Πάντα ένα βήμα μπροστά: Χρηματοδότηση, Ασφάλιση και service για το δικό σας Marco Polo.

Δουλειά μας είναι να διατηρούμε το Marco Polo σας στην κυκλοφορία.

Με το Mercedes-Benz Service έχετε στο πλευρό σας ένα συνεργάτη που γνωρίζει άριστα το van σας και σας υποστηρίζει, ώστε να παραμένει αξιόπιστα στην κυκλοφορία.

Mercedes-Benz ServiceCare για το van σας.

Δεν οδηγείτε τυχαία ένα Mercedes-Benz Van, αλλά επειδή έχετε επιλέξει κορυφαία ποιότητα. Ό,τι κι αν συμβεί, θέλετε να διατηρείτε την κινητικότητά σας. Τα προϊόντα μας Mercedes-Benz ServiceCare είναι πάντα δίπλα σας. Διαπιστώστε με τον Υπολογιστή Mercedes-Benz ServiceCare ποιο είναι το καταλληλότερο προϊόν Mercedes-Benz ServiceCare για τις ανάγκες σας.

Mercedes-Benz Service24h και Mobilo.

Εάν τύχει να μείνετε ποτέ στο δρόμο, η επαγγελματική υπηρεσία Mercedes-Benz Service24h σας βοηθά να φτάσετε στον προορισμό σας. Με την εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz Mobilo1 αυτές και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό κάθε καινούριου Mercedes-Benz Van.

1

Οι υπηρεσίες Mercedes-Benz Mobilo στην εκάστοτε τρέχουσα έκδοση ισχύουν για τα μοντέλα V-Class, X-Class, Marco Polo και Marco Polo HORIZON. Για όλα τα οχήματα με πρώτη ταξινόμηση μετά την 01.01.2012, το Mobilo ισχύει αρχικά για 2 χρόνια χωρίς απαίτηση για service και, στη συνέχεια, ανανεώνεται με κάθε συντήρηση σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz για έως 30 χρόνια. Για τα μοντέλα Sprinter, Vito, Citan και Marco Polo ACTIVITY, ισχύουν οι υπηρεσίες του Mercedes-Benz MobiloVan στην εκάστοτε τρέχουσα έκδοση.

Lorem Ipsum