Ευρυχωρία, άνεση και ασφάλεια. Το Sprinter Tourer.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Είναι τόσο πολύπλευρο που σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες, και είναι τόσο όμορφο που αφήνει πάντα θετικές εντυπώσεις. Το νέο Sprinter Tourer με 3 μήκη οχήματος, 2 ύψη οροφής και έως 3 σειρές καθισμάτων προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Οι πολυάριθμες εκδόσεις οχήματος και εξοπλισμού προσφέρουν τη δυνατότητα για οικονομικές βασικές εκδόσεις καθώς και πλούσια εξοπλισμένα οχήματα Tourer με αναπαυτικά ενιαία καθίσματα και πολυτελή εσωτερική επένδυση.

Στα αναπαυτικά ενιαία καθίσματα που διατίθενται για πρώτη φορά, οι επιβάτες σας μπορούν να ρυθμίζουν όπως επιθυμούν την κλίση της πλάτης και τη θέση των άνετων προσκέφαλων – ένα πραγματικό συν στην άνεση. Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται ειδικά στην εκάστοτε χρήση του οχήματος, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης.

Έτσι, το Sprinter, με τη δύναμη της καινοτομίας και την άνω των 20 ετών εμπειρία του, γίνεται ακόμη μία φορά ορόσημο ως μία πρωτοποριακή, αποδοτική και αξιόπιστη λύση κινητικότητας, η οποία προάγει την επιχείρησή σας.

Κύρια χαρακτηριστικά.

 1. Σχεδιασμός προϊόντος
 2. Δικτύωση
 3. Ειδικές λύσεις κλάδων
 4. Ασφάλεια
 5. Οικονομία
Πείθει από κάθε άποψη.

Η εμφάνιση του νέου Sprinter Tourer δεν περνά απαρατήρητη. Η σχεδίασή του βασίζεται στη μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία αισθαντικής καθαρότητας της Mercedes-Benz. Το κόκπιτ διαμορφώθηκε επίσης εκ νέου και πείθει με την υψηλής ποιότητας σχεδίασή του αλλά και την άριστη λειτουργικότητά του. Όπως για παράδειγμα, ο έξυπνος, αρθρωτός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων και το KEYLESS START.

Το προαιρετικό σύστημα κλιματισμού οροφής υψηλής απόδοσης φροντίζει τους επιβάτες του προσφέροντας ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στον πλήρως επενδυμένο χώρο επιβατών, διατίθεται προαιρετικά μία θήκη για smartphone με δυνατότητα φόρτισης μέσω USB σε κάθε σειρά καθισμάτων.

Ανάλογα με το προφίλ χρήσης και τα επιθυμητά οδηγικά χαρακτηριστικά, μπορείτε να παραγγείλετε το Sprinter Tourer σας με σύστημα κίνησης στους μπροστινούς, στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς. Η αλλαγή ταχυτήτων μπορεί να γίνεται είτε χειροκίνητα με το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων είτε αυτόματα με το κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS .

Η κινητικότητά σας 4.0.

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται για το Sprinter κατ'επιλογή ένα ραδιόφωνο καθώς και μία ποικιλία από ηχοσυστήματα, συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από τη βάση για smartphone και το ηχοσύστημα με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται ακριβώς τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Μπορείτε να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων, για παράδειγμα, από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα.

Επειδή ο σύγχρονος επαγγελματικός κόσμος απαιτεί ψηφιακές λύσεις, εξοπλίσαμε το Sprinter με μία ενσωματωμένη ηλεκτρονική μονάδα επικοινωνίας, η οποία αποτελεί τη βάση για τη διαρκή διαδικτυακή σύνδεση του οχήματος και επιτρέπει τη χρήση των σημερινών και μελλοντικών υπηρεσιών Mercedes PRO. Τα πλεονεκτήματα σας εκτείνονται από την ελαχιστοποίηση των χρόνων ακινητοποίησης, την προνοητική διαχείριση συντήρησης μέχρι το ψηφιακό βιβλίο διαδρομών, το οποίο καταργεί την ανάγκη για γραφική εργασία.

Προσαρμοσμένο στη χρήση.

Το Sprinter Tourer προσφέρει πολλές επιλογές. Η εντυπωσιακή γκάμα εκδόσεων περιλαμβάνει 3 μήκη οχήματος, 2 ύψη οροφής και έως 3 σειρές καθισμάτων. Έτσι μπορείτε να διαμορφώνετε ιδιαιτέρως στιβαρά οχήματα, π.χ. για χρήση σε εργοτάξια, όπως ακριβώς τα πολυτελή λεωφορεία VIP, ακριβώς όπως τα χρειάζεστε για τις εργασίες σας. Για εξαιρετική άνεση των επιβατών, όλα τα 2θέσια και 3θέσια ενιαία καθίσματα διατίθενται προαιρετικά ως αναπαυτικά ενιαία καθίσματα με ρυθμιζόμενες πλάτες και προσκέφαλα. Έτσι με το Sprinter Tourer μετακινούνται άνετα έως 8 επιβάτες και ο οδηγός.

Όταν χρειάζεται, μπορείτε να ρυμουλκείτε επιπλέον έως 3500 kg για αποσκευές, υλικά ή εργαλεία. Με περισσότερα από 600 στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού, όπως για παράδειγμα ειδικές λύσεις στόλου και συστημάτων ανάρτησης, το Sprinter Tourer ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις δικές σας ανάγκες.

Υποδειγματικό επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας.

Το Sprinter σχεδιάστηκε εξ αρχής με έμφαση στην ασφάλεια. Ο ίδιος του ο σκελετός, χάρη στην κατασκευή και την επιλογή υλικών του, αποτελεί εξαιρετικά στέρεη βάση.


Επιπλέον εξοπλίζεται με πολυάριθμα συστήματα υποβοήθησης. Άλλωστε ακόμη και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις όπου η υποβοήθηση του είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη. Η γκάμα εξοπλισμού εκτείνεται από το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού μέχρι την ενεργή υποβοήθηση πέδησης και την υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας – και οι δύο στο βασικό εξοπλισμό για οχήματα με μέγιστο μικτό βάρος άνω των 3500 kg. Κατ'επιλογή, 3 εκδόσεις κάμερας, από την κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στον εσωτερικό καθρέφτη μέχρι την κάμερα 360°, βελτιώνουν την ούτως ή άλλως καλή ορατότητα από τη θέση του οδηγού. Στο σκοτάδι οι προαιρετικά διαθέσιμοι προβολείς LED High Performance προσφέρουν ευρύ και έντονο φωτισμό του οδοστρώματος.


Στη χειρότερη περίπτωση, ο αερόσακος του βασικού εξοπλισμού μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του οδηγού κατά τη σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται για τον οδηγό και το συνοδηγό 5 ακόμη αερόσακοι.

Οικονομικό από κάθε άποψη.

Με το Sprinter επιλέγετε ένα όχημα που αποδεικνύει την οικονομία που προσφέρει συνεχώς εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το νέο Sprinter Tourer συνεχίζει αυτή την ιστορία επιτυχίας με τη δοκιμασμένη ποιότητα και αξιοπιστία του. Εσείς, από την πλευρά σας, επωφελείστε αμέσως από την οικονομία του, με τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να παραγγείλετε ακριβώς αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Επειδή θέλουμε να κάνουμε το καλό ακόμη καλύτερο, βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο την κατανάλωση των πετρελαιοκινητήρων μας και αξιοποιήσαμε ακόμη περισσότερο τον τεράστιο χώρο του. Συνεπώς, το Sprinter Tourer συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την έξυπνη λειτουργικότητα σε μία από κάθε άποψη οικονομική λύση κινητικότητας.

Πολύτιμο σε πολλές περιπτώσεις.

Μεγάλες διαδρομές στον αυτοκινητόδρομο, αλλαγή λωρίδων σε δρόμους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας ή ελιγμοί σε ράμπες. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις, όπου τα συστήματα υποβοήθησης υποστηρίζουν τον οδηγό. Το Sprinter μπορεί να εξοπλιστεί με αυτά, ανάλογα με τις ανάγκες και τη χρήση του. Όλα τα συστήματα υποβοήθησης χαρακτηρίζονται από κορυφαία τεχνολογία. Για παράδειγμα, το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, που διατηρεί αυτόματα την προκαθορισμένη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και έτσι κάνει πιο ξεκούραστες τις μεγάλες διαδρομές. Ή το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°, το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και το Drive Away Assist, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη βοήθεια χάρη στην περιμετρική ορατότητα κατά τη στάθμευση και τους ελιγμούς.

Ενεργή υποβοήθηση πέδησης

Κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στον εσωτερικό καθρέφτη

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°

Σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας

Κάνει τη δύσκολη δουλειά ευκολότερη.

 • KEYLESS START

  KEYLESS START

  Ενεργοποιήστε τον κινητήρα πατώντας ένα κουμπί. Το σύστημα εξουσιοδότησης οδήγησης KEYLESS-START επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητήρα απλά με το πάτημα του κουμπιού Start-Stop στο διακόπτη της μίζας.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση

  Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση

  Με το ασύρματο σύστημα φόρτισης μπορούν να φορτίζονται εύκολα κινητές συσκευές, οι οποίες υποστηρίζουν το πρότυπο Qi 1.2 ή που μπορούν να το αποκτήσουν, στην κεντρική επάνω θήκη της κεντρικής κονσόλας.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Πλοήγηση

  Πλοήγηση

  Με τον εξοπλισμό αυτόν,  τα συστήματα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) μετατρέπονται σε ένα κορυφαίο σύστημα πλοήγησης, το οποίο προσφέρει, χάρη στην καθοδήγηση στον εκάστοτε προορισμό, πιο ξεκούραστες και γρήγορες διαδρομές.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

  Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

  Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC ρυθμίζει αυτόματα κατά την πορεία τη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου, καθώς και την ποσότητα και κατανομή αέρα στην πλευρά του οδηγού.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών

  Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών

  Το σύστημα πολυμέσων MBUX με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 26 cm (10,25 ιντσών) προσφέρει μεταξύ άλλων γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

  Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

  Το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού διαθέτει ρύθμιση μήκους, ύψους, κλίσης και βάθους έδρας καθίσματος, ώστε να προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες του οδηγού, προσφέροντας ξεκούραστη οδήγηση.
  Περισσότερες πληροφορίες

Lorem Ipsum