Επισκόπηση service για ιδιώτες πελάτες | Mercedes-Benz
Αξιόπιστο service από τη Mercdes-Benz

Το αξιόπιστο service για το van σας.

Ζήστε την καθημερινότητα χωρίς άγχος.

Με το Mercedes-Benz service για το van μου.

Στις μεγάλες διαδρομές πρέπει να μπορείτε να βασίζεστε πλήρως στην αξιοπιστία και την ποιότητα της Mercedes-Benz σας.

Με το Mercedes-Benz Service έχετε στο πλευρό σας ένα συνεργάτη που γνωρίζει άριστα το όχημά σας και σας υποστηρίζει, ώστε να παραμένει αξιόπιστα στην κυκλοφορία. Εξάλλου, εμείς, ως κατασκευαστές, γνωρίζουμε το van σας μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα Mercedes-Benz, φτάνετε στον προορισμό σας με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Και με τους συνεργάτες μας κινείστε ακόμη καλύτερα, καθώς είναι εκπαιδευμένοι και βρίσκονται πάντα κοντά σας, χάρη στο πυκνό δίκτυο service.

Οι υπηρεσίες μας με μια ματιά.

  1. Συνεργείο
  2. Γνήσια ανταλλακτικά

  3. Οδική Βοήθεια


1

Οι υπηρεσίες Mercedes-Benz Mobilo στην εκάστοτε τρέχουσα έκδοση ισχύουν για τα μοντέλα V-Class, X-Class, Marco Polo και Marco Polo HORIZON. Για όλα τα οχήματα με πρώτη ταξινόμηση μετά την 01.01.2012, το Mobilo ισχύει αρχικά για 2 χρόνια χωρίς απαίτηση για service και, στη συνέχεια, ανανεώνεται με κάθε συντήρηση σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz για έως 30 χρόνια. Για τα μοντέλα Sprinter, Vito, Citan και Marco Polo ACTIVITY, ισχύουν οι υπηρεσίες του Mercedes-Benz MobiloVan στην εκάστοτε τρέχουσα έκδοση.

Τα πλεονεκτήματα για εσάς συνοπτικά.

  1. Συνεργείο

  2. Γνήσια ανταλλακτικά

  3. Οδική Βοήθεια