• Ψηφιακές υπηρεσίες

  Ψηφιακές υπηρεσίες

  Η εικόνα παρουσιάζει το Mercedes me connect.

  Ψηφιακές υπηρεσίες

  Κορυφαία άνεση με τις ψηφιακές υπηρεσίες της Mercedes-Benz. Με την ευρεία γκάμα επιλογών σε remote υπηρεσίες και υπηρεσίες πλοήγησης από το Mercedes me connect, απολαμβάνετε μια ολοκληρωμένη ψηφιακή εμπειρία οδήγησης ανά πάσα στιγμή - τώρα και στο μέλλον. Ευέλικτη, ξεκούραστη φόρτιση καθ' οδόν ή προγραμματισμός διαδρομής με στάσεις για φόρτιση με πλοήγηση με Electric Intelligence, στάθμευση με το smartphone* και πολλές διαφορετικές λειτουργίες service - χάρη στις κατάλληλες εφαρμογές στο smartphone, έχετε τα πάντα υπό πλήρη έλεγχο.

  Με την EQS, η πλοήγηση με Electric Intelligence γίνεται ακόμη πιο ευφυής: έτσι θα υπολογίζονται στο μέλλον τα προβλεπόμενα έξοδα φόρτισης για τις επιμέρους στάσεις φόρτισης και ο πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται στοχευμένα την προγραμματισμένη διαδρομή, προσθέτοντας τους σταθμούς φόρτισης που προτιμά στη διαδρομή ή αποκλείοντας προτεινόμενους σταθμούς φόρτισης.

  * Τα συστήματα του πακέτου στάθμευσης με λειτουργίες απομακρυσμένης στάθμευσης είναι απλώς βοηθητικά. Δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την προσοχή του οδηγού για τη γύρω περιοχή. Ο οδηγός είναι υπεύθυνος σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας στάθμευσης και ελιγμών και πρέπει να ελέγχει τις διαδικασίες στάθμευσης και εάν χρειάζεται, να επεμβαίνει. Πρέπει, μεταξύ άλλων, να διασφαλίζει ότι δεν βρίσκονται άτομα, ζώα ή αντικείμενα στη διαδρομή του οχήματος.

 • Ψηφιακές επιλογές και ενημερώσεις Over-the-air

  Ψηφιακές επιλογές και ενημερώσεις Over-the-air

  Η εικόνα παρουσιάζει το Mercedes me connect.

  Ψηφιακές επιλογές και ενημερώσεις Over-the-air

  Η ηλεκτρική κινητικότητα πρέπει να είναι εύκολη και άνετη. Κυρίως, όμως, δικτυωμένη. Η νέα EQS της Mercedes-EQ προσφέρει τη δυνατότητα ενεργοποίησης διαφόρων υπηρεσιών, μέσω ενημερώσεων Over-the-Air σε μια σειρά λειτουργιών – ως δωρεάν δοκιμή, συνδρομή, on-demand ή μόνιμα.
  Σε αυτές περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, ο πρόσθετος ήχος οδήγησης "Roaring Pulse" ή η ενεργοποίηση του συστήματος διεύθυνσης πίσω άξονα με γωνία διεύθυνσης 10°.
  Εάν δεν οδηγείτε εσείς οι ίδιοι το αυτοκίνητο, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής της χρήσης της EQS σε ειδικές ομάδες στόχου με τις δύο ψηφιακές λειτουργίες ασφάλειας "Λειτουργία αρχάριου οδηγού" και "Λειτουργία υπηρεσίας στάθμευσης". Ο κύριος χρήστης ενεργοποιεί αυτά τα προγράμματα μέσω του προσωπικού του προφίλ, το οποίο προστατεύεται με PIN ή/και με βιομετρική αναγνώριση, ή άνετα μέσω της εφαρμογής Mercedes me App στο smartphone.
  Και, τέλος, διατίθενται οι ενημερώσεις Over-the-Air που φροντίζουν ώστε η EQS να παραμένει πάντα ενημερωμένη. Εάν θέλετε.