Άνεση και ασφάλεια με την Ψηφιακή Αναφορά Service.
Ψηφιακή Αναφορά Service

Άνεση και ασφάλεια με την Ψηφιακή Αναφορά Service.

Ψηφιακή Αναφορά Service.

Οι πληροφορίες για το service του αυτοκινήτου σας με ένα κλικ.

Η Ψηφιακή Αναφορά Service1 αντικαθιστά το συνηθισμένο βιβλιάριο συντηρήσεων και προσφέρει στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή σας Mercedes-Benz ασφαλή και ακριβή τεκμηρίωση όλων των εργασιών service που πραγματοποιούνται.

Η Ψηφιακή Αναφορά Service φυλάσσεται με ασφάλεια στην κεντρική βάση δεδομένων της Mercedes-Benz για όλη τη διάρκεια ζωής του ελαφρού επαγγελματικού σας και, εάν χρειαστεί, μπορεί να δημιουργηθεί ένα πλήρες ιστορικό των εργασιών service.

Περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση απώλειας

Αν η Ψηφιακή Αναφορά Service χαθεί, έχουμε online πρόσβαση στα δεδομένα συντήρησης του ελαφρύ επαγγελματικού σας και μπορούμε να σας παρέχουμε πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερη άνεση στο εξωτερικό ή σε περίπτωση αλλαγής συνεργείου

Υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στα δεδομένα συντήρησης του ελαφρού επαγγελματικού σας και στο εξωτερικό. Έτσι μπορούμε να σας υποστηρίζουμε γρήγορα και επαγγελματικά όπου κι αν βρίσκεστε. Επιπλέον, είστε βέβαιοι ότι η Ψηφιακή Αναφορά Service θα ενημερώνεται μετά από παραμονή στο εξωτερικό ή σε περίπτωση αλλαγής συνεργείου.

Μεγαλύτερη σταθερότητα αξίας χάρη στην προστασία από τυχόν παραποιήσεις

Η Ψηφιακή Αναφορά Service τεκμηριώνει με ασφάλεια τα διανυθέντα χιλιόμετρα και τις εργασίες service που πραγματοποιούνται. Αυτό μπορεί να αυξήσει την αξία μεταπώλησης του ελαφρού επαγγελματικού σας Mercedes-Benz. Και σε περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου οχήματος, ο αγοραστής αισθάνεται πρόσθετη ασφάλεια, καθώς γνωρίζει το ιστορικό των εργασιών service.

1

Διατίθεται για ελαφριά επαγγελματικά από τον Οκτώβριο 2012.