Το νέο Sprinter. Τώρα και με κίνηση εμπρός.

Το όχημα που προσαρμόζεται στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες κάθε χρήσης.

To Sprinter αγαπά τη δουλειά και τα έχει καταφέρει περίφημα για πάνω από 2 δεκαετίες. Το όχημα με το αστέρι στη μάσκα λανσαρίστηκε το 1995, ορίζοντας ένα νέο τρόπο εργασίας. Στιβαρότητα, αποτελεσματικότητα κι αξιοπιστία – σε αυτά τα χαρακτηριστικά αποδίδεται η επιτυχία του Sprinter που σηματοδότησε μία ολόκληρη κατηγορία και καθόρισε τις τάσεις στην αγορά.

Πολλές επιλογές διαμόρφωσης. Μεγάλη προσαρμοστικότητα με πάνω από 1.700 δυνατότητες διαμόρφωσης που καθιστούν το νέο Sprinter ιδανικό όχημα για περισσότερους κλάδους και μεταφορικές ανάγκες. Η ευρύτατη γκάμα μοντέλων κάνουν το Sprinter τόσο ευέλικτο ώστε να μη διστάζει να πει ΝΑΙ σε κάθε είδους εργασία. Το Sprinter ζει για να εργάζεται.

Νέα βασική έκδοση Sprinter με σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς (FWD).

Πλεονεκτήματα συγκριτικά με το σύστημα κίνησης στους πίσω τροχούς:

  • Πιο αποδοτικό λόγω χαμηλότερης τιμής & μειωμένης κατανάλωσης καυσίμου
  • Μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο (+50 kg) – έως 1.348 kg
  • Μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης έως 11,7m3
  • Χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης (80mm)
  • Διαθέσιμο με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

 

Αποκτήστε το τώρα με δωρεάν συντήρηση 2 ετών.

Με την αγορά του νέου σας Sprinter, με σύστημα κίνησης στους εμπρός τροχούς σας, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν το συμβόλαιο συντήρησης Maintenance διάρκειας 2 ετών ή 80.000 χλμ. Το συμβόλαιο συντήρησης Maintenance καλύπτει το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών για ότι προβλέπεται από τον κατασκευαστή στις δύο πρώτες προγραμματισμένες συντηρήσεις του οχήματος.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Test-Drive.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με τον Εξουσιοδοτημένο Διανομέα της επιλογής σας και ζητήστε ένα Test Drive ή να ενημερωθείτε για τα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα απόκτησης του Νέο Sprinter.

> Αίτηση Test-Drive