Η Mercedes-Benz V-Class.

Χωράει τη ζωή σας.

Μετά την παραγωγή των περιεχομένων ενδέχεται να προκύψουν τροποποιήσεις στο προϊόν.

Σχεδίαση αυτοκινήτου


Σχεδίαση αυτοκινήτου.

Η Mercedes-Benz V-Class κάνει πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις της οικογένειας, ακόμα πιο συναρπαστικές τις εξορμήσεις στον ελεύθερο χρόνο και φροντίζει οι επιβάτες της να φτάνουν πάντα στον προορισμό τους με άνεση και στυλ.

Σχεδίαση αυτοκινήτου


Σχεδίαση αυτοκινήτου.

Η Mercedes-Benz V-Class κάνει πιο ευχάριστες τις μετακινήσεις της οικογένειας, ακόμα πιο συναρπαστικές τις εξορμήσεις στον ελεύθερο χρόνο και φροντίζει οι επιβάτες της να φτάνουν πάντα στον προορισμό τους με άνεση και στυλ.

Λυπόμαστε αλλά η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.

Λυπόμαστε αλλά η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.

Προσπαθήστε να γυρίσετε τη συσκευή στο πλάι, ώστε να ενεργοποιηθεί η οριζόντια προβολή. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε μία συσκευή με υψηλότερη ανάλυση.

Χωράει όλη σας τη ζωή.

Η Mercedes-Benz V-Class είναι ακριβώς εκεί που εξελίσσεται η ζωή – και τα έχει όλα.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια οικογενειακή απόδραση με τρία παιδιά και τον πατέρα τους.
Close
Η διαφήμιση της Mercedes-Benz V-Class χωράει όλη σας τη ζωή: ζήστε το συναρπαστικό σαββατοκύριακο μιας οικογένειας.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Εκ νέου προβολή
Για όσους έχουν "μεγάλα" σχέδια.
Η Mercedes-Benz V-Class προσφέρει αρκετό χώρο, για να χωράει ολόκληρη τη ζωή. Είτε πρέπει να μεταφέρετε μια μικρή, ατρόμητη παίκτρια ποδοσφαίρου με τον εξοπλισμό της, είτε προγραμματίζετε εκδρομή με ποδήλατα ή ακόμη και οικογενειακές διακοπές για σερφ: με τη Mercedes-Benz V-Class είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε σχεδόν τα πάντα – και να κάνετε τη ζωή σας αξέχαστη εμπειρία.
Η φωτογραφία παρουσιάζει τη Mercedes-Benz V-Class με ανοιχτό πίσω παράθυρο, ενώ μητέρα και κόρη φορτώνουν τις αποσκευές.

Πηγαίνει τις οικογένειες πιο άνετα στον προορισμό τους.

Με τη Mercedes-Benz V-Class τα ταξίδια σας είναι πιο ασφαλή, άνετα και ξεκούραστα.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια πλαϊνή κοντινή λήψη της Mercedes-Benz V-Class με τρία παιδιά στα πίσω καθίσματα και τη μητέρα να οδηγεί.
Close
Γνήσια απόλαυση.
Η V-Class σας μεταφέρει στον προορισμό των ονείρων σας. Στο βουνό ή στη θάλασσα, με τη V-Class η μεταφορά επιβατών και εξοπλισμού είναι παντού ασφαλής και άνετη. Στο επόμενο τουρνουά με πλήρη εξάρτυση; Κανένα πρόβλημα. Η V-Class μεταμορφώνεται άνετα σε λεωφορείο ομάδας. Οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά, τα παιχνίδια τους και τα λούτρινα ζωάκια τους; Στη V-Class όλοι έχουν θέση. Ο πολυμορφικός σχεδιασμός χώρου προσφέρει έως 8 θέσεις – και επιπλέον χώρο για αποσκευές.
Η φωτογραφία παρουσιάζει τον εσωτερικό χώρο της Mercedes-Benz V-Class από επάνω με χώρο για 8 άτομα.
Δυναμική οδήγηση σε στροφές μιας Mercedes-Benz V-Class στη γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE με εξωτερικό σπορ πακέτο AVANTGARDE.

Τόσο πολύτιμη, όσο και ο χρόνος με την οικογένειά σας: η V-Class με δύο συρόμενες πόρτες.

Με ασφάλεια οι καλύτερες προοπτικές.

Mercedes-Benz V-Class. Πάντα αξιόπιστα.
Η φωτογραφία παρουσιάζει έναν wakeboarder, ο οποίος περπατά στην αμμουδιά κρατώντας τη σανίδα του.
Close
Περισσότερη απόλαυση, περισσότερη ασφάλεια.
Στο δρόμο για τις επόμενες διακοπές μέσα από νέες, απαιτητικές διαδρομές. Στο δρόμο για την παραλία με δυνατό άνεμο. Ή στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μετά από μια ημέρα γεμάτη συναρπαστικές δραστηριότητες – υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τη V-Class το ιδανικό όχημα για την οικογένειά σας. Χάρη στα πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης, η V-Class μπορεί να σας υποστηρίζει σε όλες τις καταστάσεις. Όπως, για παράδειγμα, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων αποτρέπει την παρέκκλιση του οχήματος από την πορεία του σε περίπτωση έντονων πλευρικών ανέμων. Όποια περιπέτεια κι αν σχεδιάζετε, θέλετε να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά σας βρίσκεται σε καλά χέρια.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια κοντινή λήψη του πίνακα οργάνων της Mercedes-Benz V-Class και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων.
Απόλυτη σιγουριά.
Μέσα σε μια Mercedes-Benz V-Class αισθάνεστε ότι σας φροντίζουν καλά. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η ολοκληρωμένη φιλοσοφία ασφάλειας με πολλά συστήματα υποβοήθησης σας υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο κατά την οδήγηση. Ένα από τα πολλά κορυφαία χαρακτηριστικά είναι το πακέτο υποβοήθησης οδήγησης: ένας έξυπνος συνδυασμός τεσσάρων συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας, που ξεκουράζουν τον οδηγό και φροντίζουν για ακόμη περισσότερη ασφάλεια.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια κοντινή λήψη του πίνακα οργάνων της Mercedes-Benz V-Class με ενεργό σύστημα υποβοήθησης και ασφάλειας.

Σας φέρνει πιο κοντά στον προορισμό σας.

Mercedes-Benz V-Class. Η νέα διάσταση στην επαγγελματική χρήση.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια κοντινή λήψη μιας γυναίκας στο τιμόνι και ενός άντρα στο κάθισμα του συνοδηγού της Mercedes-Benz V-Class.
Close
Σίγουρη επιτυχία.
Σας προετοιμάζει για τη βραδινή έξοδο και όχι μόνο: η V-Class ενθουσιάζει με τον υπέρτατο surround ήχο της. Το τέλεια συντονισμένο σύστημα ενισχυτή και ηχείων της Burmester® Το ηχοσύστημα surround Burmester® περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό για τη V-Class και τη V-Class AVANTGARDE, καθώς και στο βασικό εξοπλισμό για τη V-Class EXCLUSIVE. αποδίδει εξαιρετικό ήχο με τα 15 ηχεία κορυφαίας απόδοσης. Δεν χρειάζεται να είσαι μαέστρος, για να εκτιμήσεις αυτή την ποιότητα ήχου. Επιπλέον, για καλύτερη επικοινωνία μέσα στη Mercedes-Benz V-Class, οι συνομιλίες του οδηγού και του συνοδηγού μεταδίδονται μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στα πίσω ηχεία - καθαρά και με ενίσχυση φωνής.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια κοντινή λήψη του ηχοσυστήματος surround Burmester® στη Mercedes-Benz V-Class.
Για όσους αγαπούν τη δουλειά τους.
Οι άνθρωποι με ασυνήθιστα επαγγέλματα, συχνά τα βλέπουν ως χόμπι. Εξάλλου, ξέρουν ότι η επιτυχία δεν έχει σχέση με την ώρα. Για παράδειγμα, ένα μέλος κλασσικής ορχήστρας που κάνει πρόβες όλη μέρα, στο τέλος της ημέρας αισθάνεται απίστευτη ικανοποίηση. Κυρίως όταν οδηγεί μια Mercedes-Benz V-Class. Εδώ, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη στυλ, υπάρχουν όλα όσα κάνουν ιδιαίτερη τη βραδιά: η εκπληκτική σοπράνο ή ο πασίγνωστος μουσικός με το όργανό του.

Πάντα επιβλητική παρουσία.

Για την επαγγελματική επιτυχία σου, είναι σημαντικό να μπορείς να βασιστείς σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Ειδικότερα όταν αυτός προσφέρει αποκλειστική κινητικότητα, όπως η V-Class.
Σε αυτή την ατμοσφαιρική, βραδινή λήψη, εμφανίζεται μια γυναίκα που βγαίνει από τη συρόμενη πόρτα της Mercedes-Benz V-Class.
Close
Η ατμοσφαιρική νυχτερινή λήψη δείχνει μια Mercedes-Benz V-Class με ανοιχτή τη συρόμενη πόρτα.

Σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε: η Mercedes-Benz V-Class με 2 συρόμενες πόρτες.

Όταν η άνεση και η κομψότητα έχουν σύστημα.
Όσο άνετα φτάνετε στον προορισμό σας με τη Mercedes-Benz V-Class, τόσο κομψά γίνεται και η φόρτωση/εκφόρτωση: το ξεχωριστά ανοιγόμενο πίσω παρμπρίζ επιτρέπει το μηχανικό άνοιγμα και κλείσιμο – ανεξάρτητα από το πίσω καπό.
Η φωτογραφία παρουσιάζει τη Mercedes-Benz V-Class με ανοιχτό πίσω καπό.

Κινηθείτε με στυλ, φτάστε με άνεση.

Mercedes-Benz V-Class. Μια δήλωση καλού γούστου.
Εντυπωσιακή εμφάνιση της Mercedes-Benz V-Class με το πακέτο εξοπλισμού EXCLUSIVE.
Close
Ο εσωτερικός χώρος της Mercedes-Benz V-Class στη γραμμή εξοπλισμού παραπέμπει στην αίσθηση πολυτέλειας ενός VIP lounge.

Μεταμορφώνει τον εσωτερικό χώρο σε VIP lounge. Η γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE.

Μοναδικότητα από όλες τις απόψεις.
Η επαγγελματική επιτυχία απαιτεί και την αντίστοιχη ατμόσφαιρα. Η Mercedes-Benz V-Class με τη γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE καλύπτει πλήρως αυτή την απαίτηση, δίνοντας μια εντελώς νέα ερμηνεία στον όρο "πολυτέλεια". Τα διακοσμητικά στοιχεία σε εμφάνιση βουρτσισμένου αλουμινίου αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η πανοραμική συρόμενη οροφή προσφέρει ένα επιπλέον, πολύτιμο πλεονέκτημα: οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να έρχονται περισσότερο σε επαφή με τον έξω κόσμο - και να χρησιμοποιούν αυτές τις εντυπώσεις ως πηγή έμπνευσης. Ένα από πιο συναρπαστικά παραδείγματα είναι ο ουρανός την ώρα του ηλιοβασιλέματος – με όλες τις σκιάσεις και τα παιχνίδια των χρωμάτων.
Η φωτογραφία παρουσιάζει την μπροστινή και πλευρική όψη της Mercedes-Benz V-Class από πανοραμική άποψη.

Αναζητώντας την περιπέτεια.

Mercedes-Benz V-Class. Και ο δρόμος ζωντανεύει.
Δυναμική οδήγηση σε στροφές μιας Mercedes-Benz V-Class με μπαγκαζιέρα οροφής και φορτωμένη πίσω σχάρα ποδηλάτων - καθ' οδόν για νέες περιπέτειες.
Close
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια Mercedes-Benz V-Class με πίσω σχάρα ποδηλάτων, που μπορεί να μεταφέρει έως 4 ποδήλατα σε κάθε εξόρμηση.

Για περιπέτειες πάνω στους 2 τροχούς: πίσω σχάρα ποδηλάτων για έως 4 ποδήλατα.

Μια μπαγκαζιέρα για όλες τις περιπτώσεις.
Όποιος ταξιδεύει, έχει κάτι να διηγηθεί – συχνά, και να μεταφέρει. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα με την μπαγκαζιέρα οροφής Mercedes-Benz 400: προσφέρει χωρητικότητα έως 400 λίτρα – και μπορεί να μεταφέρει αποσκευές βάρους έως 75 kg. Έτσι, η λέξη "όλα" αποκτά άλλο νόημα. Πρακτική: η μπαγκαζιέρα τοποθετείται εύκολα και με ασφάλεια πάνω στις ράγες οροφής, οι οποίες, με τη σειρά τους, στερεώνονται κι αυτές εύκολα πάνω στην οροφή της Mercedes-Benz V-Class. Η μπαγκαζιέρα οροφής είναι επιτυχημένη από κάθε άποψη. Και πανέτοιμη για την επόμενη περιπέτεια.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια Mercedes-Benz V-Class με μπαγκαζιέρα οροφής, η οποία προσφέρει χωρητικότητα έως 400 λίτρα για την επόμενη περιπέτεια.
Always on the road.
Η ιστορία της ζωής εν κινήσει ξεκινά με την επιβίβαση στη Mercedes-Benz V-Class. Και μπορεί διαρκέσει μέχρι το τέλος της ημέρας. Την ευθύνη αναλαμβάνει η V-Class με τη χρηστικότητα και την ευχάριστη εμπειρία που προσφέρει χάρη στις διαστάσεις, στην πολυμορφικότητα και τη λειτουργικότητά της: η πλήρης εξάρτυση για τρέξιμο, μέχρι και ο εξοπλισμός για το αγωνιστικό ποδήλατο, βρίσκουν εδώ τη θέση τους, ενθουσιάζοντας ακόμη κι αυτούς που δεν ασχολούνται φανατικά με τον αθλητισμό. Ταυτόχρονα, παραμένετε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς στις μετακινήσεις σας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε νέες εμπειρίες. Γιατί στην επόμενη στροφή, μπορεί να σας περιμένει μια νέα περιπέτεια.

Επιτυγχάνει πάντα νέους στόχους.

Mercedes-Benz V-Class. όταν η ζωή γίνεται εμπειρία.
Η φωτογραφία παρουσιάζει τη Mercedes-Benz V-Class στην παραλία και δύο γυναίκες που θέλουν να φορτώσουν τα ποδήλατά τους.
Close
Φτάνετε καλύτερα όταν είστε χαλαροί.
Το σύστημα πολυμέσων COMAND Online Το COMAND Online διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός για τη V-Class και τη V-Class AVANTGARDE. Περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό της V-Class EXCLUSIVE. Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του COMAND Online, απαιτείται ένα κινητό τηλέφωνο με Bluetooth® ή/και ένα smartphone με δεδομένα. υποστηρίζει τον οδηγό για να φτάνει με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό του. Η γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο επιτρέπει τη δυναμική καθοδήγηση στον προορισμό – σε πραγματικό χρόνο και λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες πληροφορίες για την κυκλοφορία. Το COMAND Online προβάλλει όλα αυτά τα στοιχεία μέσω τρισδιάστατων τοπογραφικών χαρτών. Τα χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας και επικοινωνίας του COMAND Online φροντίζουν για ακόμη πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα: με το πρόγραμμα περιήγησης internet, την οθόνη Central Media Display, τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 80 GB και το DVD drive σχεδόν θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε καθ' οδόν και όχι στο καθιστικό του σπιτιού σας.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια κοντινή λήψη του συστήματος πολυμέσων COMAND Online με γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο.
Πολύτιμο, ειδικά σε αντίξοες συνθήκες της οδικής κυκλοφορίας.
Με την μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC[1], η V-Class ανταπεξέρχεται πιο εύκολα σε αντίξοες συνθήκες της οδικής κυκλοφορίας. Χάρη στην πολύ καλή πρόσφυση, αυξάνει τη δυναμική του αυτοκινήτου και βελτιώνει τη συμπεριφορά του στο δρόμο. Η ισχύς κατανέμεται στον μπροστινό και τον πίσω άξονα σε αναλογία 45 : 55. Σε ολισθηρό υπέδαφος, οι τροχοί με ανεπαρκή πρόσφυση μπορούν να επιβραδύνουν με τη βοήθεια του Ηλεκτρονικού Συστήματος Πρόσφυσης 4ETS. Ταυτόχρονα, η κινητήρια ροπή μεταδίδεται στους τροχούς με καλή πρόσφυση. Καθώς το ύψος του οχήματος δεν μεταβάλλεται λόγω της τετρακίνησης, το 4MATIC στην V-Class δεν εμποδίζει τη χρήση κοινών γκαράζ, πάρκινγκ, υπόγειων γκαράζ και πλυντηρίων αυτοκινήτων.
Η φωτογραφία παρουσιάζει μια λεπτομέρεια της επιγραφής 4MATIC στη Mercedes-Benz V-Class.
[1] Διατίθεται προαιρετικά ως V 200 d 4MATIC, V 220 d 4MATIC και V 250 d 4MATIC, μόνο σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS. V 200 d 4MATIC με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε αστικό/υπεραστικό/μικτό κύκλο: 8,6/6,9/7,5 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 199 g/km, κατηγορία αποδοτικότητας: C.V 220 d 4MATIC με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε αστικό/υπεραστικό/μικτό κύκλο: 8,6/6,9/7,5 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 199 g/km, κατηγορία αποδοτικότητας: C.V 250 d 4MATIC με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε αστικό/υπεραστικό/μικτό κύκλο: 9,0/6,7/7,5 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 199 g/km, κατηγορία αποδοτικότητας: C. [*] Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ καινούριων επιβατικών οχημάτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO₂ και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών οχημάτων", που διατίθενται δωρεάν σε όλα τα σημεία διάθεσης και στο DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
Η φωτογραφία της Mercedes-Benz V-Class δείχνει από πάνω μια έκδοση με 2 μονά καθίσματα και ένα φορτωμένο ποδήλατο στο πίσω μέρος.

Για συνεπιβάτες με τροχούς: ο πολυμορφικός σχεδιασμός καθισμάτων.

Γεννημένοι νικητές.

Mercedes-Benz V-Class. Και η ζωή σας γίνεται ακόμη πιο όμορφη.
Η φωτογραφία παρουσιάζει 2 αθλήτριες που κάνουν ποδήλατο και τη Mercedes-Benz V-Class μπροστά σε έναν παραλιακό δρόμο.
Close
Στο βίντεο, η Sebastian Kienle και η Anja Beranek συναγωνίζονται με τα ποδήλατά τους μια Mercedes-Benz V-Class και ο Sebastian Kienle κάνει ένα pit stop.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Εκ νέου προβολή
Οι προκλήσεις αποτελούν ένα καλό κίνητρο.
Για τις power ladies, αθλήτριες IRONMAN Anja Beranek και Kaisa Lehtonen ισχύει το εξής: όσο πιο απαιτητική είναι η πρόκληση, τόσο πιο έντονη αποδεικνύεται η εμπειρία. Η ακινησία για αυτές δεν υπάρχει. Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει και Mercedes-Benz V-Class. Υποστηρίζει τις δύο δυναμικές αθλήτριες, ώστε να πετυχαίνουν συνεχώς νέους στόχους και να ξεπερνάνε όρια – ως πιστός σύντροφός τους στις προπονήσεις και στους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Έτσι, αυτές οι power ladies μπορούν να λειτουργούν ως μια επιτυχημένη ομάδα και να απολαμβάνουν τον τρόπο ζωής τους σε όλους τους δρόμους.
Η φωτογραφία παρουσιάζει την Anja Beranek και την Kaisa Lehtonen στη Mercedes-Benz V-Class.

V 220 d με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε αστικό/υπεραστικό/μικτό κύκλο: 7,3/6,4/6,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 179 g/km, κατηγορία αποδοτικότητας: B. [1][*]

V 250 d με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS. Κατανάλωση καυσίμου σε αστικό/υπεραστικό/μικτό κύκλο: 7,1/6,6/6,8 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 179 g/km, κατηγορία αποδοτικότητας: B. [1][*]

[1] Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις "Τιμές CO2 NEDC" σύμφωνα με το άρθ. 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές εξαρτώνται από τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό. [*] Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO₂ των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO₂ και την κατανάλωση ρεύματος“ καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Ευφυείς τεχνολογίες 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Οι τεχνολογίες αναλυτικά.

Άνεση που προάγει τις επιδόσεις και την υποδειγματική ασφάλεια.

Ευφυείς τεχνολογίες 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – Οι τεχνολογίες αναλυτικά.

Άνεση που προάγει τις επιδόσεις και την υποδειγματική ασφάλεια.

Σε ώρα αιχμής, σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές ή σε άγνωστους δρόμους – η V-Class σάς ξεκουράζει αισθητά, ειδικά σε αγχώδεις καταστάσεις. Από πίσω κρύβεται ένας σχεδιασμός, ο οποίος κάνει κάθε διαδρομή με μια Mercedes-Benz ασφαλή και μοναδική: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Διότι ο χρόνος που περνάτε στο αυτοκίνητο είναι δικός σας. Χρόνος για να χαλαρώνετε. Χρόνος για να αναπληρώνετε την ενέργειά σας. Για να φτάνετε στον προορισμό σας πρωτίστως με ασφάλεια, αλλά και ξέγνοιαστα.

Η Mercedes-Benz V-Class με ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC διατηρεί αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και υποστηρίζει τον οδηγό, για παράδειγμα, κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο ή στην κυκλοφορία με πολλές στάσεις.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Η υποβοήθηση πέδησης στη Mercedes-Benz V-Class αναγνωρίζει τα προπορευόμενα οχήματα και μπορεί να συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων πρόσκρουσης.

Προσαρμοζόμενη υποβοήθηση πέδησης

Δυναμική οδήγηση με τη Mercedes-Benz V-Class. Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων αποτρέπει την παρέκκλιση του οχήματος από την πορεία του σε περίπτωση έντονων πλευρικών ανέμων.

Σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων

Το πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας στη Mercedes-Benz V-Class φροντίζει για περισσότερη ασφάλεια κατά τη διατήρηση και αλλαγή της λωρίδας κυκλοφορίας.

Πακέτο υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Το σύστημα ATTENTION ASSIST μπορεί να αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης και να προειδοποιεί τον οδηγό της Mercedes-Benz V-Class.

ATTENTION ASSIST

Η Mercedes-Benz V-Class με πακέτο υποβοήθησης οδήγησης υποστηρίζει την ασφαλή οδήγηση και μπορεί να συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων.

Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης

Η Mercedes-Benz V-Class με σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας μπορεί να συμβάλλει στην αποφυγή ατυχημάτων κατά την αλλαγή λωρίδας, για παράδειγμα, στους αυτοκινητόδρομους.

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Το σύστημα PRE-SAFE® μπορεί να αναγνωρίζει έγκαιρα κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις και να εφαρμόζει προνοητικά μέτρα προστασίας των επιβατών.

PRE-SAFE®

Το σύστημα υποβοήθηση σημάτων κυκλοφορίας υποστηρίζει τον οδηγό της Mercedes-Benz V-Class προβάλλοντας τα σήματα ορίων ταχύτητας.

Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας υποστηρίζει τον οδηγό της Mercedes-Benz V-Class στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης και στους ελιγμούς.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας

Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° υποστηρίζει τον οδηγό της Mercedes-Benz V-Class τόσο στην αναζήτηση θέσης στάθμευσης, όσο και στη στάθμευση και τους ελιγμούς.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Η Mercedes-Benz V-Class με LED Intelligent Light System προσαρμόζει μεταβλητά το φωτισμό στις συνθήκες φωτισμού, οδοστρώματος και καιρού.

Σύστημα LED Intelligent Light

Συνδεσιμότητα


Συνδεσιμότητα.

Η είσοδός σας στον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz.

Συνδεσιμότητα


Συνδεσιμότητα.

Η είσοδός σας στον ψηφιακό κόσμο της Mercedes-Benz.

Ζήστε την εμπειρία της online δικτύωσης μεταξύ αυτοκινήτου και εξωτερικού κόσμου.

Η καλύτερη σύνδεση με το αυτοκίνητό σας – Mercedes me connect.

Η καλύτερη σύνδεση με το αυτοκίνητό σας – Mercedes me connect.

Το Mercedes me connect συνδέει εσάς, το smartphone σας και τη Mercedes-Benz σας με ένα συναρπαστικό τρόπο. Καθ' οδόν ή από το σπίτι – με το Mercedes me connect μπορείτε να βλέπετε εύκολα online, στο Mercedes me portal ή στην εφαρμογή Mercedes me App, σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τα χιλιόμετρα, η πίεση ελαστικών και η στάθμη του καυσίμου. Η τηλεδιάγνωση, η ανάκτηση μετά από ατύχημα, η διαχείριση συντήρησης και οδικών βλαβών, καθώς και το σύστημα επείγουσας κλήσης της Mercedes-Benz σας προσφέρουν δικτυωμένη ασφάλεια. Από το smartphone σας μπορείτε να στέλνετε άνετα προορισμούς για την πλοήγηση στη Mercedes-Benz σας. Με την υπηρεσία Live Traffic Information ενημερώνεστε για την κυκλοφορία σε σχεδόν πραγματικό χρόνο. Η πρόγνωση χρόνου οδήγησης σας προειδοποιεί για μποτιλιάρισμα και σας προτείνει την καλύτερη ώρα αναχώρησης.

Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε αυτές και άλλες υπηρεσίες, που ομορφαίνουν και διευκολύνουν τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Φωτογραφίες και ταινίες


Φωτογραφίες και ταινίες της Mercedes-Benz V-Class.

Φωτογραφίες και ταινίες


Φωτογραφίες και ταινίες της Mercedes-Benz V-Class.

Πλευρική όψη της Mercedes-Benz V-Class AVANTGARDE με συρόμενη πόρτα δεξιά και δεύτερη συρόμενη πόρτα αριστερά.
Η Mercedes-Benz V-Class σε μια οικογενειακή εξόρμηση στα βουνά.
Κοντινή λήψη της Mercedes-Benz V-Class, η οποία κινείται σε έναν επαρχιακό δρόμο μια ηλιόλουστη ημέρα.
Η Mercedes-Benz V-Class σε Ασημί Μπριγιάν σε νυχτερινό σκηνικό με ανοιχτή την αριστερή συρόμενη πόρτα.
Σπορ κόκπιτ της Mercedes-Benz V-Class. AMG Line με όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη και διακοσμητικά στοιχεία σε εμφάνιση ανθρακονημάτων.
Mercedes-Benz V-Class EXCLUSIVE με διακοσμητικά στοιχεία σε εμφάνιση βουρτσισμένου αλουμινίου και τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα.
Mercedes-Benz V-Class EXCLUSIVE με μεταλλική βαφή και πανοραμική συρόμενη οροφή.
Mercedes-Benz V-Class AVANTGARDE με ατμοσφαιρικό φωτισμό και διάκοσμο σε εμφάνιση ξύλου μελιάς.
Η Mercedes-Benz V-Class AVANTGARDE με AMG Line έχει μια σπορ αποκλειστική εμφάνιση.
Η Mercedes-Benz V-Class με AMG Line έχει αποκλειστική εξωτερική σπορ εμφάνιση.
Εσωτερική λήψη της Mercedes-Benz V-Class. Η ανοιχτή συρόμενη πόρτα και τα άνετα πίσω καθίσματα σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε.