Υπηρεσίες για το eVito Van.

Mercedes-Benz service

Για να απολαμβάνετε αίσθημα σιγουριάς από την πρώτη στιγμή, το eVito περιλαμβάνει το πακέτο συντήρησης και το πιστοποιητικό μπαταρίας.

Ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης1

Το πακέτο συντήρησης καλύπτει τα έξοδα συντήρησης για τις πρώτες τέσσερις συντηρήσεις εντός των πρώτων τεσσάρων χρόνων σύμφωνα με το βιβλιάριο σέρβις και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Χάρη στον τακτικό και επαγγελματικό έλεγχο των εξαρτημάτων υψηλής τάσης, καθώς και άλλων εξαρτημάτων και λειτουργιών του οχήματος, μπορείτε να βασίζεστε στην ετοιμότητα χρήσης και στη διατήρηση αξίας του ελαφρού επαγγελματικού σας. Σήμερα και στο μέλλον.

Με πιστοποιητικό μπαταρίας

Με το δωρεάν πιστοποιητικό μπαταρίας, η Daimler AG αναλαμβάνει τα έξοδα για βλάβες της μπαταρίας υψηλής τάσης για άλλα 6 χρόνια μετά την κλασική εγγύηση 2 ετών ή έως 100.000 km. Παράλληλα, εγγυάται στον αγοραστή ενός Mercedes-Benz eVito, ότι η μέγιστη χωρητικότητα των μπαταριών υψηλής τάσης στη συστοιχία μπαταριών δεν είναι μικρότερη από 66 Ah.

Mercedes-Benz Service24 και MobiloVan.

Εάν τύχει να μείνετε ποτέ στον δρόμο, η επαγγελματική υπηρεσία Mercedes-Benz Service24h σάς βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας. Με την εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan1 αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό κάθε καινούργιου ελαφρού επαγγελματικού Mercedes-Benz.

1

Οι υπηρεσίες του Mercedes-Benz MobiloVan στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση ισχύουν για τα μοντέλα Sprinter, Vito, Citan και Marco Polo ACTIVITY.

Για όλα τα οχήματα με πρώτη ταξινόμηση μετά την 01.10.2012, το MobiloVan ισχύει αρχικά για 2 χρόνια χωρίς απαίτηση για service και στη συνέχεια ανανεώνεται με κάθε συντήρηση σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz για έως 30 χρόνια.

Για τα μοντέλα V-Class, X-Class, Marco Polo και Marco Polo HORIZON, ισχύουν οι υπηρεσίες Mercedes-Benz Mobilo στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.

Lorem Ipsum