Marco Polo HORIZON | Αυτοκινούμενα Mercedes-Benz

Το Marco Polo HORIZON. Περιπέτεια με στιλ.

Make your Move.

Ζήστε όσα οι άλλοι απλώς ονειρεύονται.

Το αυτοκινούμενο για περιπέτεια με στιλ.

Το Marco Polo HORIZON είναι αποκάλυψη για όσους αγαπούν τις αυθόρμητες αποδράσεις με στιλ. Σας μεταφέρει ξεκούραστα στους αγαπημένους σας προορισμούς με το διαισθητικό στον χειρισμό σύστημα πολυμέσων MBUX. Στον ειδικά μελετημένο, ευχάριστο εσωτερικό χώρο του θα αναπληρώνετε την ενέργειά σας και στους αναπαυτικούς χώρους ύπνου έως και για 5 άτομα θα ξεκουράζεστε τις νύχτες. Εκτός από τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό, το Marco Polo HORIZON προσφέρει πολλές επιλογές, όπως π.χ. την προαιρετική αερανάρτηση AIRMATIC, με τις οποίες μπορείτε να το προσαρμόσετε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες.

Πρωτοποριακό infotainment.

Με το MBUX (Mercedes-Benz User Experience), το Marco Polo HORIZON σας προσφέρει ένα σύστημα πολυμέσων, το οποίο ικανοποιεί πρακτικά κάθε επιθυμία. Το προσαρμόσιμο, αρθρωτά σχεδιασμένο σύστημα επιτρέπει διαισθητικό χειρισμό και μπορεί να διευρυνθεί με περισσότερες εξατομικευμένες λειτουργίες: από την ενσωμάτωση smartphone και τον χειρισμό με φωνητικές εντολές μέχρι την πλοήγηση Mercedes-Benz. Επιπλέον, ο παραδοτέος εξοπλισμός του MBUX περιλαμβάνει και διάφορες εργοστασιακές και προαιρετικές υπηρεσίες Mercedes me connect.

User Action Prediction

Το MBUX μετατρέπει το αυτοκίνητό σας σε αξιόπιστο σύντροφο. Καθημερινά το σύστημα μαθαίνει και, κυρίως, γνωρίζει λίγο καλύτερα τον οδηγό. Αυτόματα και μόνο εάν το επιθυμείτε.

Ενσωμάτωση smartphone

Η ενσωμάτωση smartphone συνδέει το κινητό τηλέφωνο με το σύστημα μέσων μέσω Apple CarPlay® και Android Auto®. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του smartphone σας.

Σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC

Χάρη στο προαιρετικό σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC, το αυτοκίνητο σας ακούει όταν του μιλάτε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σας καταλαβαίνει, χωρίς να χρειάζεται να μάθετε συγκεκριμένες εντολές. Επιπλέον, συζητάει μαζί σας.

Σχεδιασμός χειρισμού αφής

Το MBUX σας προσφέρει τη μέγιστη ελευθερία να χειρίζεστε όλες τις λειτουργίες με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε πιο άνετο. Για το αυτοκίνητο διατίθεται μια οθόνη αφής και, επιπλέον, είναι ενσωματωμένο ένα touchpad στην κεντρική κονσόλα.

AIRMATIC - Κορυφαία οδηγική άνεση με ασφάλεια.

Άνεση

Ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, την ταχύτητα και το έδαφος, προσαρμόζεται αυτόματα η απόσβεση σε κάθε τροχό και μειώνεται ή αυξάνεται το ύψος του οχήματος

Αυτονομία

Στο αυτοκινητόδρομο αλλά και στον χωματόδρομο, με την αερανάρτηση AIRMATIC απολαμβάνετε εξαιρετικά άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης, μεγαλύτερες δυνατότητες εκτός δρόμου και περισσότερο σπορ χαρακτήρα.

Ασφάλεια

Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος σε χωματόδρομους και ελαφρώς ανώμαλο έδαφος όπου οδηγείτε με χαμηλές ταχύτητες. Με υψηλότερες ταχύτητες οδήγησης, για παράδειγμα σε αυτοκινητόδρομο, το όχημα χαμηλώνει ελαφρώς.

Δίνει περισσότερο στιλ στις εξορμήσεις σας.

Θέλετε να κάνετε το αυτοκινούμενο τροχόσπιτό σας τόσο μοναδικό όσο τα ταξίδια σας; Με τα ειδικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού για τα 3 μοντέλα Marco Polo μπορείτε να δώσετε το προσωπικό σας στιλ. Ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή είναι η πτυσσόμενη φυσούνα της εκτεινόμενης οροφής σε χρώμα Ακουαμαρίνα. Δεν χρειάζεται να είστε έξω, για να βλέπετε ενδιαφέροντα πράγματα: το μπροστινό άνοιγμα της εκτεινόμενης οροφής σας προσφέρει εκπληκτική θέα από το κρεβάτι οροφής. Σε συνδυασμό με την πτυσσόμενη φυσούνα, για τις πλευρές του οχήματος υπάρχουν διακοσμητικές μεμβράνες σε εκλεκτό Μαύρο ματ με λεπτομέρειες σε χρώμα Ακουαμαρίνα. Διατίθενται σε 3 διαφορετικά σχέδια και μεγέθη, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Διακοσμητικές μεμβράνες

Με τις προαιρετικές διακοσμητικές μεμβράνες σε εκδόσεις Small, Medium ή Large μπορείτε να κάνετε το εξωτερικό του οχήματός ακόμη πιο ελκυστικό.

Μπροστινό άνοιγμα εκτεινόμενης οροφής

Για ακόμη περισσότερη άνεση ύπνου, εκτός από τα πλευρικά ανοίγματα η εκτεινόμενη οροφή διατίθεται και με ένα μεγάλο μπροστινό παράθυρο.

Πτυσσόμενη φυσούνα σε χρώμα Ακουαµαρίνας

Με την πτυσσόμενη φυσούνα σε χρώμα Ακουαµαρίνας κάνετε την όμορφη εμφάνιση του Marco Polo Camper ακόμη πιο ιδιαίτερη και εντυπωσιακή, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το προσωπικό σας στιλ ζωής.

Άλλα στοιχεία εξοπλισμού σχεδίασης και άνεσης.

Το ηλεκτρικά ανοιγόμενο πίσω καπό EASY-PACK και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός στην κάτω ακμή της κουζίνας είναι από τα κυριότερα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού του ειδικού μοντέλου.

Γνωρίστε τώρα το Marco Polo HORIZON.

Εικονίδιο αναζήτησης Εξουσιοδοτημένου Διανομέα

Αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Διανομέα.

Βρείτε κοντά σας
Εικονίδιο προσφοράς

Ζητήστε προσφορά.

Ενδιαφέρομαι
[*] Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 καινούριων επιβατικών οχημάτων μπορείτε να βρείτε στις «Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών οχημάτων», που διατίθενται δωρεάν σε όλα τα σημεία διάθεσης και στο DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).