Citan Van | Ελαφρά επαγγελματικά Mercedes-Benz

Το νέο Citan. Άμεσα διαθέσιμο.

Το νέο Citan Van.

Το νέο Citan Van θα σας εντυπωσιάσει με τα πολλά ταλέντα του: εκτός από κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις, διαθέτει μεγάλο χώρο φόρτωσης και άνετη θέση οδήγησης. Επίσης, συνδυάζει μεγάλο ωφέλιμο φορτίο με ευέλικτη οδική συμπεριφορά. Η εργονομικά σχεδιασμένη θέση εργασίας οδηγού και οι πολλαπλές δυνατότητες προσαρμογής του στην εκάστοτε μεταφορά διευκολύνουν τη δουλειά σας.

Το νέο Citan - Νικητής του International Van of the Year Award 2022.

Το Mercedes-Benz Citan θέτει τα πρότυπα: τα προσόντα του στις κατηγορίες της αποδοτικότητας, της ασφάλειας, τη βιωσιμότητας και του περιβάλλοντος έπεισαν την 25μελή διεθνή κριτική επιτροπή. Τα μέλη της δοκίμασαν και αξιολόγησαν 14 καινούρια μοντέλα από την κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η ετυμηγορία ήταν ομόφωνη - η πρώτη θέση ανήκει στο Citan!

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Ποιότητα
  2. Λειτουργικότητα
  3. Ασφάλεια
  4. Αξιοπιστία
Ποιότητα χαρακτηριστική της μάρκας, που βλέπετε και αισθάνεστε.

Η ελκυστική εμφάνιση και τα υψηλά επίπεδα άνεσης συνυπάρχουν αρμονικά στο νέο Citan. Η χαρακτηριστική εξωτερική του σχεδίαση ξεχωρίζει από τη μάζα. Κατά την επιβίβαση, σας υποδέχεται ένας κομψά διαμορφωμένος εσωτερικός χώρος. Μεταξύ άλλων, τα πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, που είναι ήδη γνωστά από άλλες κατασκευαστικές σειρές, κάνουν το νέο Citan ένα γνήσιο van της Mercedes-Benz.

Φέρνει σε πέρας τη μεταφορική αποστολή σας.

Το νέο Citan Van παρουσιάζει πολλές έξυπνες ιδέες που διευκολύνουν την εργασία σας, όπως ο πολυμορφικός χώρος φόρτωσης με μεγάλη χωρητικότητα και ωφέλιμο φορτίο. Ο εσωτερικός χώρος παρουσιάζεται ιδιαίτερα εργονομικός: από τα στιβαρά καθίσματα μέχρι τον εύκολο χειρισμό και τις πρακτικές θήκες.

Επαγγελματίας και στο θέμα της ασφάλειας.

Με το Citan Van εσείς και οι συνεπιβάτες σας μετακινείστε με ασφάλεια. Η ολοκληρωμένη προστασία επιβατών, μεταξύ άλλων με 6 αερόσακους, περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος. Προαιρετικά διατίθενται πολλά ενεργά συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Στη διάθεσή σας όποτε το χρειάζεστε.

Το νέο Citan Van είναι τόσο αξιόπιστο όσο περιμένετε από ένα όχημα της Mercedes-Benz και πείθει με τα στιβαρά υλικά και την υψηλή ποιότητα κατεργασίας. Πριν φτάσει σε εσάς, αποδεικνύει τη στιβαρότητά του στις απαιτητικές θερινές και χειμερινές δοκιμές της Mercedes-Benz, αλλά και σε σκληρές δοκιμές διάβρωσης.

Απίστευτος χώρος με κόμπακτ διαστάσεις.

Στο νέο Citan κλειστό φορτηγάκι ο χώρος φόρτωσης έχει χαμηλό ύψος και είναι εύκολα προσβάσιμος, για ακόμη πιο άνετη φόρτωση και εκφόρτωση. Χάρη στο μεγάλο πλάτος του ανάμεσα στους χώρους τοποθέτησης των τροχών, διευκολύνει, για παράδειγμα, τη διαμπερή φόρτωση παλετών. Ο βασικός εξοπλισμός του Citan κλειστό φορτηγάκι περιλαμβάνει τις ασύμμετρες δίφυλλες πίσω πόρτες. Προαιρετικά διατίθενται συρόμενες πόρτες αριστερά και δεξιά, καθώς και παράθυρα στις πίσω πόρτες και ένα πίσω καπό με παράθυρο. Ακόμα περισσότερο χώρο παρέχει η έκδοση μεγάλου μήκους του οχήματος. Χάρη στις μεγαλύτερες συρόμενες πόρτες του, μπορείτε να φορτώνετε ακόμα και πλευρικά τις ευρωπαλέτες εδώ.
Μήκος οχήματος
Βασική έκδοση
Μεγάλο μήκος
Επιφάνεια χώρου φόρτωσης
Χωρητικότητα φόρτωσης
Μήκος χώρου φόρτωσης
Μέγ. ωφέλιμο φορτίο
2,35 m2
2,5 - 2,9 m3
1.806 mm
500 kg
2,9 m2
3,24 m3
1903 mm

750 kg

 

Πολλές έξυπνες ιδέες για ξεκούραστη εργασία.

Η ευελιξία του νέου Citan Van αντανακλάται, για παράδειγμα, στον χώρο του συνοδηγού: αν στο όχημα επιβαίνουν συχνά τρία άτομα, μπορείτε να παραγγείλετε το διθέσιο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού. Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για φορτίο, το προαιρετικό πτυσσόμενο κάθισμα συνοδηγού με διαχωριστικό πλέγμα σας επιτρέπει να φορτώνετε και μεγάλα αντικείμενα. Εξίσου ξεκούραστος είναι ο χειρισμός του van σας, χάρη στο διαισθητικό σύστημα χειρισμού και ενδείξεων της Mercedes-Benz.


Φέρνει τον ψηφιακό κόσμο στο όχημα.

Θέλετε να κάνετε την εργασία σας όσο το δυνατόν πιο παραγωγικά και ξέγνοιαστα και να μπορείτε να επικοινωνείτε με τους άλλους καθ' οδόν; Τα αρθρωτά δομημένα στοιχεία του εξοπλισμού Infotainment στο νέο Citan σας υποστηρίζουν με χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για εσάς. Το αποκορύφωμα είναι το σύστημα πολυμέσων MBUX με πλοήγηση και ενσωμάτωση smartphone.

Mercedes-Benz User Experience.

Το MBUX προσφέρει μια νέα εμπειρία πολυμέσων στο όχημα. Περιλαμβάνει μια εκτενή σειρά λειτουργιών και δυνατοτήτων δικτύωσης, καθώς και διάφορες επιλογές για τον χειρισμό του συστήματος πολυμέσων.

Οθόνη αφής.

Από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 17,8 cm (7 ίντσες) χειρίζεστε το σύστημα πολυμέσων με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει από τις κινητές συσκευές σας. Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε τις εισαγωγές σας είναι τα πλήκτρα στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

«Hey Mercedes.»

Αρκεί να πείτε «Hey Mercedes», για να ενεργοποιήσετε τον χειρισμό με φωνητικές εντολές και να χειριστείτε με άνεση το σύστημα πολυμέσων.

Πιο παραγωγική εργασία με την έξυπνη συνδεσιμότητα.

Ο εξοπλισμός Infotainment στο νέο Citan προσφέρει λύσεις σχεδόν για τα πάντα: θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό με βάση τα τελευταία δεδομένα για την κυκλοφορία και να φορτίσετε ασύρματα την κινητή συσκευή σας, ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν; Ή μήπως θέλετε να χειριστείτε το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων MBUX από την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, τα πλήκτρα του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών ή με φωνητικές εντολές; Όλα είναι δυνατά. Παράλληλα, τα νέα Ψηφιακά πρόσθετα φροντίζουν για σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, καθώς και περισσότερη ασφάλεια στο small van.

Citan Van

Σύστημα πολυμέσων MBUX

Citan Van

Ψηφιακά πρόσθετα.

Citan Van

Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές.

Αποκτήστε σήμερα το δικό σας Citan Van.

Εικονίδιο αναζήτησης Εξουσιοδοτημένου Διανομέα

Αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Διανομέα.

Βρείτε κοντά σας
Εικονίδιο προσφοράς

Ζητήστε προσφορά.

Ενδιαφέρομαι
Εικονίδιο κράτησης test drive

Αίτηση για test drive.

Θέλω να το οδηγήσω

Ζητήστε τώρα την προσφορά σας.

Ενδιαφέρεστε για ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Citan Van και θα θέλατε να λάβετε μία προσωπική προσφορά; Θα χρειαστούμε λίγα στοιχεία από εσάς, προκειμένου να σας στείλουμε την προσφορά μας.

form