Προεγκατάσταση για απομακρυσμένες υπηρεσίες και υπηρεσίες πλοήγησης

Πλοήγηση με βελτιστοποιημένη αυτονομία για το ηλεκτρικό όχημά σας.

Η προεγκατάσταση για απομακρυσμένες υπηρεσίες και υπηρεσίες πλοήγησης* δημιουργεί τις τεχνικές προϋποθέσεις για χρήση των ψηφιακών προσθέτων που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά για τα eVan. Σε αυτές περιλαμβάνεται και ο προκλιματισμός, χάρη στον οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδρομή σας μέσα σε ένα όχημα με ευχάριστη θερμοκρασία. Με την προεγκατάσταση για απομακρυσμένες υπηρεσίες και υπηρεσίες πλοήγησης, η πλοήγηση είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις ιδιαιτερότητες των οχημάτων με ηλεκτροκίνηση.

Σε σχέση με την προεγκατάσταση, τα ακόλουθα ψηφιακά πρόσθετα αποτελούν τμήμα του βασικού εξοπλισμού:

  • Πλοήγηση με Electric Intelligence: Προσφέρει καθοδήγηση διαδρομής βελτιστοποιημένη για eVan με οθόνη αυτονομίας, σταθμούς φόρτισης και επιτρέπει τον προγραμματισμό των ρυθμίσεων φόρτισης και τον προκλιματισμό του οχήματος. Η ένδειξη και ο χειρισμός πραγματοποιούνται άνετα μέσω εφαρμογής στο smartphone.
  • Αυτονομία στον χάρτη: Υποδεικνύει την αυτονομία που απομένει στον χάρτη πλοήγησης και σας επιτρέπει να προγραμματίσετε έγκαιρα στάσεις φόρτισης σε μια τοποθεσία κατά μήκος της διαδρομής. Επιπλέον, αν χρειαστεί, εμφανίζονται προτάσεις για το ιδανικό πρόγραμμα οδήγησης και την τελική ταχύτητα κίνησης, που σας βοηθούν να φτάσετε σε έναν συγκεκριμένο προορισμό με την υπάρχουσα χωρητικότητα μπαταρίας.
  • Εμφάνιση σταθμών φόρτισης: Παρέχει μια επισκόπηση των σταθμών φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής στον χάρτη πλοήγησης και πληροφορίες σχετικά με την πιθανή διαθεσιμότητά τους.
  • Προγραμματισμός των ρυθμίσεων φόρτισης και προκλιματισμού με απομακρυσμένο ερώτημα για την κατάσταση φόρτισης και την αυτονομία: Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να προγραμματίζετε εκ των προτέρων ή/και να βλέπετε τον προκλιματισμό (μόνο με συνδεδεμένο καλώδιο φόρτισης) ή τις διαδικασίες φόρτισης. Έτσι σας περιμένει ένας εσωτερικός χώρος με ευχάριστη θερμοκρασία και μια φορτισμένη μπαταρία οχήματος για την προγραμματισμένη διαδρομή.
  • Για τη χρήση των ψηφιακών προσθέτων απαιτείται Mercedes me ID καθώς και η συμφωνία με τους όρους χρήσης για τα ψηφιακά πρόσθετα. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των ψηφιακών προσθέτων έναντι χρέωσης, εφόσον εξακολουθούν να προσφέρονται για το αντίστοιχο όχημα. Η πρώτη ενεργοποίηση των ψηφιακών προσθέτων μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή τη θέση σε λειτουργία από τον πελάτη, όποιο συμβεί πρώτο.