Επισκόπηση για εταιρικούς πελάτες | Ελαφριά επαγγελματικά Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service για ελαφριά επαγγελματικά

Mercedes-Benz Service για το ελαφρύ επαγγελματικό σας.

Οι κορυφαίοι επαγγελματίες απαιτούν το βέλτιστο service.

 

Το Mercedes-Benz Service για το ελαφρύ μεταφορικό όχημά σας.

Οι πελάτες σας απαιτούν από εσάς μέγιστη αξιοπιστία και ποιότητα. Γιατί να απαιτείτε λιγότερα από το ελαφρύ μεταφορικό όχημά σας; Άλλωστε μόνο όταν το ελαφρύ μεταφορικό όχημά σας λειτουργεί καθημερινά αξιόπιστα, λειτουργεί και η επιχείρησή σας.

Με το Mercedes-Benz Service έχετε στο πλευρό σας ένα συνεργάτη που γνωρίζει άριστα το ελαφρύ μεταφορικό όχημά σας και φροντίζει, ώστε να λειτουργεί αξιόπιστα, όπως και η επιχείρησή σας. Εξάλλου, εμείς, ως κατασκευαστής, γνωρίζουμε το ελαφρύ μεταφορικό όχημά σας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα Mercedes-Benz, φτάνετε πάντα στον προορισμό σας σίγουρα και οικονομικά. Και με τους συνεργάτες μας κινείστε ακόμη καλύτερα, καθώς είναι εκπαιδευμένοι και βρίσκονται πάντα κοντά σας, χάρη στο πυκνό δίκτυο service.

Οι υπηρεσίες μας με μια ματιά.

  1. Συνεργείο
  2. Γνήσια ανταλλακτικά

  3. Βοήθεια καθ' όδον1

Οι υπηρεσίες του Mercedes-Benz MobiloVan στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση ισχύουν για τα μοντέλα Sprinter, Vito, Citan και Marco Polo ACTIVITY.

Για όλα τα οχήματα με πρώτη ταξινόμηση μετά την 01.10.2012, το MobiloVan ισχύει αρχικά για 2 χρόνια χωρίς απαίτηση για service και στη συνέχεια ανανεώνεται με κάθε συντήρηση σε έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz για έως 30 χρόνια.

Για τα μοντέλα V-Class, EQV, X-Class, T-Class, Marco Polo και Marco Polo HORIZON ισχύουν οι υπηρεσίες Mercedes-Benz Mobilo στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση.

Τα πλεονεκτήματά σας συνοπτικά.

  1. Συνεργείο

  2. Γνήσια ανταλλακτικά

  3. Οδική Βοήθεια