• ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  Μεγαλειώδης εμφάνιση open air.

  Η φωτογραφία παρουσιάζει μια πλαϊνή μπροστινή άποψη της Mercedes-AMG S 65 Cabrio.
  Η φωτογραφία παρουσιάζει μια πλαϊνή πίσω άποψη της Mercedes-AMG S 65 Cabrio.

  Μεγαλειώδης εμφάνιση open air.

  Η σχεδίαση δεν είναι ποτέ αυτοσκοπός για εμάς. Αντίθετα, αποτελεί την τέλεια συμβίωση μορφής και λειτουργίας. Έτσι, κάθε λεπτομέρεια της Mercedes-AMG S 65 Cabrio είναι μία αδιαπραγμάτευτη δέσμευση για υψηλές επιδόσεις.

  Η μπροστινή ποδιά σχεδίασης jet wing με μεγάλες εισαγωγές αέρα, όπως και η νέα μάσκα Panamericana, δίνουν στο αυτοκίνητο τη χαρακτηριστική φυσιογνωμία του. Τα πολύ γυαλιστερά στοιχεία χρωμίου στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου επίσης δεν περνάνε απαρατήρητα: εδώ συναντιούνται η αδάμαστη δύναμη με την πολυτελή σχεδίαση.

 • Τεχνολογία

  Η θέση της είναι στην κορυφή.

  Η φωτογραφία παρουσιάζει τη Mercedes-AMG S 65 Cabrio από πλευρική άποψη.

  Η θέση της είναι στην κορυφή.

  Μια γλυκιά καλοκαιρινή βραδιά. Ένας δρόμος που διασχίζει κομψά ένα συναρπαστικό τοπίο. Υπάρχει ωραιότερο μέρος να ξεδιπλώσει όλη της την ισχύ; Να επιταχύνει σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα από 0 στα 100 km/h;

  Ο ονειρεμένο αυτοκίνητο εξοπλίστηκε από τους μηχανικούς της AMG στον υπερθετικό βαθμό για μέγιστες επιδόσεις. Μεταξύ άλλων με έναν 6λιτρο κινητήρα AMG V12 biturbo με ισχύ 463 κιλοβάτ(1) (630 hp) και ροπή στρέψης 1.000 νιουτόμετρων(1) για απόλυτη δύναμη. Με τέτοιες τιμές, η Mercedes-AMG S 65 κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας της. Στα δυνατά σημεία του 12κύλινδρου μηχανικού συνόλου biturbo συγκαταλέγονται οι αδιάκοπες επιταχύνσεις σε όλο το φάσμα ταχυτήτων, καθώς και η πολιτισμένη λειτουργία με τον επιβλητικό, χαρακτηριστικό ήχο V12 της AMG. Με λίγα λόγια: κυρίαρχες επιδόσεις με στυλ.

  Μεγάλες σφυρήλατες AMG ζάντες 20 ιντσών σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων με γυαλιστερή κεραμική επίστρωση μεταδίδουν την ασυνήθιστη δυναμική αδιάκοπα στην άσφαλτο – προαιρετικά με σύστημα κεραμικών σύνθετων φρένων AMG.

[1] Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης βάσει κανονισμού (ΕΚ) αρ. 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση. [2] Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι "μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC" σύμφωνα με το αρθ. 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153, οι οποίες υπολογίστηκαν σε συμμόρφωση με το Παράρτημα XII του Κανονισμού (ΕΚ) αρ. 692/2008. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.