Citan Tourer | Ελαφρά επαγγελματικά Mercedes-Benz

Το νέο Citan Tourer. Το έχει... άνετα.

Το νέο Citan Tourer.

Θέλετε ένα κόμπακτ van με μεγάλο χώρο επιβατών, που θα κινείται ευέλικτα και άνετα, ακόμη και σε στενούς δρόμους; Ένα van που θα διευκολύνει την εργασία σας, θα εκπροσωπεί επάξια την επιχείρησή σας και δεν θα κάνει συμβιβασμούς όσον αφορά στον εξοπλισμό ασφαλείας; Τότε θα πρέπει να γνωρίσετε το νέο Citan Tourer.

Το νέο Citan - Νικητής του International Van of the Year Award 2022.

Το Mercedes-Benz Citan θέτει τα πρότυπα: τα προσόντα του στις κατηγορίες της αποδοτικότητας, της ασφάλειας, τη βιωσιμότητας και του περιβάλλοντος έπεισαν την 25μελή διεθνή κριτική επιτροπή. Τα μέλη της δοκίμασαν και αξιολόγησαν 14 καινούρια μοντέλα από την κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η ετυμηγορία ήταν ομόφωνη - η πρώτη θέση ανήκει στο Citan!

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Ποιότητα
  2. Λειτουργικότητα
  3. Ασφάλεια
  4. Αξιοπιστία
Ποιότητα χαρακτηριστική της μάρκας, που βλέπετε και αισθάνεστε.

Η ελκυστική εμφάνιση και τα υψηλά επίπεδα άνεσης συνυπάρχουν αρμονικά στο νέο Citan. Η χαρακτηριστική εξωτερική του σχεδίαση ξεχωρίζει από τη μάζα. Κατά την επιβίβαση, σας υποδέχεται ένας κομψά διαμορφωμένος εσωτερικός χώρος. Μεταξύ άλλων, τα πολυάριθμα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης, που είναι ήδη γνωστά από άλλες κατασκευαστικές σειρές, κάνουν το νέο Citan ένα γνήσιο van της Mercedes-Benz.

Κάνει πιο εύκολη την εργασιακή καθημερινότητα.

Το νέο Citan Tourer ήρθε για να διευκολύνει την εργασία σας: από τον μεγάλο, ευέλικτο στη χρήση χώρο επιβατών, με το αναπαυτικό πίσω ενιαίο κάθισμα Fold & Load, μέχρι την εργονομικά σχεδιασμένη θέση εργασίας του οδηγού. Προσφέρει αναπαυτικά καθίσματα, απλό χειρισμό και εύκολες στην πρόσβαση θήκες, π.χ. στο ταμπλό οργάνων.

Πλούσιος βασικός εξοπλισμός ασφαλείας.

Με το Citan Tourer εσείς και οι συνεπιβάτες σας μετακινείστε με ασφάλεια. Η ολοκληρωμένη προστασία επιβατών με επτά αερόσακους οδηγού, όπως και τα τέσσερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Έτσι, το νέο Citan Tourer, όπως και κάθε άλλο όχημα της Mercedes-Benz, είναι απόλυτα προετοιμασμένο να σας προσφέρει ενεργή υποστήριξη στην κυκλοφορία και ολοκληρωμένη προστασία σε περίπτωση ατυχήματος.

Καθημερινά στο πλευρό σας.

Πριν το νέο Citan Tourer φτάσει σε εσάς, το κόμπακτ van αποδεικνύει τη στιβαρότητά του στις απαιτητικές θερινές και χειμερινές δοκιμές της Mercedes-Benz, αλλά και σε σκληρές δοκιμές διάβρωσης. Γι' αυτόν τον λόγο, είναι τόσο αξιόπιστο όσο περιμένετε από ένα van της Mercedes-Benz.

Κόμπακτ εξωτερικά, ευρύχωρο εσωτερικά.

Στο νέο Citan Tourer οι επιβάτες αισθάνονται άνετα από την πρώτη στιγμή: η επιβίβαση γίνεται εύκολα από τις δύο συρόμενες πόρτες του βασικού εξοπλισμού με φινιστρίνια που εξασφαλίζουν καλό αερισμό. Όλα τα καθίσματα διαθέτουν επενδύσεις από ανθεκτικό ύφασμα. Αν χρειαστεί, οι πλάτες τους αναδιπλώνονται σε αναλογία 1/3 προς 2/3 και έτσι προκύπτει ένα επίπεδο δάπεδο φόρτωσης.
Θέσεις χώρου επιβατών
Χωρητικότητα φόρτωσης
Μέγ. χωρητικότητα φόρτωσης
Μέγ. ωφέλιμο φορτίο

3

 

517 λίτρα
2390 λίτρα
539 κιλά

Φέρνει τον ψηφιακό κόσμο στο όχημα.

Θέλετε να κάνετε την εργασία σας όσο το δυνατόν πιο παραγωγικά και ξέγνοιαστα και να μπορείτε να επικοινωνείτε με τους άλλους καθ' οδόν; Τα αρθρωτά δομημένα στοιχεία του εξοπλισμού Infotainment στο νέο Citan σας υποστηρίζουν με χαρακτηριστικά που είναι σημαντικά για εσάς. Το αποκορύφωμα είναι το σύστημα πολυμέσων MBUX με πλοήγηση και ενσωμάτωση smartphone.

Mercedes-Benz User Experience.

Το MBUX προσφέρει μια νέα εμπειρία πολυμέσων στο όχημα. Περιλαμβάνει μια εκτενή σειρά λειτουργιών και δυνατοτήτων δικτύωσης, καθώς και διάφορες επιλογές για τον χειρισμό του συστήματος πολυμέσων.

Οθόνη αφής.

Από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 17,8 cm (7 ίντσες) χειρίζεστε το σύστημα πολυμέσων με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει από τις κινητές συσκευές σας. Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε τις εισαγωγές σας είναι τα πλήκτρα στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

«Hey Mercedes.»

Αρκεί να πείτε «Hey Mercedes», για να ενεργοποιήσετε τον χειρισμό με φωνητικές εντολές και να χειριστείτε με άνεση το σύστημα πολυμέσων.

Πιο παραγωγική εργασία με την έξυπνη συνδεσιμότητα.

Ο εξοπλισμός Infotainment στο νέο Citan προσφέρει λύσεις σχεδόν για τα πάντα: θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό με βάση τα τελευταία δεδομένα για την κυκλοφορία και να φορτίσετε ασύρματα την κινητή συσκευή σας, ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν; Ή μήπως θέλετε να χειριστείτε το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων MBUX από την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, τα πλήκτρα του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών ή με φωνητικές εντολές; Όλα είναι δυνατά. Παράλληλα, τα νέα Ψηφιακά πρόσθετα φροντίζουν για σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, καθώς και περισσότερη ασφάλεια στο small van.

Citan Van

Σύστημα πολυμέσων MBUX

Citan Van

Ψηφιακά πρόσθετα1

Citan Van

Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές

1

Η χρήση των υπηρεσιών προϋποθέτει την εγγραφή στο Mercedes me portal, καθώς και τη συμφωνία με τους όρους χρήσης των υπηρεσιών Mercedes me. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου ισχύος είναι εφικτή η ανανέωση των υπηρεσιών έναντι χρέωσης. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 1 έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή τη θέση σε λειτουργία από τον πελάτη, όποιο συμβεί πρώτο.

Ζητήστε τώρα την προσφορά σας.

Ενδιαφέρεστε για ένα ελαφρύ επαγγελματικό Mercedes-Benz και θα θέλατε να λάβετε μία προσωπική προσφορά; Θα χρειαστούμε λίγα στοιχεία από εσάς, προκειμένου να σας στείλουμε την προσφορά μας.

form

Γνωρίστε τώρα το Citan Tourer.

Εικονίδιο αναζήτησης Εξουσιοδοτημένου Διανομέα

Αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Διανομέα.

Βρείτε κοντά σας
Μάθετε περισσότερα
Εικονίδιο προσφοράς

Ζητήστε προσφορά.

Ενδιαφέρομαι
Εικονίδιο κράτησης test drive

Αίτηση για test drive.

Θέλω να το οδηγήσω