• ΣΧΕΔΙΑΣΗ

  Οι καλύτερες θέσεις για μοναδική εμπειρία ήχου.

  Η φωτογραφία παρουσιάζει το εσωτερικό της Mercedes-AMG S 65 Coupé.
  Η φωτογραφία παρουσιάζει μία κοντινή λήψη του πίσω τμήματος της Mercedes-AMG S 65 Coupé.
  Η φωτογραφία παρουσιάζει τη Mercedes-AMG S 65 Coupé από πλευρική άποψη.

  Οι καλύτερες θέσεις για μοναδική εμπειρία ήχου.

  Κομψή σχεδίαση. Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός. Πολυτελείς λεπτομέρειες. Ο εσωτερικός χώρος της Mercedes-AMG S 65 Coupé είναι ασυναγώνιστα αποκλειστικός.

  Τα καθίσματα AMG με ειδικό σχέδιο AMG V12, καθώς και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG και το τιμόνι AMG Performance από δέρμα νάπα στο κόκπιτ αποπνέουν το πάθος της. Όταν όμως ακούγεται ο επιβλητικός ήχος V12 του συστήματος εξάτμισης AMG από τα δύο χρωμιωμένα πλαίσια διπλών απολήξεων σχεδίασης AMG V12, εκδηλώνεται το πραγματικό ταμπεραμέντο της.

 • Τεχνολογία

  Διακήρυξη ισχύος.

  Η φωτογραφία παρουσιάζει τη Mercedes-AMG S 65 Coupé από πλευρική άποψη.

  Διακήρυξη ισχύος.

  Δεν μετράει μόνο η πρώτη εντύπωση. Αλλά και κάθε επόμενη στιγμή. Ό,τι κι αν επιφυλάσσει η επόμενη στροφή: η Mercedes-AMG S 65 Coupé κινείται κυρίαρχα στο δρόμο με τον πανίσχυρο μηχανικό σύνολο V12.

  Κατασκευασμένος χειροποίητα σύμφωνα με την αρχή "One Man – One Engine", ο 6λιτρος κινητήρας AMG V12 biturbo της Mercedes-AMG S 65 Coupé αποδίδει ισχύ 463 κιλοβάτ(1) (630 hp) και φτάνει τη μέγιστη ροπή στρέψης των 1000 νιουτόμετρων(1). Με τέτοιες τιμές, η Mercedes-AMG S 65 κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας της. Στα δυνατά σημεία του 12κύλινδρου μηχανικού συνόλου biturbo συγκαταλέγονται οι αδιάκοπες επιταχύνσεις σε όλο το φάσμα ταχυτήτων, καθώς και η πολιτισμένη λειτουργία με τον επιβλητικό, χαρακτηριστικό ήχο V12 της AMG. Με λίγα λόγια: κυρίαρχες επιδόσεις με στυλ.

  Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο οδηγός καθορίζει την αίσθηση οδήγησης της Mercedes-AMG S 65 Coupé – χάρη στο AMG DYNAMIC SELECT. Η σπορ ανάρτηση AMG με βάση το MAGIC BODY CONTROL προσφέρει άνεση κύλισης και δυναμική οδήγηση σε σχεδόν κάθε έδαφος. Σε δευτερόλεπτα αλλάζουν τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης. Εκτός από τα προγράμματα "Comfort“ (C), "Sport“ (S), "Sport+“ (S+) και "Individual“ (I), διατίθεται επίσης αποκλειστικά το πρόγραμμα οδήγησης "Curve“ – για εκτόξευση της αδρεναλίνης ειδικά στις διαδρομές με στροφές.