• ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  Καταφύγιο για πιλότους.

  Η φωτογραφία παρουσιάζει το εσωτερικό της Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabrio.
  Η φωτογραφία παρουσιάζει μια πλευρική άποψη του πίσω τμήματος της Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabrio.
  Η φωτογραφία παρουσιάζει μια μπροστινή άποψη της Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabrio.

  Καταφύγιο για πιλότους.

  Εκλεπτυσμένα υλικά, άριστης επεξεργασίας. Φουτουριστικά στοιχεία χειρισμού. Το εσωτερικό της Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabrio είναι ένα μέρος που θα σας κάνει κάθε φορά να θέλετε να επιστρέφετε. Ένα από τα λαμπρότερα τεχνολογικά στοιχεία: το κόκπιτ με ευρεία οθόνη, με όργανο πολλαπλών ενδείξεων και οθόνη πολυμέσων.

  Ιδιαίτερα σπορτίφ και σταθερό στο χέρι είναι το τιμόνι AMG Performance από δέρμα νάπα, σχεδίασης 3 ακτίνων, με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, που επιτρέπουν μη αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων και υποστηρίζουν έναν σπορ τρόπο οδήγησης. Επιπλέον, το εντελώς αναδιαμορφωμένο πίσω τμήμα, με την κάτω ακμή διαχύτη και τα ειδικά πλαίσια διπλών απολήξεων AMG του συστήματος εξάτμισης AMG Performance εγγυώνται μεγαλοπρεπή εμφάνιση.

 • Τεχνολογία

  Ο ουρανός είναι τόσο κοντά. Όσο και ο δρόμος.

  Η φωτογραφία παρουσιάζει μια πλευρική μπροστινή άποψη της Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabrio.

  Ο ουρανός είναι τόσο κοντά. Όσο και ο δρόμος.

  Όποιος βρίσκεται στην κορυφή, αποζητά τις μοναδικές στιγμές. Με τη Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabrio μπορείτε να τις ζείτε καθημερινά. Η εντυπωσιακή σιλουέτα με την ελαφρώς κυρτή προς τα πίσω πλευρική γραμμή υπόσχεται ότι κάθε επόμενη διαδρομή θα είναι μία αποκάλυψη.

  Καθορίζεται τον τρόπο οδήγησης χάρη στο AMG DYNAMIC SELECT και τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης του βασικού εξοπλισμού: από άνετο έως σπορ ή πολύ σπορ ή σύμφωνα με το δικό σας στυλ με το πρόγραμμα Individual. Το αποκλειστικό πρόσθετο πρόγραμμα "RACE" – διαθέσιμο στις εκδόσεις cabrio και coupé – κάνει ακόμη πιο έντονη την αίσθηση αγωνιστικής οδήγησης ως προς την απόκριση, τις στροφές του κινητήρα και τους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων. Και βέβαια ανεβάζει τους παλμούς σε απίστευτα ύψη.

  Έτοιμος για κορυφαίες επιδόσεις: ο 4λιτρος κινητήρας AMG V8 biturbo της Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ Cabrio ανήκει στην ίδια οικογένεια με τον κινητήρα του super sports car Mercedes-AMG GT R. Με ισχύ 450 Κιλοβάτ(1) (612 hp) και ροπή στρέψης 900 Νιουτόμετρα,(1) θέτει τα δικά του πρότυπα. Χρησιμοποιεί υπερπλήρωση με δύο στροβιλοσυμπιεστές, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι μέσα στη γωνία που σχηματίζουν οι δύο σειρές κυλίνδρων – ή αλλιώς «εντός της θερμής γωνίας V». Αυτή η βασική αρχή επιτρέπει μικρότερο μέγεθος κινητήρα και πιο αυθόρμητη απόκριση του στροβιλοσυμπιεστή. Επιπλέον, χάρη στο σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων του συγκαταλέγεται στους πλέον αποδοτικούς κινητήρες V8 σειράς παραγωγής του κόσμου.

[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. [2] Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι "μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC" σύμφωνα με το αρθ. 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153, οι οποίες υπολογίστηκαν σε συμμόρφωση με το Παράρτημα XII του Κανονισμού (ΕΚ) αρ. 692/2008. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.