eCitan Tourer | Ελαφρύ μεταφορικό όχημα της Mercedes-Benz
Κόμπακτ, στιβαρό, ηλεκτρικό: Το νέο eCitan Tourer είναι κατασκευασμένο για χρήση σε αστικές περιοχές και όχι μόνο.

Το νέο eCitan Tourer. 

Ζητήστε προσφορά

Ευέλικτο. Άνετο. Ηλεκτρικό.

Το νέο eCitan Tourer* καθηλώνει με τον ανεπιτήδευτο σχεδιασμό του. Αυτό το καθιστά ιδανικό για οδήγηση σε αστικό περιβάλλον και όχι μόνο - τόσο στους δαιδαλώδεις δρόμους της πόλης όσο και σε ορεινούς δρόμους με πολλές στροφές. Οι άνετοι χώροι επιβατών δεν υστερούν σε σύγκριση με αυτούς του συμβατικού επιβατικού Citan.. 
Εικονίδιο αυτονομίας

Αυτονομία έως 280 km (WLTP).

Χάρη στην μπαταρία υψηλής τάσης με χωρητικότητα 45 kWh.
Εικονίδιο ταχείας φόρτισης DC

Ταχεία φόρτιση DC με έως και 75 kW,.

Για νέα αυτονομία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Εικονίδιο θέσεων

5 ευρύχωρες θέσεις.

Με μεγάλο χώρο για τα πόδια και μεγάλη άνεση.
*eCitan Tourer με ταξινόμηση [M1] και χωρητικότητα μπαταρίας 45 kWh: WLTP | Συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας: 19,2 kWh/100 km. Τιμές εκπομπών CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km.

Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού.

Το εξωτερικό του eCitan Tourer είναι τόσο λειτουργικό όσο και αισθητικά όμορφο. Διατίθενται δύο σειρές εξοπλισμού, BASE και PRO, οι οποίες θα καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες σας και τις οποίες μπορείτε να εξατομικεύσετε, έτσι ώστε το όχημά σας να εναρμονίζεται και οπτικά με την εταιρεία σας. Το eCitan Tourer αναδεικνύει διακριτικά τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα: Η πρίζα κρύβεται πίσω από το αστέρι Mercedes στην επένδυση ψυγείου.
Οι δύο σειρές εξοπλισμού BASE και PRO προσφέρουν ένα λειτουργικό και αισθητικά όμορφο εξωτερικό.

Κόμπακτ και λειτουργικό.

Παρά τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, το eCitan Tourer προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια, καθώς και άνεση στους επιβάτες του. Η μπαταρία υψηλής τάσης έχει μάλιστα τοποθετηθεί στο υποδάπεδο για εξοικονόμηση χώρου και συνεπώς δεν περιορίζει σχεδόν καθόλου τον διαθέσιμο χώρο. Εάν απαιτείται, δημιουργείται γρήγορα πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος χάρη στα εύκολα αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα. Επιπλέον, χάρη στον προαιρετικό σύνδεσμο ρυμουλκούμενου, μπορείτε να ρυμουλκείτε επιπλέον φορτία.
Αριθμός θέσεων
Χωρητικότητα φόρτωσης
Μήκος χώρου φόρτωσης
Μέγ. ωφέλιμο φορτίο
5
551 λίτρα
990 mm
516 κιλά

Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού.

Στο eCitan Tourer θα συναντήσετε πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά: Το ευανάγνωστο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, οι κομψοί αεραγωγοί αερισμού, το προαιρετικό θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα, η οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα στοιχεία χειρισμού χρησιμοποιούνται και σε άλλα van της Mercedes-Benz. Οι λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για την ηλεκτρική λειτουργία ενσωματώνονται έξυπνα στο κόκπιτ. Χάρη στις ευανάγνωστες οθόνες, θα είστε πάντα ενημερωμένοι για την τρέχουσα διαδικασία φόρτισης και την αυτονομία. Οι αποτελεσματικές, αυτοματοποιημένες λύσεις κλιματισμού, όπως το THERMOTRONIC και οι έξυπνες υπηρεσίες πολυμέσων, σας βοηθούν να κάνετε την καλύτερη δυνατή χρήση της διαθέσιμης αυτονομίας.
Στο εσωτερικό του eCitan Tourer θα συναντήσετε πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά.

Κύρια χαρακτηριστικά εξοπλισμού.

Το σύστημα μπαταριών υψηλής τάσης με χωρητικότητα 45 kWh προσφέρει μεγάλη αυτονομία, χωρίς να περιορίζει τον χώρο του οχήματος.

Μπαταρία υψηλής τάσης (45 kWh)

Χάρη στη μέγιστη ισχύ φόρτισης DC των 75 kW και την ισχύ φόρτισης AC έως και 22 kW, είστε πολύ ευέλικτοι κατά τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Φόρτιση AC 22 kW (βασική)/φόρτιση DC 75 kW (προαιρετική)

Με τη βοήθεια δύο προγραμμάτων οδήγησης και τριών βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας, μπορείτε να υπολογίζετε κατά την οδήγηση το κατά πόσο η οδηγική συμπεριφορά θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στην απόδοση.

Επιλογή βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας

Χάρη στο KEYLESS-GO, δεν χρειάζεται να βγάζετε το κλειδί του οχήματος από την τσέπη σας. Χάρη στην αποθηκευμένη εξουσιοδότηση πρόσβασης και οδήγησης, το όχημα σάς αναγνωρίζει ως ιδιοκτήτη.

KEYLESS-GO (προαιρετικά)

Το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνει 4 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που σας ξεκουράζουν και κάνουν ασφαλέστερη την οδήγηση.

Πακέτο ενεργητικής ασφάλειας

Με τη βοήθεια του συνδέσμου ρυμουλκούμενου που προεγκαθίσταται από το εργοστάσιο μπορείτε να μεταφέρετε φορτία ρυμούλκησης τα οποία δεν ξεπερνούν το μέγιστο βάρος.

Σύνδεσμος ρυμουλκούμενου με σταθερή σφαιρική κεφαλή (προαιρετικά)

Αποδοτική οδήγηση.

Ισχυρό και ευέλικτο – το eCitan Tourer* αποπνέει ισχύ και ευελιξία και ως προς τον μηχανισμό μετάδοσης κίνησης που διαθέτει. Χάρη στον αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και την μπαταρία υψηλής τάσης χωρητικότητας 45 kWh, το όχημα θα σας αντιπροσωπεύσει επάξια σε αστικά περιβάλλοντα αλλά όχι μόνο. Χάρη στην τυπική φόρτιση AC έως 22 kW και την επιλογή για ταχεία φόρτιση DC έως 75 kW, μπορείτε να επιτύχετε γρήγορα νέα αυτονομία. Επωφεληθείτε από τα οικονομικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης - χωρίς να θυσιάσετε την ευελιξία και το ωφέλιμο φορτίο.

*eCitan Tourer με ταξινόμηση [M1] και χωρητικότητα μπαταρίας 45 kWh: WLTP | Συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας: 19,2 kWh/100 km. Τιμές εκπομπών CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km.

Ευέλικτες επιλογές φόρτισης.

Χάρη στην πρίζα συνδυασμένης φόρτισης (CCS) του eCitan Tourer*, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Wallbox και σταθμούς φόρτισης με συστήματα φόρτισης AC καθώς και σταθμούς γρήγορης φόρτισης DC. Εξασφαλίστε τη σωστή λύση φόρτισης για εσάς - είτε με το Mercedes-Benz Wallbox είτε με μια λύση φόρτισης εξατομικευμένης προσαρμογής της Mercedes-Benz στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας.

Η πρίζα στο Citan Tourer έχει ενσωματωθεί κεντρικά στην επένδυση ψυγείου πίσω από το αστέρι Mercedes

Φόρτιση καθ' οδόν

Το Mercedes-Benz Wallbox Home είναι η δυνατότητα άνετης φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Wallbox Home

Με το σύστημα ευέλικτης φόρτισης της Mercedes-Benz, έχετε πάντα διαθέσιμη την κατάλληλη λύση φόρτισης.

Σύστημα ευέλικτης φόρτισης

*eCitan Tourer με ταξινόμηση [M1] και χωρητικότητα μπαταρίας 45 kWh: WLTP | Συνδυασμένη κατανάλωση ενέργειας: 19,2 kWh/100 km. Τιμές εκπομπών CO2 σε μικτό κύκλο: 0 g/km.

Γνωρίστε το eCitan Tourer.

Εικονίδιο αναζήτησης εξουσιοδοτημένου διανομέα

Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου διανομέα.

Βρείτε κοντά σας
Μάθετε περισσότερα
Εικονίδιο προσφοράς

Ζητήστε προσφορά.

Ενδιαφέρομαι

Ανακαλύψτε κι άλλα οχήματα.

Ζητήστε τώρα την προσφορά σας.

Ενδιαφέρεστε για το Mercedes-Benz eCitan Tourer  και θα θέλατε να λάβετε μία προσωπική προσφορά; Θα χρειαστούμε λίγα στοιχεία από εσάς, προκειμένου να σας στείλουμε την προσφορά μας.

form