Πακέτο Advanced.

Η πρώτη αναβάθμιση εξοπλισμού για την EQB σας.

Πακέτο Advanced.

Η πρώτη αναβάθμιση εξοπλισμού για την EQB σας.

Η φωτογραφία δείχνει τη μεγάλη, πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με υψηλή ανάλυση στην EQB της Mercedes-EQ.

Πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.

Χάρη στην πλήρως ψηφιακή οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, που περιλαμβάνεται στο κόκπιτ με ευρεία οθόνη, έχετε μπροστά σας όλες τις σημαντικές πληροφορίες και τιμές.

Η φωτογραφία δείχνει την οθόνη μέσων με διαγώνιο 26 cm (10,25") στην EQB της Mercedes-EQ.

Οθόνη πολυμέσων.

Ένα ακόμη στοιχείο του κόκπιτ με ευρεία οθόνη είναι η οθόνη μέσων 26cm (10,25") με χειρισμό αφής, η οποία προβάλλει τα περιεχόμενα των πολυμέσων με κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Η φωτογραφία δείχνει την EQB της Mercedes-EQ, εστιάζοντας στον εξωτερικό καθρέφτη.

Πακέτο καθρεφτών.

Με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι εξωτερικοί καθρέφτες διπλώνουν ηλεκτρικά, μειώνοντας το φάρδος του αυτοκινήτου. Επιπλέον, ο εξωτερικός καθρέφτης του οδηγού και ο εσωτερικός καθρέφτης μπορούν να ανιχνεύουν το ενοχλητικό φως προβολέων των πίσω οχημάτων και να σκουραίνουν αυτόματα.

Η φωτογραφία δείχνει μια γραφική απεικόνιση του πακέτου στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας στην EQB της Mercedes-EQ.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας.

Αυτό το πακέτο σάς προσφέρει απίστευτη ευκολία ακόμα και σε στενές θέσεις στάθμευσης. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης με PARKTRONIC αναζητά κατάλληλες θέσεις και, στη συνέχεια, σας βοηθά να σταθμεύετε. Επιπλέον, η κάμερα οπισθοπορείας αποτρέπει ακριβές ζημιές στο αμάξωμα προσφέροντας ορατότητα στην περιοχή πίσω από το αυτοκίνητο.

Η φωτογραφία δείχνει μια γραφική απεικόνιση του συστήματος υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας της EQB της Mercedes-EQ.

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας.

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας μπορεί να σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πλευρικές συγκρούσεις με άλλα οχήματα που βρίσκονται στη νεκρή γωνία ορατότητας. Το σύστημα παραμένει σε ετοιμότητα και μετά τη διαδρομή και σας προειδοποιεί αν ανοίξετε την πόρτα τη λάθος στιγμή.