Η SLC.

Ζήστε την απόλυτη ελευθερία.

Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.

Σχεδίαση αυτοκινήτου


Σχεδίαση αυτοκινήτου.

Η σχεδίαση της SLC αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις. Μακρύ καπό, κοντοί πρόβολοι – η αισθαντική, δυναμική σιλουέτα της είναι η χαρά της ζωής. Το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με μάσκα diamond και πτερύγιο χρωμίου προκαλεί ρίγη ενθουσιασμού. Το εκφραστικό πίσω τμήμα δημιουργεί για ένα θεαματικό τελείωμα.

Σχεδίαση αυτοκινήτου


Σχεδίαση αυτοκινήτου.

Η σχεδίαση της SLC αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις. Μακρύ καπό, κοντοί πρόβολοι – η αισθαντική, δυναμική σιλουέτα της είναι η χαρά της ζωής. Το εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα με μάσκα diamond και πτερύγιο χρωμίου προκαλεί ρίγη ενθουσιασμού. Το εκφραστικό πίσω τμήμα δημιουργεί για ένα θεαματικό τελείωμα.

Η φωτογραφία δείχνει μια ημιδιαγώνια πίσω άποψη της Mercedes-Benz SLC, με έμφαση στη δυναμική σιλουέτα της.
Η φωτογραφία δείχνει μια ημιδιαγώνια πίσω άποψη της Mercedes-Benz SLC, με έμφαση στη δυναμική σιλουέτα της.

Δυναμική σιλουέτα.

Η σιλουέτα εντυπωσιάζει με τη χαρακτηριστική σχεδίαση roadster, με το χώρο επιβατών έντονα μετατοπισμένο προς τα πίσω. Όταν η οροφή Vario είναι ανοικτή, το βλέμμα πέφτει αμέσως στην επίπεδη κολόνα A και τα πλευρικά παράθυρα χωρίς πλαίσια.

Οι εισαγωγές αέρα στο μπροστινό φτερό διαθέτουν ένα πτερύγιο από πολύ γυαλιστερό χρώμιο, που θυμίζει τη Mercedes-Benz 300 SL.

Πίσω άποψη μιας ασημί Mercedes-Benz SLC καθώς διασχίζει μια φωτισμένη γέφυρα το βράδυ μέσα από τους νυχτερινούς δρόμους μιας μεγαλούπολης.

Μυώδες πίσω τμήμα.

Μυώδες όσο ποτέ: το πίσω τμήμα. Ακόμη πιο επιβλητικό με το μαύρο διαχύτη, πλαισιωμένο από δύο ενσωματωμένα πλαίσια απολήξεων σε χρώμιο. Αναδεικνύεται από τα νέας σχεδίασης και μικρότερα πίσω φώτα.

Τα πίσω φώτα τεχνολογίας LED είναι χωρισμένα σε αλλεπάλληλες οριζόντιες μονάδες: φως φρένων και πίσω φως επάνω, φως φρένων και πίσω φως στο κέντρο, φλας και φως οπισθοπορείας κάτω. Όλα τα στοιχεία των πίσω φώτων είναι καλυμμένα με κόκκινο κρύσταλλο.

Ημιδιαγώνια μπροστινή άποψη μιας ασημί Mercedes-Benz SLC καθώς τρέχει με μεγάλη ταχύτητα μέσα από τους νυχτερινούς δρόμους μιας μεγαλούπολης.

Επιβλητικό μπροστινό τμήμα.

Με μοναδικές λεπτομέρειες, η SLC κατακτά τους δρόμους – και τις καρδιές. Εντελώς μπροστά: Το επιβλητικό μπροστινό τμήμα με μάσκα diamond, που ξεχωρίζει με τα προαιρετικά στοιχεία σε χρώμιο και το ενσωματωμένο αστέρι Mercedes.

Η φωτογραφία δείχνει τη σχεδίαση εσωτερικού της Mercedes-Benz SLC στην AMG Line με ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Σπορ εσωτερικό.

Η σπορ σχεδίαση του εσωτερικού σχεδόν υπαγορεύει την ανοικτή οδήγηση. Τα νέας σχεδίασης σπορ καθίσματα ή το σπορ τιμόνι με διάτρητη λαβή κερδίζουν ακόμα περισσότερους θαυμαστές.

Ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου αναδεικνύεται με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο από τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, του οποίου η απόχρωση προσαρμόζεται στη διάθεσή σας.

Ευφυείς τεχνολογίες


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Οι τεχνολογίες αναλυτικά.

Άνεση που προάγει τις επιδόσεις και υποδειγματική ασφάλεια.

Ευφυείς τεχνολογίες


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Οι τεχνολογίες αναλυτικά.

Άνεση που προάγει τις επιδόσεις και υποδειγματική ασφάλεια.

Η φωτογραφία παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του πιλότου απόστασης DISTRONIC της Mercedes-Benz SLC.

Πιλότος απόστασης DISTRONIC

Η εικόνα δείχνει τον τρόπο λειτουργίας της ενεργής υποβοήθησης πέδησης της Mercedes-Benz SLC.

Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Η φωτογραφία δείχνει την ένδειξη του συστήματος υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων της Mercedes-Benz SLC.

Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Η φωτογραφία παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος PRE-SAFE® στη Mercedes-Benz SLC.

Σύστημα PRE-SAFE®

Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Προειδοποιεί σε περίπτωση μη ηθελημένης εκτροπής από τη λωρίδα.

Η φωτογραφία παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας της Mercedes-Benz SLC.

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Η φωτογραφία δείχνει το πρόγραμμα οδήγησης Sport+ του DYNAMIC SELECT στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων στη Mercedes-Benz SLC.

DYNAMIC SELECT

Η φωτογραφία δείχνει τον αισθητήρα του συστήματος υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC στο εσωτερικό της Mercedes-Benz SLC.

Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC

Η φωτογραφία δείχνει την εικόνα που μεταδίδει η κάμερα οπισθοπορείας της Mercedes-Benz SLC στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Κάμερα οπισθοπορείας

Η φωτογραφία παρουσιάζει το COMAND Online στη Mercedes-Benz SLC.

COMAND Online

Η φωτογραφία δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του Live Traffic Information στη Mercedes-Benz SLC.

Live Traffic Information

Η φωτογραφία παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας του προσαρμοζόμενου συστήματος υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus στη Mercedes-Benz SLC.

Προσαρμοζόμενο σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας Plus

Η φωτογραφία δείχνει έναν προβολέα της Mercedes-Benz SLC με LED Intelligent Light System.

LED Intelligent Light System

Η φωτογραφία δείχνει το AIRGUIDE της Mercedes-Benz SLC.

AIRGUIDE

Η φωτογραφία δείχνει το AIRSCARF της Mercedes-Benz SLC.

AIRSCARF

Η φωτογραφία δείχνει ένα ηχείο του ηχοσυστήματος surround Harman Kardon® Logic 7® στη Mercedes-Benz SLC.

Ηχοσύστημα surround Harman Kardon® Logic 7®

Η φωτογραφία δείχνει το πλήκτρο Start-Stop της Mercedes-Benz SLC με KEYLESS-GO.

KEYLESS-GO

Η φωτογραφία παρουσιάζει τον τρόπο λειτουργίας της πανοραμικής οροφής Vario με MAGIC SKY CONTROL της Mercedes-Benz SLC.

Πανοραμική οροφή Vario με MAGIC SKY CONTROL

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG


Mercedes-AMG.

Λυπόμαστε αλλά η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.

Λυπόμαστε αλλά η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.

Προσπαθήστε να γυρίσετε τη συσκευή στο πλάι, ώστε να ενεργοποιηθεί η οριζόντια προβολή. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε μία συσκευή με υψηλότερη ανάλυση.

Κομψή και κυρίαρχη.

Δυναμικές αναλογίες και AMG Styling: Το μπροστινό τμήμα με κάθετη μάσκα ψυγείου, μπροστινή ποδιά σχεδίασης A Wing και μπροστινό splitter σε Ασημί Χρωμίου ανοίγει δρόμο για συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης.
Η φωτογραφία δείχνει μια πλευρική, μπροστινή άποψη μιας μαύρης Mercedes-AMG SLC 43 καθώς κινείται στους δρόμους ενός βραχώδους τοπίου.
Close
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια πλαϊνή λήψη του μπροστινού φτερού της Mercedes-AMG SLC 43.

Εξαγωγές αέρα πλευρικά στα φτερά με πτερύγιο σε Ασημί Χρωμίου και επιγραφή "BITURBO".

Ισχύς – μεταδίδεται κομψά στο δρόμο.
Η επιβλητική σχεδίαση της Mercedes-AMG SLC 43 ολοκληρώνεται με τις δυναμικές ζάντες της. Οι εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου AMG 18" σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων, σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και στιλβωμένες, μεταδίδουν την ισχύ της κομψά στο οδόστρωμα.

Προαιρετικά, οι ζάντες αλουμινίου AMG 18" σχεδίασης 10 ακτίνων, σε Γκρι Τιτανίτη και στιλβωμένες ή σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο με στιλβωμένη επιφάνεια, δημιουργούν εντυπωσιακές αντιθέσεις.
Η φωτογραφία δείχνει μία πλευρική μπροστινή άποψη μιας μαύρης Mercedes-AMG SLC 43 σε μια αίθουσα παρουσίασης.
Μάσκα diamond, γρίλια σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και εισαγωγές αέρα με πτερύγια σε Ασημί Χρωμίου.

Μάσκα diamond, γρίλια σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο και εισαγωγές αέρα με πτερύγια σε Ασημί Χρωμίου.

Δυναμικό τελείωμα.

Τέλειο AMG Styling – από το εκφραστικό μπροστινό τμήμα μέχρι το εντυπωσιακό πίσω τμήμα με πίσω ποδιά σε εμφάνιση διαχύτη, το σπορ σύστημα εξάτμισης AMG και τα χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων με κεντρικό διαχωριστικό.
Η φωτογραφία δείχνει την πίσω άποψη μιας μαύρης Mercedes-AMG SLC 43 καθώς κινείται στους δρόμους ενός βραχώδους τοπίου.
Close
Η φωτογραφία δείχνει την πίσω άποψη μιας μαύρης Mercedes-AMG SLC 43 σε μια αίθουσα παρουσίασης.

Πίσω ποδιά σε εμφάνιση διαχύτη με διακοσμητικό στοιχείο σε Ασημί Χρωμίου.

Η φωτογραφία δείχνει το πίσω καπό μιας μαύρης Mercedes-AMG SLC 43 με εστίαση στην ακμή AMG.

Ακμή AMG στο πίσω καπό.

Μαγεύει τις αισθήσεις.
Ο συναρπαστικός ήχος του σπορ συστήματος εξάτμισης AMG του βασικού εξοπλισμού προσφέρει ένα ακουστικό highlight. Προσαρμόζεται με τη βοήθεια δύο ρυθμιζόμενων κλαπέτων καυσαερίων. Ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης του DYNAMIC SELECT, ρυθμίζεται από συγκρατημένος μέχρι συναισθηματικός και δυναμικός. Δύο χρωμιωμένα πλαίσια απολήξεων με κεντρικό διαχωριστικό εξασφαλίζουν τη χαρακτηριστική εμφάνιση.
Η φωτογραφία δείχνει την πίσω άποψη μιας μαύρης Mercedes-AMG SLC 43 με εστίαση στο σπορ σύστημα εξάτμισης AMG.

Σταθερά συναρπαστική.

Το χαρακτηριστικό της AMG σπορτίφ στυλ υιοθετείται και στο εσωτερικό. Τα σπορ καθίσματα με επένδυση από δέρμα νάπα / ύφασμα μικροϊνών DINAMICA και το προαιρετικό τιμόνι AMG με κάτω επίπεδο τμήμα προσφέρουν κράτημα και έλεγχο.
Η φωτογραφία δείχνει το σπορτίφ κόκπιτ της Mercedes-AMG SLC 43.
Close
Η ισχύς γίνεται του "χεριού" σας.
Το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα Μαύρο με κάτω επίπεδο τμήμα σχεδιάστηκε για τη δυναμική οδήγηση και προσφέρει άριστη εργονομία, καθώς και απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου. Η σχεδίαση 3 ακτίνων, τα ασημί χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων και η επιγραφή "AMG" του προσδίδουν αγωνιστικό λουκ.

Το προαιρετικό τιμόνι AMG Performance σε δέρμα νάπα / ύφασμα μικροϊνών DINAMICA είναι ιδανικό για σπορ ελιγμούς. Με κόκκινες διακοσμητικές ραφές, ασημί χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων από αλουμίνιο και κόκκινη ένδειξη "12 η ώρα" ολοκληρώνει τέλεια το χαρακτήρα AMG του εσωτερικού.
Η φωτογραφία παρουσιάζει το τιμόνι AMG Performance της Mercedes-AMG SLC 43 με κόκκινη ένδειξη "12 η ώρα" και ύφασμα μικροϊνών DINAMICA στην περιοχή λαβής.
Χώρος για οδηγική απόλαυση.
Δημιουργήθηκαν για τη δυναμική οδήγηση: Τα σπορ καθίσματα AMG προσφέρουν βέλτιστη πλευρική στήριξη για τον οδηγό και το συνοδηγό – ειδικά σε στροφές. Η σχεδίαση εντυπωσιάζει με το εκφραστικό σπορτίφ λουκ και τη χαρακτηριστική της AMG πολυτέλεια. Τα καθίσματα διαθέτουν επενδύσεις από δέρμα νάπα / ύφασμα μικροϊνών DINAMICA και σπορ σχέδιο από δέρμα νάπα σε Μαύρο με στοιχεία από ύφασμα μικροϊνών DINAMICA. Οι διακοσμητικές ραφές και τα σιρίτια σε κόκκινο προσθέτουν δυναμικές πινελιές που παραπέμπουν στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Η φωτογραφία δείχνει το εσωτερικό της Mercedes-AMG SLC 43. Εστίαση στα σπορ καθίσματα AMG με κόκκινο σιρίτι και διακοσμητική ραφή.
Κόκπιτ προηγμένης τεχνολογίας.
Το όργανο πολλαπλών ενδείξεων AMG παρέχει συνεχώς στον οδηγό τις σημαντικότερες πληροφορίες. Το κύριο μενού AMG με RACETIMER και ένδειξη Start-up AMG εμφανίζεται σε υψηλή ανάλυση και έγχρωμο στην κεντρική οθόνη πολλαπλών λειτουργιών 11,4 cm με τεχνολογία TFT.

Δύο κυλινδρικά, στρογγυλά όργανα, το ταχύμετρο με κλίμακα 280 km/h και λογότυπο "AMG", καθώς και η σχεδίαση "Chequered Flag" της AMG προδίδουν την καταγωγή τους από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αλλά και το RACETIMER, που μπορεί να μετρά και να αποθηκεύει χρόνους γύρων, εμπνέει τον οδηγό για συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης.
Η φωτογραφία παρουσιάζει το όργανο πολλαπλών ενδείξεων της Mercedes-AMG SLC 43 με σχεδίαση "Chequered Flag" της AMG.

Συναρπαστικό πακέτο ισχύος.

Το αυτοκίνητο οφείλει τη δυναμική του στον 3λιτρο κινητήρα V6 biturbo και τις κορυφαίες επιδόσεις του. Σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές, η απόλαυση της δυναμικής οδήγησης γίνεται ακόμα πιο έντονη.
Η φωτογραφία δείχνει τον 3λιτρο κινητήρα V6 biturbo της Mercedes-Benz SLC σε μια σκοτεινή αίθουσα.
Close
Καθηλωτική οικονομία.
Με 270 kW (367 hp) και 520 Nm, η Mercedes-AMG SLC 43 τερματίζει πρώτη και συγχρόνως, με τις συγκριτικά χαμηλές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών, αποδεικνύει την αίσθηση ευθύνης που τη διακρίνει. Ακόμα καλύτερα, επιταχύνει από 0 στα 100 km/h μέσα σε 4,7 δευτερόλεπτα. Για την εξαιρετική απόδοση του 3λιτρου κινητήρα V6 biturbo φροντίζει η προηγμένη τεχνολογία ψεκασμού και προετοιμασία μείγματος.
Η φωτογραφία παρουσιάζει τον 3λιτρο κινητήρα V6 biturbo κάτω από το ορθάνοιχτο καπό κινητήρα της Mercedes-AMG SLC 43.
Το διάγραμμα ισχύος του 3λιτρου κινητήρα V6 biturbo της Mercedes-AMG SLC 43 δείχνει το φάσμα ισχύος σε νιουτόμετρα και κιλοβάτ.

Τέλεια κατασκευή.

Το αυτοκίνητο είναι στο σύνολό του σχεδιασμένο για οδική συμπεριφορά επιπέδου αγώνων. Έτσι, επιδεικνύει μέγιστη ευελιξία, εντυπωσιακή ακρίβεια και άριστη εγκάρσια δυναμική σε κάθε περίσταση.
Η φωτογραφία δείχνει την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική αυτοκινήτου της Mercedes-AMG SLC 43, παρουσιασμένη σε μια σκοτεινή, βιομηχανικά αίθουσα.
Close
Ισχύς υπό έλεγχο.
Για τη Mercedes-AMG SLC 43 διατίθενται δύο εκδόσεις αναρτήσεων. Η σπορ ανάρτηση AMG με μπροστινό και πίσω άξονα AMG ξεχωριστής σχεδίασης σχεδιάστηκε για γρήγορη οδήγηση σε στροφές και ευέλικτη συμπεριφορά, καθώς και για υψηλή εγκάρσια επιτάχυνση και μειωμένη τάση για κλίση. Η ενισχυμένη ακαμψία και η μεγαλύτερη αρνητική γωνία κάμπερ εξασφαλίζουν σταθερότητα και διευθυντική ακρίβεια ακόμα και σε οριακές καταστάσεις.

Η προαιρετική σπορ ανάρτηση AMG RIDE CONTROL με ρυθμιζόμενο, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα απόσβεσης, συνδυάζει δυναμική οδήγηση με οδηγική ασφάλεια και άνεση κύλισης. Η κινηματική και ελαστοκινηματική AMG προσφέρει ιδιαίτερη ευστάθεια κατά τη δυναμική οδήγηση σε στροφές και αυξάνει την ασφάλεια σε οριακές καταστάσεις.
Η φωτογραφία παρουσιάζει τη σπορ ανάρτηση της Mercedes-AMG SLC 43.
Ξέφρενη οδηγική απόλαυση.
Για περισσότερη ευελιξία φροντίζει το μηχανικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα AMG. Μειώνει τον ολίσθηση του τροχού στο εσωτερικό της στροφής, χωρίς να επεμβαίνει στα φρένα, και βελτιώνει την πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες, και κυρίως κατά τη σπορ οδήγηση. Επιτρέπει τέλεια επιτάχυνση από τη θέση ακινητοποίησης, υποστηρίζει τον οδηγό κατά την επιτάχυνση εξόδου από τη στροφή και σταθεροποιεί το αυτοκίνητο κατά την πέδηση και σε υψηλές ταχύτητες.
Η φωτογραφία παρουσιάζει το μπλοκέ διαφορικό πίσω άξονα AMG της Mercedes-AMG SLC 43.

Ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, περισσότερη άνεση.

Με εννέα σχέσεις εμπροσθοπορείας, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων προσφέρει μέγιστη αποδοτικότητα, άνεση και δυναμική. Για τη Mercedes-AMG SLC 43 διατίθεται με μειωμένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων.
Η φωτογραφία δείχνει το σπορ κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC της Mercedes-AMG SLC 43 σε μια σκοτεινή βιομηχανική αίθουσα.
Close
Δυναμική επί εννέα.
Ορόσημο στην τεχνολογία κιβωτίων ταχυτήτων. Με εννέα σχέσεις εμπροσθοπορείας, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC φροντίζει για πιο αποδοτική, πιο άνετη και πιο δυναμική διαδρομή. Το μεγαλύτερο φάσμα σχέσεων μετάδοσης επιτρέπει τη μείωση του επιπέδου αριθμών στροφών, αυξάνοντας την οδηγική άνεση και μειώνοντας τους θορύβους. Η γρήγορη αλλαγή των σχέσεων και οι ομαλές διαδικασίες αλλαγής εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης. Για δυνατές, γρήγορες επιταχύνσεις, το 9G-TRONIC μπορεί να υπερπηδά μεμονωμένες σχέσεις κατά το κατέβασμα ταχύτητας. Ειδικά για τη Mercedes-AMG SLC 43 διατίθεται με μειωμένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων.
Η φωτογραφία δείχνει την εγκάρσια τομή του σπορ κιβωτίου ταχυτήτων 9G-TRONIC της Mercedes-AMG SLC 43 σε μια φωτεινή αίθουσα.
Δυναμική κατά παραγγελία.
Το AMG DYNAMIC SELECT φροντίζει για μια άκρως εξατομικευμένη εμπειρία οδήγησης. Με την επιλογή ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά προγράμματα οδήγησης, η εμπειρία του οδηγού προσαρμόζεται στις επιθυμίες – από εξαιρετικά άνετη μέχρι άκρως δυναμική. Τα προγράμματα "ECO", "Comfort", "Sport", "Sport+" και "Individual" του AMG DYNAMIC SELECT μεταβάλλουν τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της εξάτμισης, της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης. Στο πρόγραμμα εξατομικευμένης διαμόρφωσης οι ταχύτητες του κιβωτίου επιλέγονται μη αυτόματα από τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι (λειτουργία "M").
Η φωτογραφία δείχνει την οθόνη της κεντρικής κονσόλας της Mercedes-AMG SLC 43 με την ένδειξη του προγράμματος οδήγησης "Sport+" του AMG DYNAMIC SELECT.

Τέλειο κράτημα.

Ακόμα και η πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης χρειάζεται διαλείμματα. Το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG εξασφαλίζει άριστες τιμές επιβράδυνσης και έλεγχο ακρίβειας.
Η φωτογραφία δείχνει το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG της Mercedes-AMG SLC 43 σε μια σκοτεινή, βιομηχανικά αίθουσα.
Close
Ακρίβεια και έλεγχος.
Το ακριβές σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο. Οι δαγκάνες φρένων από αλουμίνιο μειώνουν τις μη αναρτημένες μάζες και φροντίζουν για εξαιρετική συμπεριφορά στο δρόμο. Οι εσωτερικά αεριζόμενοι, διάτρητοι δίσκοι φρένων με διάμετρο 360 x 36 χλστ. στον μπροστινό άξονα, καθώς και 360 x 26 χλστ. στον πίσω άξονα εξασφαλίζουν τέλεια απόκριση και ιδανικές τιμές επιβράδυνσης.
Η φωτογραφία δείχνει το σύστημα φρένων υψηλής απόδοσης AMG στη Mercedes-AMG SLC 43 πίσω από τις ακτίνες της ζάντας.

Mercedes-AMG SLC 43: Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 7,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 178 g/km<p>Οι τιμές που αναφέρονται είναι οι "μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC" σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153, οι οποίες υπολογίστηκαν σε συμμόρφωση με το Παράρτημα XII του Κανονισμού (ΕΚ) αρ. 692/2008. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό.</p>


Μάθετε περισσότερα για τη Mercedes-AMG.

Η Mercedes-AMG είναι συνώνυμη των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, αλλά και των συναρπαστικών εκδηλώσεων και των αποκλειστικών προσφορών.


Μάθετε περισσότερα για τη Mercedes-AMG.

Η Mercedes-AMG είναι συνώνυμη των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων, αλλά και των συναρπαστικών εκδηλώσεων και των αποκλειστικών προσφορών.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Ζήστε τις υψηλές επιδόσεις με τη Mercedes-AMG SLC 43: Στις αποκλειστικές εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις της AMG Driving Academy.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Ζήστε τις υψηλές επιδόσεις με τη Mercedes-AMG SLC 43: Στις αποκλειστικές εκπαιδεύσεις και εκδηλώσεις της AMG Driving Academy.

Πάθος για επιδόσεις.

Έτοιμη για εμπειρίες οριακές εμπειρίες. Με τα αυτοκίνητα AMG Performance μπορείτε να δοκιμάσετε τα προσωπικά σας όρια στην AMG Driving Academy.

Πάθος για επιδόσεις.

Στις εκδηλώσεις και τις εκπαιδεύσεις της AMG Driving Academy συναντιούνται οπαδοί που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και να ζήσουν τις συναρπαστικές επιδόσεις. Οι εκδηλώσεις της AMG Driving Academy:

  • Η εκδήλωση μύησης AMG Experience
  • Η πιο απαιτητική εκπαίδευση AMG Racetrack
  • Αξέχαστες εμπειρίες στην ξενάγηση AMG Emotion
  • Ειδικές εκδηλώσεις: AMG Special Events
  • Γνωρίστε το χιόνι και τον πάγο στο AMG Winter Sporting

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Μοναδικές προσφορές, διεθνείς εκδηλώσεις και αποκλειστικές, ειδικές ενέργειες: Τα μέλη της AMG Private Lounge επωφελούνται από το πάθος τους για τη Mercedes-AMG.

AMG Private Lounge


AMG Private Lounge.

Μοναδικές προσφορές, διεθνείς εκδηλώσεις και αποκλειστικές, ειδικές ενέργειες: Τα μέλη της AMG Private Lounge επωφελούνται από το πάθος τους για τη Mercedes-AMG.

Η ταινία παρουσιάζει τα αποκλειστικά προνόμια των μελών της AMG Private Lounge. Ως ιδιοκτήτης μιας Mercedes-AMG SLC 43, ανήκετε στον κλειστό κύκλο των εκλεκτών.
Δυστυχώς, το βίντεο που επιθυμείτε να δείτε δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Εκ νέου προβολή

Η AMG Private Lounge είναι η επίσημη AMG Community, αποκλειστικά για ιδιοκτήτες μιας Mercedes-AMG. Όλοι και όλες οι οδηγοί αυτοκινήτων AMG, που ξέρουν να εκτιμούν την τεχνολογική ακρίβεια και τις επιδόσεις της κορυφαίας κατηγορίας Mercedes-AMG, μπορούν να γίνουν μέλη της AMG Private Lounge. Τα μέλη απολαμβάνουν προνόμια, όπως αποκλειστικές πληροφορίες, νέα και ελκυστικές προσφορές. Γνωρίστε κι άλλους οπαδούς της AMG και ζήστε την εμπειρία της μάρκας AMG στο πλαίσιο της AMG Community.

Συνδεσιμότητα


Συνδεσιμότητα.

Η είσοδός σας στον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz.

Συνδεσιμότητα


Συνδεσιμότητα.

Η είσοδός σας στον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz.

Ζήστε την εμπειρία της online δικτύωσης μεταξύ αυτοκινήτου και εξωτερικού κόσμου.

Η καλύτερη σύνδεση με το αυτοκίνητό σας – Mercedes me connect.

Η καλύτερη σύνδεση με το αυτοκίνητό σας – Mercedes me connect.

Το Mercedes me connect συνδέει εσάς, το smartphone σας και τη Mercedes-Benz σας με ένα συναρπαστικό τρόπο. Καθ' οδόν ή από το σπίτι – με το Mercedes me connect μπορείτε να βλέπετε εύκολα online, στο Mercedes me portal ή στην εφαρμογή Mercedes me App, σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τα χιλιόμετρα, η πίεση ελαστικών και η στάθμη του καυσίμου. Η τηλεδιάγνωση, η ανάκτηση μετά από ατύχημα, η διαχείριση συντήρησης και οδικών βλαβών, καθώς και το σύστημα επείγουσας κλήσης της Mercedes-Benz σας προσφέρουν δικτυωμένη ασφάλεια. Από το smartphone σας μπορείτε να στέλνετε άνετα προορισμούς για την πλοήγηση στη Mercedes-Benz σας. Με την υπηρεσία Live Traffic Information ενημερώνεστε για την κυκλοφορία σε σχεδόν πραγματικό χρόνο. Η πρόγνωση χρόνου οδήγησης σας προειδοποιεί για μποτιλιάρισμα και σας προτείνει την καλύτερη ώρα αναχώρησης.

Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε αυτές και άλλες υπηρεσίες, που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Φωτογραφίες και ταινίες


Φωτογραφίες και ταινίες της SLC.

Φωτογραφίες και ταινίες


Φωτογραφίες και ταινίες της SLC.

Μια ασημί Mercedes-Benz SLC είναι σταματημένη με ανοιχτή οροφή σε ένα πολυσύχναστο κομμάτι ενός λιμανιού.
Η φωτογραφία δείχνει μια πίσω άποψη μιας ασημί Mercedes-Benz SLC μεταξύ εντυπωσιακών κτιρίων και νερού με κλειστή οροφή.
Η φωτογραφία δείχνει μια πίσω άποψη μιας κόκκινης Mercedes-Benz SLC στην όχθη του ποταμού μιας μεγαλούπολης.
Ημιδιαγώνια μπροστινή άποψη μιας κόκκινης Mercedes-Benz SLC που κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια γέφυρα.
Πλευρική άποψη μιας ασημί Mercedes-Benz SLC που είναι σταματημένη σε μια πόλη δίπλα στο νερό με φόντο ένα ιστιοπλοϊκό και μοντέρνες κατοικίες.
Υπερυψωμένη πλευρική άποψη μιας ασημί Mercedes-Benz SLC σταματημένη δίπλα στο νερό με ατμοσφαιρικό νυχτερινό φωτισμό.
Η φωτογραφία δείχνει μια πλευρική εσωτερική άποψη της Mercedes-Benz SLC από την οπτική γωνία του συνοδηγού με εστίαση στα σπορ, κομψά καθίσματα.
Η φωτογραφία δείχνει τη σχεδίαση εσωτερικού της Mercedes-Benz SLC στην AMG Line με ατμοσφαιρικό φωτισμό σε Κόκκινο.
Η Mercedes-Benz SLC και η Mercedes-AMG SLC 43 παρουσιάζονται στο κοινό πάνω σε μια σκηνή από έναν παρουσιαστή.
Εκ νέου προβολή
Η φωτογραφία δείχνει τη σχεδίαση εσωτερικού της Mercedes-AMG SLC 43 με διάκοσμο από ανθρακονήματα.
Ημιδιαγώνια μπροστινή άποψη μιας ασημί Mercedes-Benz SLC καθώς τρέχει με μεγάλη ταχύτητα μέσα από τους νυχτερινούς δρόμους μιας μεγαλούπολης.
Η Mercedes-Benz SLC και η Mercedes-AMG SLC 43 στέκονται η μία απέναντι στην άλλη σε ένα θεαματικό σκηνικό φωτισμού κάτω από συννεφιασμένο ουρανό.
Δυστυχώς, το βίντεο που επιθυμείτε να δείτε δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.
Εκ νέου προβολή
Πίσω άποψη μιας ασημί Mercedes-Benz SLC καθώς περνάει το βράδυ πάνω από μια φωτισμένη γέφυρα μέσα από τους νυχτερινούς δρόμους μιας μεγαλούπολης.