σταθερά το επιθυμητό κλίμα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Η φωτογραφία δείχνει το πακέτο άνεσης KEYLESS-GO για την EQA της Mercedes-EQ. Το HANDS-FREE ACCESS προσφέρει πλήρως αυτόματο άνοιγμα της πόρτας χώρου αποσκευών.

Πακέτο άνεσης KEYLESS-GO.

Με το πακέτο άνεσης KEYLESS-GOμπορείτε να εκκινείτε και να κλειδώνετε το αυτοκίνητό σας έχοντας απλώς το κλειδί μαζί σας.

Σύστημα ασύρματης φόρτισης στην EQA της Mercedes-EQ.

Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές.

Απλώς ακουμπάτε τα συμβατά smartphone στη θήκη και φορτίζονται ασύρματα.

Η φωτογραφία δείχνει τη μεγάλη, πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με υψηλή ανάλυση στην EQA της Mercedes-EQ.

Πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Χάρη στην πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, που περιλαμβάνεται στο κόκπιτ με ευρεία οθόνη, έχετε μπροστά σας όλες τις σημαντικές πληροφορίες και τιμές.

Η φωτογραφία δείχνει την οθόνη μέσων με διαγώνιο 10,25" στην EQA της Mercedes-EQ.

Οθόνη πολυμέσων.

Ένα ακόμη στοιχείο του κόκπιτ με ευρεία οθόνη είναι η οθόνη μέσων 10,25“, με την οποία μπορείτε να χειρίζεστε διάφορες λειτουργίες της EQA σας.

Η φωτογραφία δείχνει την EQA της Mercedes-EQ εστιάζοντας στον εξωτερικό καθρέφτη, ο οποίος, χάρη στο πακέτο καθρεφτών, αναδιπλώνεται και εκτείνεται ηλεκτρικά.

Πακέτο καθρεφτών.

Με το πακέτο καθρεφτών, οι εξωτερικοί καθρέφτες αναδιπλώνονται και εκτείνονται ηλεκτρικά μέσω ενός πλήκτρου στον πίνακα διακοπτών της πόρτας οδηγού.

Η φωτογραφία δείχνει μια γραφική απεικόνιση του προαιρετικού συστήματος υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας της EQA από τη Mercedes-EQ.

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας.

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας είναι ένα σύστημα υποβοήθησης που λειτουργεί με ραντάρ και μπορεί να αναγνωρίζει αυτοκίνητα και δίκυκλα στην περιοχή της νεκρής γωνίας.