Συστήματα υποβοήθησης

Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Υποδειγματικό επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας.

Εκτός από τα υψηλά επίπεδα οδηγικής ασφάλειας, και το σταθερό αμάξωμα με καλή ορατότητα από τη θέση του οδηγού, το Sprinter προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης. Για ακόμη πιο απρόσκοπτη ορατότητα, διατίθενται προαιρετικά σύγχρονοι προβολείς LED και ένα καινοτόμο σύστημα πλύσης παρμπρίζ.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Περισσότερη ασφάλεια με απόσταση

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC μπορεί να διατηρεί την απόσταση που έχει επιλέξει ο οδηγός από το προπορευόμενο όχημα και τον ανακουφίζει π.χ. κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο ή με συχνές στάσεις.

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας με Rear Cross Traffic Alert

Βοηθά κατά την αλλαγή λωρίδας και την έξοδο από θέση στάθμευσης με την όπισθεν.

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας με Rear Cross Traffic Alert μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων κατά την αλλαγή λωρίδας, την έξοδο από θέση στάθμευσης με οπισθοπορεία και την αποβίβαση, μέσω οπτικών και ηχητικών προειδοποιητικών σημάτων.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Βοηθά τον οδηγό να παραμένει στη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας μπορεί να αναγνωρίζει την ακούσια παρέκκλιση από τη λωρίδα κυκλοφορίας, να προειδοποιεί τον οδηγό και, εάν χρειάζεται, να επαναφέρει το όχημα ενεργά στην πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.

 

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° 

Εύκολη στάθμευση και ελιγμοί.

Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° υποστηρίζει ολοκληρωμένα κατά την στάθμευση και τους ελιγμούς, αυξάνοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση.

Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Προσφέρει υποστήριξη από την προειδοποίηση έως την πέδηση έκτακτης ανάγκης.

Η ενεργή υποβοήθηση πέδησης μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων με προπορευόμενα οχήματα και πεζούς που διασχίζουν το δρόμο ή και να μετριάζει τις συνέπειες του ατυχήματος.