Πάντα ένα βήμα μπροστά: Χρηματοδότηση, Ασφάλιση και service για τη δική σας X-Class.

Δουλειά μας είναι να διατηρούμε την X-Class σας στην κυκλοφορία.

Με το Mercedes-Benz Service έχετε στο πλευρό σας ένα συνεργάτη που γνωρίζει άριστα το ελαφρύ επαγγελματικό σας και σας υποστηρίζει, ώστε να παραμένει αξιόπιστα στην κυκλοφορία.

Mercedes-Benz ServiceCare για ελαφριά επαγγελματικά.

Το επαγγελματικό σας όχημα είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας. Όταν κινείται, πάει καλά και η επιχείρησή σας. Με το ServiceCare της Mercedes-Benz φροντίζετε να μην αλλάξει αυτό ποτέ. Διαπιστώστε με τον Υπολογιστή Mercedes-Benz ServiceCare ποιο είναι το καταλληλότερο προϊόν Mercedes-Benz ServiceCare για τις ανάγκες σας.

Mercedes-Benz Service24h και Mobilo.

Εάν τύχει να μείνετε ποτέ στο δρόμο, η επαγγελματική υπηρεσία Mercedes-Benz Service24h σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας. Με την εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo1 αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε καινούριου ελαφρού επαγγελματικού Mercedes-Benz.

1

Οι υπηρεσίες Mercedes-Benz Mobilo στην εκάστοτε τρέχουσα έκδοση ισχύουν για τα μοντέλα V-Class, X-Class, Marco Polo και Marco Polo HORIZON. Για όλα τα οχήματα με πρώτη ταξινόμηση μετά την 01.01.2012, το Mobilo ισχύει αρχικά για 2 χρόνια χωρίς απαίτηση για service και, στη συνέχεια, ανανεώνεται με κάθε συντήρηση σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz για έως 30 χρόνια. Για τα μοντέλα Sprinter, Vito, Citan και Marco Polo ACTIVITY, ισχύουν οι υπηρεσίες του Mercedes-Benz MobiloVan στην εκάστοτε τρέχουσα έκδοση.

Lorem Ipsum