AMG Driving Academy

One Attitude. Your Choice.

Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 17 - 6,9 l/100 km | Εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 397 - 162 g/km | Εκπομπές<p>Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO<sub>2</sub> υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών.</p>

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Αδρεναλίνη, ταχύτητα και ακρίβεια – η καθημερινότητα στην AMG Driving Academy! Το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων προσφέρει τα πάντα, έτσι ώστε να ενθουσιάζει ακατάπαυστα τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων. Σας περιμένουν προγράμματα εκπαίδευσης πλούσια σε εναλλαγές και εκδηλώσεις lifestyle με συναρπαστικά αυτοκίνητα σε «ψαγμένες» τοποθεσίες.

AMG Driving Academy


AMG Driving Academy.

Αδρεναλίνη, ταχύτητα και ακρίβεια – η καθημερινότητα στην AMG Driving Academy! Το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων προσφέρει τα πάντα, έτσι ώστε να ενθουσιάζει ακατάπαυστα τους λάτρεις των υψηλών επιδόσεων. Σας περιμένουν προγράμματα εκπαίδευσης πλούσια σε εναλλαγές και εκδηλώσεις lifestyle με συναρπαστικά αυτοκίνητα σε «ψαγμένες» τοποθεσίες.

Η φωτογραφία δείχνει έναν οδηγό που τρέχει προς την Mercedes-AMG GT S.
Η φωτογραφία δείχνει εννέα συμμετέχοντες της AMG Driving Academy.
Η φωτογραφία δίνει μια εικόνα του προγράμματος εκδηλώσεων "AMG Winter Sporting".
Η φωτογραφία δείχνει συμμετέχοντες της AMG Driving Academy μέσα στο αυτοκίνητο.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Εκ νέου προβολή

Η AMG Driving Academy δεν σας προσφέρει απλώς ένα ταξίδι ή ένα πρόγραμμα: γίνεστε μέλος της πιο γρήγορης οικογένειας του κόσμου – μιας κοινότητας ομοϊδεατών, μέσα από την οποία μπορείτε να εκφράζετε το πάθος σας για τις υψηλές επιδόσεις και να ανταλλάσσετε εμπειρίες.

Όπως και στα αυτοκίνητα Performance, έτσι και στις εκδηλώσεις εναποθέτουμε μέγιστη αξία στην ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων και με την πιστοποιημένη ουδετερότητα άνθρακα των εκδηλώσεών μας φροντίζουμε για την προστασία των μελλοντικών γενεών.

Mercedes-AMG GT S: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 9,6 – 9,4 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 224 – 219 g/km<p>Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO<sub>2</sub> υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών.</p>

AMG Private Lounge.

Η φωτογραφία δίνει μια πρώτη εικόνα του ομαδικού πνεύματος του AMG Private Lounge.

AMG Private Lounge.

Γίνετε μέλος του AMG Private Lounge – της online κοινότητας για οδηγούς αυτοκινήτων AMG, που ξέρουν να εκτιμούν τη χειροποίητη ακρίβεια και τις επιδόσεις της κορυφαίας κατηγορίας της Mercedes‑AMG.

Τα μέλη απολαμβάνουν προνόμια, όπως αποκλειστικές πληροφορίες, νέα και ελκυστικές προσφορές. Επικοινωνήστε με άλλους οπαδούς της AMG και ζήστε την εμπειρία της μάρκας AMG στο πλαίσιο της κοινότητας AMG.

Customer Racing.

Η φωτογραφία δείχνει τη Mercedes-AMG GT4 στην πίστα αγώνων.
Η φωτογραφία δείχνει έναν συμμετέχοντα του προγράμματος AMG Customer racing μέσα στο αυτοκίνητο.

Customer Racing.

Εκτός από τη Φόρμουλα 1 και το DTM, εδώ και κάποια χρόνια συμβάλλει αποφασιστικά στις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες της Mercedes-AMG Motorsport και ένας τρίτος τομέας – το παγκόσμιο πρόγραμμα Customer Racing.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγώνων πελατών, που – ακριβώς όπως τα αυτοκίνητα – εξελίσσεται διαρκώς. Κεντρική ιδέα αποτελεί η ταχύτατη και επαγγελματική υποστήριξη των ομάδων, που με τη βοήθεια της τεχνολογίας, της τεχνογνωσίας και του ανθρώπινου δυναμικού θα συμβάλλει στη μεγαλύτερη συλλογική επιτυχία.

Ξενάγηση στο εργοστάσιο


Ξενάγηση στο εργοστάσιο.

Στο εργοστάσιό μας στο Affalterbach.

Ξενάγηση στο εργοστάσιο


Ξενάγηση στο εργοστάσιο.

Στο εργοστάσιό μας στο Affalterbach.

 • Επισκόπηση

  Η φωτογραφία δείχνει το Mercedes-AMG Studio στο Affalterbach.
  Η φωτογραφία δίνει μια εικόνα του Mercedes-AMG Performance Studio.

  Πουθενά άλλου δεν θα ζήσετε το ιδιαίτερο πνεύμα της AMG τόσο έντονα όσο σε μια ξενάγηση στο κεντρικό μας εργοστάσιο στο Affalterbach. Επαγγελματίες ξεναγοί σας πηγαίνουν στα «άδυτα» της επιχείρησής μας και σας δίνουν την ευκαιρία να βιώσετε τη γοητεία της Mercedes-AMG από κοντά.

  Στη διάρκεια της ξενάγησης στο εργοστάσιο, θα επισκεφτείτε τους παρακάτω τομείς:

  • Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών: εδώ σας παρουσιάζουμε τα τελευταία μοντέλα και σας εξηγούμε τι είναι αυτό που κάνει μια Mercedes-AMG να ξεχωρίζει.
  • AMG Performance Studio: δείτε από κοντά πώς οι επιθυμίες των πελατών για εξατομικευμένη διαμόρφωση του αυτοκινήτου γίνονται πραγματικότητα στο πλαίσιο της διαδικασίας κατασκευής.
  • Κατασκευή κινητήρων: παρακολουθήστε τους τεχνικούς μας να συναρμολογούν έναν κινητήρα AMG V8 σύμφωνα με την αρχή "One Man - One Engine".

  Mercedes-AMG GT S: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 9,6-9,4 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 224-219 g/km.19<p>Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO<sub>2</sub> υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών.</p>
  Mercedes-AMG A 45: κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 7,3 – 6,9 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 171 - 162 g/km<p>Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO<sub>2</sub> υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (άρθρο 2 παρ. 5, 6, 6a του γερμανικού κανονισμού για τη σήμανση ενεργειακής κατανάλωσης επιβατικών οχημάτων στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το συνδυασμό τροχών/ελαστικών.</p>

 • Πληροφορίες

  Η φωτογραφία δίνει μια εικόνα της κατασκευής κινητήρων Mercedes-AMG.

  Πληροφορίες:

  • Οι ατομικές ξεναγήσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 π.μ. έως τις 16.00 μ.μ.
  • Προγραμματίστε από μιάμιση έως δύο ώρες για την επίσκεψή σας.

  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με έναν Εξουσιοδοτημένο Διανομέα.