Κύρια χαρακτηριστικά


Οι ιδιαιτερότητες των SUV της Mercedes-Benz.

Ο ιδανικός σύντροφος για έναν πολύπλευρο τρόπο ζωής.

Κύρια χαρακτηριστικά


Οι ιδιαιτερότητες των SUV της Mercedes-Benz.

Ο ιδανικός σύντροφος για έναν πολύπλευρο τρόπο ζωής.

Τα SUV της Mercedes-Benz ανταποκρίνονται εξίσου στην πόλη και στην ύπαιθρο. Προσφέρουν χώρο για κάθε περιπέτεια και για την καθημερινότητά σας. Είναι λειτουργικά και όμως άνετα. Ως σύγχρονα κλασικά οχήματα, παραμένουν πιστά στην καταγωγή τους και συγχρόνως συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

 • Στο κόκπιτ με ευρεία οθόνη και σύστημα πολυμέσων MBUX, έχετε πάντα εικόνα του περιβάλλοντος του οχήματος.
 • Ο άνετος εσωτερικός χώρος είναι αρκετά μεγάλος και ευέλικτος για έναν πολύπλευρο τρόπο ζωής.
 • Η σχεδίαση είναι χαρακτηριστική ενός SUV: δυναμική, σπορ, με τονισμένες επιφάνειες.

Επισκόπηση μοντέλων


Ανακαλύψτε τα SUV της Mercedes-Benz.

Επισκόπηση μοντέλων


Ανακαλύψτε τα SUV της Mercedes-Benz.

  G-Class

  Η εικόνα δείχνει τη Mercedes-Benz G-Class.

  Από 194.550 €

  GLA SUV

  Η εικόνα δείχνει τη Mercedes-Benz GLA.

  Από 34.950 €

  GLB SUV

  Η εικόνα δείχνει τη Mercedes-Benz GLB.

  Από 38.350 €

  GLC Coupé

  Η εικόνα δείχνει τη Mercedes-Benz GLC Coupé.

  Από 64.450 €

  GLC SUV

  Η εικόνα δείχνει τη Mercedes-Benz GLC SUV.

  Από 58.550 €

  EQC 400 4MATIC: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 25.0-22.3 και εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο)<p>Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις &quot;Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).&nbsp; Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.&nbsp; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση<b> </b><a href="http://www.mercedes-benz.com/wltp">www.mercedes-benz.com/wltp</a><b>.&nbsp; </b>Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.<b></b></p>

  Η G-Class.

  Stronger than time.

  Διαχρονική αξία στην κατηγορία των οχημάτων παντός εδάφους: η G-Class πρωτοπορεί εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια.

  Η G-Class.

  Stronger than time.

  Πριν από πολλά χρόνια, οι μηχανικοί στο Graz ανέπτυξαν έναν εντελώς νέο τύπο DNA. Το DNA ενός οχήματος παντός εδάφους: εμβληματικό, στιβαρό και σχεδόν άτρωτο. Σχεδίασαν εξαρτήματα που μέχρι σήμερα συνεχίζουν να επιτελούν με ακρίβεια τον σκοπό τους. Εξαρτήματα, που στην πάροδο των γενεών δημιούργησαν έναν εντελώς δικό τους χαρακτήρα. Όποιος πιστεύει ότι η G-Class βρίσκεται στο στοιχείο της μόνο εκτός δρόμου, κάνει μεγάλο σφάλμα. Και στον δρόμο γίνεται γρήγορα σαφές ότι το offroader δεν κάνει κανένα συμβιβασμό. Η δυναμική και η άνεση αναβαθμίζονται σε ένα εντελώς νέο επίπεδο για όχημα παντός εδάφους και ανάγουν την οδηγική απόλαυση σε άλλη σφαίρα, γνωστή εδώ και χρόνια στους οδηγούς της G-Class από τις εκτός δρόμου διαδρομές.

  Η GLA SUV.

  Πόλη. Ύπαιθρος. Πόλη.

  Η εικόνα δείχνει τη νέα Mercedes-Benz GLA από μπροστά.

  Η GLA SUV.

  Πόλη. Ύπαιθρος. Πόλη.

  Η νέα GLA διαθέτει όλα όσα κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο ευχάριστο. Το εσωτερικό συνδυάζει ευρυχωρία, σπορ σχεδίαση και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Συνεπώς, το νέο κόμπακτ SUV είναι πιο λειτουργικό από ποτέ και προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες σας.

  Η GLB SUV.

  Open for what's next.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLB από διαγώνια μπροστά.

  Η GLB SUV.

  Open for what's next.

  Τίποτε δεν μένει ίδιο. Ο κόσμος αλλάζει ολοένα και πιο γρήγορα και είναι γεμάτος ευκαιρίες. Όλα είναι δυνατά, όταν έχει κανείς διάθεση αλλά και το κατάλληλο αυτοκίνητο που κάνει τα πάντα δυνατά. Βιώστε την ελευθερία όπως πότε πριν. Ανακαλύψτε τη GLB της Mercedes-Benz.

  Η GLC Coupé.

  Ένα ιδιαίτερο SUV. Ένα ιδιαίτερο coupé. Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLC Coupé.

  Η GLC Coupé.

  Ένα ιδιαίτερο SUV. Ένα ιδιαίτερο coupé. Ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

  Υπάρχουν προσωπικότητες που ξεχωρίζουν αμέσως. Με την εμφάνισή τους, την αυτοπεποίθησή τους, τον μοναδικό τους χαρακτήρα. Όπως η GLC Coupé, που μπορεί να συνδυάζει όπως κανένα άλλο αυτοκίνητο τα καλύτερα χαρακτηριστικά των SUV και των coupé. Με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο. Πιο δυναμική και πιο σπορ από ποτέ.

  Η GLC SUV.

  Έντονος χαρακτήρας με εντελώς νέες πτυχές.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLC SUV.

  Η GLC SUV.

  Έντονος χαρακτήρας με εντελώς νέες πτυχές.

  Η GLC παρουσιάζεται πιο ευφυής, δυναμική και κυρίαρχη από ποτέ. Με εντυπωσιακά σύγχρονο σύστημα χειρισμού, που σας μαθαίνει καλύτερα κάθε μέρα που περνά. Με ακόμα πιο εκφραστική σχεδίαση SUV. Επιπλέον, διαθέτει συστήματα άνεσης και ασφάλειας, που φροντίζουν εσάς και την ευεξία σας περισσότερο όσο ποτέ άλλοτε.

  Η GLE Coupé.

  Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη σας εμφάνιση;

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz GLE Coupé από το πλάι μπροστά.

  Η GLE Coupé.

  Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη σας εμφάνιση;

  Τότε επιβιβαστείτε. Η νέα GLE Coupé μοιάζει να έχει φτιαχτεί, για να κατακτά τις καρδιές με κάθε της εμφάνιση σε κάθε γωνιά του κόσμου. Με τη συναρπαστικά σπορ σχεδίασή της. Με ένα επαναστατικό νέο κόκπιτ. Και με μια πλήρως ενεργή ανάρτηση, που θέτει πρότυπα στην κατηγορία της.

  Η GLE SUV.

  All kinds of strength.

  Η Mercedes-Benz GLE συνδυάζει δυναμισμό, υπεροχή και αποδοτικότητα.

  Η EQC.

  Enjoy Electric.

  Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-Benz EQC από πλευρική άποψη.

  Η EQC.

  Enjoy Electric.

  Ξεκινήστε μια νέα εποχή. Με την πλήρως ηλεκτρική EQC. Απρόσκοπτα, σχεδόν αθόρυβα και χωρίς τοπικές εκπομπές. Μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία, που μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα. Χάρη στις εντελώς νέες ψηφιακές υπηρεσίες και στην οδηγική ασφάλεια που μπορεί να σας προσφέρει μόνο μια Mercedes.

  EQC 400 4MATIC: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 25.0-22.3 και εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0<p>Οι τιμές που αναφέρονται υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 692/2008/ΕΚ. Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία εξαρτώνται από τη διαμόρφωση οχήματος.</p>

  Περισσότερες πληροφορίες


  Κλασικά γονίδια εκτός δρόμου, τεχνολογίες πόλης.

  Τα SUV της Mercedes-Benz συνδυάζουν την κληρονομιά της G-Class με ψηφιακές καινοτομίες (τις πιο πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες όπως το MBUX).

  Περισσότερες πληροφορίες


  Κλασικά γονίδια εκτός δρόμου, τεχνολογίες πόλης.

  Τα SUV της Mercedes-Benz συνδυάζουν την κληρονομιά της G-Class με ψηφιακές καινοτομίες (τις πιο πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες όπως το MBUX).

  Από το 1979, η G-Class αποτελεί την επιτομή των οχημάτων παντός εδάφους (το θρυλικό αυτοκίνητο κατασκευάζεται από τότε στο Graz). Έχει κερδίσει το Ράλι Ντακάρ, έχει χρησιμοποιηθεί ως αυτοκίνητο του Πάπα και όχι μόνο: έθεσε επίσης τις βάσεις για τη σύγχρονη οικογένεια SUV της Mercedes-Benz.

  Σήμερα, περιλαμβάνει 10 σειρές μοντέλων. Με την EQC κυκλοφορεί στην αγορά το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα. Επιπλέον, όλα τα SUV της Mercedes-Benz προσφέρουν προηγμένες τεχνολογίες:

  • σύστημα πολυμέσων MBUX με δυνατότητα μάθησης χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη (εξαίρεση: G-Class)
  • σύστημα φωνητικών εντολών με φυσική γλώσσα LINGUATRONIC
  • εικονική πλοήγηση χάρη στο MBUX με επαυξημένη πραγματικότητα (εξαίρεση: G-Class)
  • ασύρματη φόρτιση κινητών τερματικών συσκευών (εξαίρεση: G-Class)
  • έλεγχος του smartphone μέσω του συστήματος πολυμέσων