Καινοτόμες τεχνολογίες roadster.

Καινοτόμες τεχνολογίες roadster.

Η SLC συνδυάζει την ασύγκριτη οδηγική απόλαυση ενός roadster με την καθημερινή πρακτικότητα και την ιδιαίτερη άνεση θορύβου ενός coupé. Χάρη στις άνετες, ευφυείς λύσεις, η SLC επιτρέπει την ανοικτή οδήγηση όλο το χρόνο και σχεδόν ανεξαρτήτως καιρού.

 • MAGIC SKY CONTROL

  Ο ουρανός είναι τόσο κοντά

  Χάρη στο MAGIC SKY CONTROL η προαιρετική πανοραμική οροφή Vario σκουραίνει με το πάτημα ενός κουμπιού.
  Οι δύο γυάλινες εκδόσεις της οροφής Vario προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στον ουρανό από το εσωτερικό της Mercedes-Benz SLC.
  Οι δύο γυάλινες εκδόσεις της οροφής Vario προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στον ουρανό από το εσωτερικό της Mercedes-Benz SLC.

  Ο ουρανός είναι τόσο κοντά

  Η ωραιότερη σύνδεση ουρανού και δρόμου: η προαιρετική πανοραμική οροφή Vario. Εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέα στον ουρανό – για αίσθηση open air ακόμα και με κλειστή οροφή. Προαιρετικά διατίθεται και με MAGIC SKY CONTROL: Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, το σκούρο τζάμι γίνεται διαφανές. Επιπλέον, δημιουργείται η αίσθηση ότι το εσωτερικό είναι ακόμα πιο ευρύχωρο. Όταν είναι σκουρόχρωμο, θερμαίνεται πολύ λιγότερο ο εσωτερικός χώρος.

 • AIRSCARF

  Αιώνιο καλοκαίρι.

  Η φωτογραφία δείχνει μια λήψη του συστήματος θέρμανσης αυχένα AIRSCARF της Mercedes-Benz SLC με ανοικτή οροφή.
  Η φωτογραφία δείχνει μια λήψη του συστήματος θέρμανσης αυχένα AIRSCARF της Mercedes-Benz SLC.

  Αιώνιο καλοκαίρι.

  Το προαιρετικό σύστημα θέρμανσης αυχένα AIRSCARF που ανέπτυξε η Mercedes-Benz παρατείνει τη σεζόν ανοικτής οδήγησης, καθώς περιβάλλει, σαν αόρατο κασκόλ, τους ώμους και τον αυχένα του οδηγού και του συνοδηγού με το πάτημα ενός κουμπιού με θερμό αέρα. Η επιθυμητή θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί σε τρεις βαθμίδες.

 • AIRGUIDE

  Ο εκτροπέας αέρα.

  Η φωτογραφία παρουσιάζει το προαιρετικό σύστημα αλεξήνεμου AIRGUIDE στη Mercedes-Benz SLC σε κλειστή κατάσταση.
  Η φωτογραφία παρουσιάζει το προαιρετικό σύστημα αλεξήνεμου AIRGUIDE στη Mercedes-Benz SLC σε ανοιχτή κατάσταση.

  Ο εκτροπέας αέρα.

  Το προαιρετικό σύστημα αλεξήνεμου AIRGUIDE ελαχιστοποιεί τα ρεύματα αέρα και τους αεροδυναμικούς θορύβους στη διάρκεια της ανοικτής οδήγησης – αυξάνοντας αισθητά την άνεση. Καθώς αποτελείται από δύο διαφανή περιστροφικά στοιχεία, δεν περιορίζει την ορατότητα προς τα πίσω. Τα περιστρεφόμενα, ξεχωριστά ρυθμιζόμενα πλαστικά τζάμια είναι στερεωμένα στην πίσω πλευρά της προστατευτικής μπάρας ανατροπής. Από εκεί εκτρέπουν τον αέρα, ώστε να προκαλούνται σημαντικά λιγότερα ρεύματα αέρα γύρω από το κεφάλι και τον αυχένα των επιβατών.

 • Διαχωριστικό πορτμπαγκάζ

  Άνεση open air.

  Η φωτογραφία δείχνει το ανοιχτό πορτμπαγκάζ της Mercedes-Benz SLC.

  Άνεση open air.

  Το ημιαυτόματο διαχωριστικό υπόλοιπου πορτμπαγκάζ εξασφαλίζει ακόμα πιο άνετο χειρισμό της οροφής Vario. Εάν το διαχωριστικό βρίσκεται στην επάνω θέση για αυξημένη χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ, μετακινείται αυτόματα προς τα κάτω κατά το άνοιγμα της κουκούλας – δεν χρειάζεται χειροκίνητο κλείσιμο. Το σύστημα λειτουργεί με ασφάλεια: εάν υπάρχουν εμπόδια ή δεν υπάρχει αρκετός χώρος λόγω αποσκευών, η διαδικασία διακόπτεται αυτόματα και εκπέμπεται μια ειδοποίηση για τον οδηγό.