Μια στιβαρή βάση – το Sprinter Σασί.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Είναι τόσο πολύπλευρο, ώστε σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, αλλά και τόσο όμορφο ώστε να αφήνει πάντα θετικές εντυπώσεις. Το νέο Sprinter στην έκδοση σασί με 3 μήκη οχήματος και, κανονική ή διπλή καμπίνα προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα για οικονομικές βασικές εκδόσεις καθώς και πλούσια εξοπλισμένα οχήματα.

Πλεονεκτήματα που μετράνε. Για τα οχήματα με το νέο σύστημα κίνησης στους μπροστινούς τροχούς προσφέρονται, λόγου χάρη, χαμηλή αρχική τιμή και πρόσθετο ωφέλιμο φορτίο σε σύγκριση με τα οχήματα με κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται ειδικά στην εκάστοτε χρήση του οχήματος, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης. Προσθέσαμε πολλά νέα στοιχεία, αλλά διατηρήσαμε όλα τα ουσιώδη. Για παράδειγμα, οι πολυάριθμες, δοκιμασμένες λύσεις υπερκατασκευών και μετασκευών εξακολουθούν να είναι στη διάθεσή σας.

Έτσι, το Sprinter, με τη δύναμη της καινοτομίας και την άνω των 20 ετών εμπειρία του, γίνεται ακόμη μία φορά ορόσημο ως μία πρωτοποριακή, αποδοτική και αξιόπιστη λύση κινητικότητας, η οποία προάγει την επιχείρησή σας.

Highlights.

  1. Σχεδιασμός προϊόντος
  2. Δικτύωση
  3. Ειδικές λύσεις κλάδων
  4. Ασφάλεια
  5. Οικονομία
Ωραίο στην εμφάνιση, ακόμη ωραιότερο στη δουλειά.


Εξωτερικά, η καμπίνα του νέου Sprinter Σασί, με τη χαρακτηριστική επένδυση ψυγείου Mercedes-Benz και τους μοντέρνους προβολείς, αποτελεί ένα highlight. Το κόκπιτ διαμορφώθηκε επίσης εκ νέου και πείθει με την υψηλής ποιότητας σχεδίασή του αλλά και την άριστη λειτουργικότητά του - για παράδειγμα, χάρη στον έξυπνο αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων και το KEYLESS START.

Στην κανονική καμπίνα μπορούν να μεταφέρονται έως 3 άτομα, ενώ στη διπλή καμπίνα μπορούν να χωρέσουν μικρές ομάδες έως 7 ατόμων. Πίσω από την καμπίνα, το Sprinter Σασί προσφέρει, χάρη στα 3 μήκη οχήματος, την κατάλληλη βάση για πολυάριθμες λύσεις υπερκατασκευών και μετασκευών ανάλογα με τη χρήση.

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα είναι η μεγάλη γκάμα συστημάτων κίνησης. Ανάλογα με το προφίλ χρήσης και τα επιθυμητά οδηγικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να παραγγείλετε το Sprinter Σασί σας με σύστημα κίνησης στους μπροστινούς, στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς. Η αλλαγή ταχυτήτων μπορεί να γίνεται είτε χειροκίνητα με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε αυτόματα με το κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS ή και με το μοναδικό στην κατηγορία αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9G-TRONIC.

Η κινητικότητά σας 4.0.

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται για το Sprinter κατ' επιλογή μία ποικιλία από ηχοσυστήματα, συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από τη βάση για smartphone και το ηχοσύστημα με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης, μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών, και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται τόσο εύκολα, όσο ακριβώς θα θέλατε. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από τα κουμπιά, με έλεγχο αφής στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα.

Όπου υπάρχει μεταφορική ανάγκη, υπάρχει και ένα Sprinter.

Το Sprinter Σασί προσφέρει πολλές επιλογές. Η μονή ή διπλή καμπίνα, καθώς και τα 3 μήκη οχήματος αποτελούν τη βάση για μία εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία εκδόσεων. Οι επιλογές που προσφέρει διευρύνονται με 4 κινητήρες, 3 είδη συστημάτων κίνησης, στους μπροστινούς, στους πίσω και στους τέσσερις τροχούς, καθώς και πολυάριθμα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, διάφορες εκδόσεις ανάρτησης και ειδικές λύσεις υπερκατασκευών για διάφορους κλάδους. Έτσι, μπορείτε να διαμορφώσετε το όχημά σας με μέγιστο μικτό βάρος έως και 5500 kg. Εάν χρειάζεται, με τη μετασκευή σε ημιρυμουλκούμενο όχημα μπορούν να ρυμουλκούνται έως και 5250 kg, με επιτρεπτή συνολική μάζα συρμού 8750 kg.

Με περισσότερα από 600 στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, όπως για παράδειγμα ειδικές λύσεις στόλου και συστημάτων ανάρτησης, το Sprinter Σασί ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις δικές σας ανάγκες.

Χάρη στο συνδυασμό της δικής μας τεχνογνωσίας με την εμπειρία και την ικανότητα των υπερκατασκευαστών, είμαστε στη θέση να πραγματοποιούμε τη μεγαλύτερη ποικιλία υπερκατασκευών κορυφαίας ποιότητας – από οχήματα για εργοτάξια και βιοτεχνίες και οχήματα ψυγεία μέχρι και ασθενοφόρα. Οι Εξουσιοδοτημένοι Διανομείς Mercedes-Benz είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη υπερκατασκευή για εσάς.

Η Mercedes-Benz Ελλάς δεν εκπροσωπεί κανέναν οίκο αμαξωμάτων της Ελλάδας ή του εξωτερικού και επίσης δεν προκρίνει κανένα οίκο αμαξωμάτων εν σχέση με τους υπόλοιπους. Η επιλογή τέτοιου οίκου ανήκει στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε αγοραστή επαγγελματικού οχήματος Mercedes-Benz. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα της Mercedes-Benz.

Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Το Sprinter Σασί σχεδιάστηκε εξαρχής με έμφαση στην ασφάλεια. Ο ίδιος του ο σκελετός, χάρη στην κατασκευή και την επιλογή υλικών του, αποτελεί εξαιρετικά στέρεη βάση.

Επιπλέον εξοπλίζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Άλλωστε ακόμη και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις στις οποίες η υποβοήθηση θα του είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη. Η γκάμα εξοπλισμού εκτείνεται από το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και την ενεργή υποβοήθηση πέδησης του βασικού εξοπλισμού, μέχρι το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, τα οποία αποτελούν βασικό εξοπλισμό για οχήματα με μέγιστο μικτό βάρος άνω των 3500 kg. Στο σκοτάδι οι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED High Performance προσφέρουν ευρύ και έντονο φωτισμό του οδοστρώματος.

Στη χειρότερη περίπτωση, ο αερόσακος του βασικού εξοπλισμού συμβάλει στην προστασία του οδηγού κατά τη σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται για τον οδηγό και το συνοδηγό 5 ακόμη αερόσακοι.

Οικονομικό, όταν το θέλετε.

Με το Sprinter επιλέγετε ένα όχημα που αποδεικνύει συνεχώς την οικονομία που προσφέρει, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το νέο Sprinter Σασί συνεχίζει αυτή την ιστορία επιτυχίας με τη δοκιμασμένη ποιότητα και αξιοπιστία του. Εσείς, από την πλευρά σας, επωφελείστε αμέσως από την οικονομία του, με την ελκυστική αρχική τιμή και τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να παραγγείλετε ακριβώς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Επειδή θέλουμε να κάνουμε το καλό ακόμη καλύτερο, βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο την κατανάλωση των πετρελαιοκινητήρων μας. Περαιτέρω πλεονεκτήματα για την οικονομία της επιχείρησής σας προσφέρει το επιπλέον ωφέλιμο φορτίο με το προαιρετικό κύριο ρεζερβουάρ 50 λίτρων και τα προαιρετικά ελατήρια πίσω άξονα GFK.

Συνεπώς, το Sprinter Καρότσα συνδυάζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, έξυπνη λειτουργικότητα, καθώς και ειδικές λύσεις υπερκατασκευών και μετασκευών ανάλογα με τη χρήση, σε μία από κάθε άποψη οικονομική λύση κινητικότητας.

Μπορεί να ικανοποιήσει σχεδόν οποιαδήποτε απαίτηση.

Τόση ποικιλία στις εκδόσεις όση και στη μεταφορά φορτίων.

Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα προσαρμογής του Sprinter Σασί στις απαιτήσεις των μεταφορών. Όταν το ωφέλιμο φορτίο παίζει καθοριστικό ρόλο, η καλύτερη επιλογή είναι η έκδοση βάρους 5500 kg. Ως ειδικά εξοπλισμένο ημιρυμουλκούμενο όχημα, αποκτά επιτρεπτή συνολική μάζα συρμού έως 8750 kg, και είναι ιδανικό π.χ. για μεταφορά οχημάτων. Στην κανονική καμπίνα υπάρχει χώρος για έως 3 άτομα, ενώ στη διπλή καμπίνα μπορούν να χωρέσουν μικρές ομάδες έως 7 ατόμων. Επιπλέον, για ιδιαίτερες απαιτήσεις κλάδων διατίθενται πολυάριθμες λύσεις από τους κατασκευαστές υπερκατασκευών στη γνωστή, κορυφαία ποιότητα.

Κάνει τη δύσκολη δουλειά ευκολότερη.

Το κόκπιτ με την εξαιρετική περιμετρική ορατότητα είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να κάνει την καθημερινότητα του οδηγού όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Για το λόγο αυτό διατίθενται 5 διαφορετικά καθίσματα οδηγού, τα οποία ικανοποιούν διαφορετικές απαιτήσεις άνεσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται και καθίσματα, τα οποία πληρούν τα κριτήρια του οργανισμού "Aktion Gesunder Rücken" AGR e. V. Ο μοντέρνος σχεδιασμός χειριστηρίων και ενδείξεων διακρίνεται μεταξύ άλλων για τη δυνατότητα ενσωμάτωσης smartphone και χειρισμού των προαιρετικών συστημάτων πολυμέσων μέσω οθόνης αφής και του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών. Τάξη στη θέση του οδηγού εξασφαλίζει ο αρθρωτός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων με τις ευπρόσιτες θήκες – προαιρετικά με κάλυμμα – και ένα έξυπνο πολυχρηστικό κουτί, στο οποίο μπορούν να τακτοποιούνται άνετα τυχόν έγγραφα στο όχημα.

Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών

Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση

Ανοιγόμενο κάλυμμα για αποθηκευτικές θήκες αριστερά και δεξιά

KEYLESS START

Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC