Κάτω από το καπό: τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι διαστάσεις και τα βάρη του Citan Tourer.

Διαστάσεις και βάρη:

Μήκη οχήματος
Επιτρεπόμενο μικτό βάρος

Δυναμική οδήγηση & οικονομία. Χώρος βιώσιμης οδηγικής απόλαυσης. 

Υψηλής απόδοσης και οικονομικοί στην κατανάλωση.

Το Citan διατίθεται με έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα με ισχύος 70 kW / 90 hp. Ο κινητήρας διακρίνεται για τα δυναμικά χαρακτηριστικά ροπής στρέψης και εξοπλίζεται με την τεχνολογία BlueEFFICIENCY για μείωση της κατανάλωσης. 

Κινητήρες και τιμές κατανάλωσης.

Τύπος οχήματος
* Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις "μετρηθείσες τιμές CO₂ NEDC" σύμφωνα με το άρθ. 2 παρ. 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1152. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Λόγω τροποποιήσεων της νομοθεσίας που αφορά τις σχετικές διαδικασίες δοκιμών, ενδέχεται να αναγράφονται υψηλότερες τιμές στο πιστοποιητικό συμμόρφωσης του οχήματος, το οποίο απαιτείται για την ταξινόμηση και, ενδεχομένως, για τη φορολογία του οχήματος. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων.
Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO₂ των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO₂ και την κατανάλωση ρεύματος“ καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum