eCitan campaign

Νέο eCitan.

Κορυφαία ευελιξία. Πραγματική αυτονομία.

Ζητήστε προσφορά

Το νέο eCitan Van.

Συμπαγές, στιβαρό και αμιγώς ηλεκτρικό. Χάρη στην πραγματική αυτονομία του, τη γρήγορη φόρτιση του, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας, το ανταγωνιστικό ωφέλιμο φορτίο αλλά και τον άφθονο χώρο φόρτωσης, το νέο eCitan Van αποτελεί ιδανική επιλογή για μεταφορές τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Ταυτόχρονα οι πρακτικές του αναλογίες το καθιστούν το απόλυτο ευέλικτο και εργονομικό Van. Αποκτήστε το και με τα οφέλη του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ».

Αυτονομία & Φόρτιση.

Αυτονομία που εμπιστεύεσαι.

 • Με πραγματική αυτονομία που φτάνει τα 284χλμ. ανά πλήρη φόρτιση (συνδυασμένος κύκλος-WLTP) χάρη στην μπαταρία υψηλής τάσης χωρητικότητας 45kWh, το νέο eCitan Van υπόσχεται να αξιοποιήσετε την ενεργειά του μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο.
 • Σε καθαρά αστικό κύκλο η αυτονομία του νέου eCitan μπορεί να αγγίξει τα 406χλμ.
eCitan Van 112 Standard: Ηλεκτροκινητήρας 90 kW, Χωρητικότητα μπαταρίας 45kWh, 122hp, Κατανάλωση ενέργειας (μικτός κύκλος) 20 - 13,1 kWh/100 km, Εκπομπές CO2: 0 g/km

Γρήγορη φόρτιση.

 • Για να μην περιμένετε με τις ώρες. Χάρη στην τυπική φόρτιση AC έως 22 kW και την επιλογή για ταχεία φόρτιση DC έως 75 kW, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να μείνετε χωρίς μπαταρία αλλά κάνετε και τη δουλειά σας χωρίς καθυστερήσεις.
 • Η φόρτιση AC έως 22 kW που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό προσφέρει πλήρη επαναφόρτηση σε 2,5 ώρες.
 • Με την επιλογή για ταχεία φόρτιση DC έως 75 kW η φόρτιση από 10% σε 80% ολοκληρώνεται μέσα σε 38 λεπτά. 

Το εσωτερικό του νέου eCitan Van. 

Άνετο, ευρύχωρο, εργονομικό.

 • Στο εσωτερικό του νέου eCitan Van, η ευρυχωρία πρωταγωνιστεί. Από τον χώρο φόρτωσης και το μεγάλο ωφέλιμο φορτίο που προσφέρει μέχρι τη συρόμενη πόρτα δεξιά με φαρδύ άνοιγμα και το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης 57 εκατοστών που επιτρέπουν άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό και εύκολη φόρτωση του οχήματος. 
 • Ο χώρος του οδηγού εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την άνεση και την εργονομία του. Το ευανάγνωστο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, οι κομψοί αεραγωγοί αερισμού, το προαιρετικό τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα, το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης είναι μερικά από τα διαθέσιμα στοιχεία εξοπλισμού του νέου eCitan.
 • Οι αποτελεσματικές λύσεις κλιματισμού και οι έξυπνες υπηρεσίες πολυμέσων σάς βοηθούν για τη βέλτιστη αξιοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

«Πόσες ευρωπαλέτες χωράει;»

 • Μην σας ξεγελούν οι αναλογίες του. Στη βασική του έκδοση, το νέο eCitan Van έχει μέγιστη χωρητικότητα φόρτωσης έως 2,9 m3 και φτάνει τα 3,7 m3 στην έκδοση μεγάλου μήκους. Ενώ το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι 462kg και 662kg αντίστοιχα.  Με λίγα λόγια, έχει άπλετο και άνετο χώρο φόρτωσης παρά τις μικρές του διαστάσεις εξωτερικά.

Ασφάλεια και αξιοπιστία.

Νιώστε ασφαλείς.

 • Όπως σε όλα τα Vans της Mercedes-Benz, έτσι και στο eCitan, η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη προτεραιότητα. Στο βασικό του εξοπλισμό, διαθέτει έξι αερόσακους και συστήματα όπως το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, η υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, το ATTENTION ASSIST, κ.α. για να οδηγείτε ξεκούραστα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για την περαιτέρω ενίσχυση της ενεργητικής ασφάλειας, η Mercedes Benz προσφέρει προαιρετικά πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού.

Πρόγραμμα συντήρησης.

 • Με την απόκτηση του νέου eCitan, εξασφαλίζετε για 4 χρόνια την απαραίτητη ετήσια συντήρηση του νέου eCitan Van σας με το ολοκληρωμένο πακέτο 4 τακτικών συντηρήσεων. Στόχος, η διασφάλιση της αξιοπιστίας των εξαρτημάτων υψηλής τάσης καθώς κι άλλων εξαρτημάτων και λειτουργιών του οχήματος για απρόσκοπτη ετοιμότητα χρήσης.

Πιστοποιητικό μπαταρίας.

 • Επωφεληθείτε από το δωρεάν πιστοποιητικό μπαταρίας της Mercedes-Benz, μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης σε περίπτωση που η χωρητικότητα της μπαταρίας υψηλής τάσης μειωθεί σημαντικά στα πρώτα 8 χρόνια ή/και τα πρώτα 160.000km, μετά την πρώτη ταξινόμηση.

«Κινούμαι ηλεκτρικά» με το νέο eCitan.

Ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη της ηλεκτροκίνησης αποκτώντας το νέο eCitan Van και Tourer μέσω του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» με επιδότηση από 8.000€*. Επισκοινωνήστε σήμερα με έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα για να μάθετε περισσότερα για τα επόμενα βήματα. 

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ». 

Το νέο eCitan και σε έκδοση Tourer.

Ευέλικτο, ηλεκτρικό και σε έκδοση Tourer!

eCitan Van 112 Standard: Ηλεκτροκινητήρας 90 kW, Χωρητικότητα μπαταρίας 45kWh, 122hp, Αυτονομία έως 284 km (μικτός κύκλος), Κατανάλωση ενέργειας (μικτός κύκλος) 20 kWh/100 km, Εκπομπές CO2: 0 g/km 

Η κατανάλωση ρεύματος και η αυτονομία υπολογίστηκαν με βάση τον Κανονισμό 2017/1151/ΕΚ   (WLTP) και εξαρτώνται από τη διαμόρφωση του οχήματος. Η πραγματική αυτονόμια εξαρτάται από το προσωπικό στιλ οδήγησης, τις συνθήκες του οδοστρώματος και της κυκλοφορίας, την εξωτερική θερμοκρασία, τη χρήση του συστήματος κλιματισμού/θέρμανσης, κ.λπ. και ενδέχεται να αποκίνει.