Η «μεγάλη έκρηξη» στην πόλη.

Η «μεγάλη έκρηξη» στην πόλη.

Η άσφαλτος λιώνει. Ή μήπως είναι ένα γυαλιστερό στρώμα από τον πίδακα νερού; Για τη νέα Mercedes-AMG G 63 δεν έχει καμία σημασία. Εντυπωσιάζει με την εκφραστική της εξωτερική σχεδίαση. Μία εμφάνιση που δηλώνει εξαρχής: εγώ έχω τον πρώτο λόγο εδώ. Η ειδική επένδυση ψυγείου AMG, οι προαιρετικά διαθέσιμοι τροχοί 22 ιντσών, καθώς και το χαρακτηριστικό πλευρικό σύστημα εξάτμισης AMG Performance, προσδίδουν σε αυτό το cult αυτοκίνητο την εξωστρέφειά του. Η Mercedes-AMG G 63 δεν κάνει καμία διάκριση μεταξύ λάβας και ασφάλτου. Όι επιδόσεις της φτάνουν πάντα στα όρια. Εκτός δρόμου ήταν πάντα εκτός ανταγωνισμού, όμως και στην πόλη, ο γίγαντας του offroad ξεχωρίζει με τα ανώτερα οδηγικά χαρακτηριστικά του. Έτσι, διατηρεί τα σκήπτρα και όταν δεν βρίσκεται στην άγρια φύση: ειδικά στη ζούγκλα των μεγαλουπόλεων.

Το επίκεντρο ισχύος.

Η φωτογραφία δείχνει το μπροστινό τμήμα της νέας Mercedes-AMG G 63.
Η φωτογραφία δείχνει τις τεχνικές λεπτομέρειες της νέας Mercedes-AMG G 63.

Το επίκεντρο ισχύος.

Η αριστοτεχνική τεχνολογία συναντά το ζωώδη ήχο: η νέα Mercedes-AMG G 63 με 4κύλινδρο κινητήρα AMG V8 biturbo ισχύος 430 kW (585 hp)(2) και με μέγιστη ροπή στρέψης 850 Νιουτόμετρα(2) μετατρέπει κάθε διαδρομή σε έντονη εμπειρία. Το σύστημα εξάτμισης AMG Performance κάνει το αέρα να πάλλεται στο πέρασμά της. Ό οδηγός μπορεί να επιλέγει τον ήχο που προτιμά: από διακριτικό μέχρι έντονα συναισθηματικό. Το AMG RIDE CONTROL προσφέρει στον οδηγό τη δυνατότητα να προσαρμόζει την ανάρτηση με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, η νέα Mercedes-AMG G 63 μπορεί να προσαρμόζεται σε όλα τα εδάφη και σε κάθε επιθυμία του οδηγού.

[1] Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις "Τιμές CO2 NEDC" σύμφωνα με το αρθ. 2 αρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό. [2] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.