Sprinter Tourer | Ελαφρά επαγγελματικά Mercedes-Benz

Ευρυχωρία, άνεση και ασφάλεια. Το Sprinter Tourer.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Το Sprinter Tourer με 3 μήκη οχήματος, 2 ύψη οροφής και έως 3 σειρές καθισμάτων στον χώρο επιβατών προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία. Στα αναπαυτικά ενιαία καθίσματα, οι επιβάτες σας μπορούν να ρυθμίζουν όπως επιθυμούν την κλίση της πλάτης και τη θέση των άνετων προσκέφαλων – ένα πραγματικό συν στην άνεση. Οι οδηγοί επωφελούνται από τον έξυπνο σχεδιασμό χειριστηρίων και ενδείξεων, καθώς και από τον αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων, ο οποίος μπορεί να προσαρμόζεται ειδικά στην εκάστοτε χρήση του οχήματος, όπως ακριβώς και η μεγάλη ποικιλία συστημάτων πολυμέσων και υποβοήθησης.

Κύρια χαρακτηριστικά.

 1. Σχεδιασμός προϊόντος
 2. Δικτύωση
 3. Ειδικές λύσεις κλάδων
 4. Ασφάλεια
 5. Οικονομία
Πείθει από κάθε άποψη.

Η εμφάνιση του Sprinter Tourer δεν περνά απαρατήρητη. Η σχεδίασή του βασίζεται στη μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz. Το εργονομικά διαμορφωμένο κόκπιτ, για παράδειγμα, πείθει με τον έξυπνο, αρθρωτό σχεδιασμό των αποθηκευτικών χώρων και το KEYLESS-START. Το προαιρετικό σύστημα κλιματισμού οροφής υψηλής απόδοσης φροντίζει τους επιβάτες του προσφέροντας ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στον πλήρως επενδυμένο χώρο επιβατών, διατίθεται προαιρετικά μία θήκη για smartphone με δυνατότητα φόρτισης μέσω USB σε κάθε σειρά καθισμάτων.

Η κινητικότητά σας 4.0.

Για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα, διατίθεται κατ'επιλογή για το Sprinter ένα ραδιόφωνο καθώς και συστήματα πολυμέσων και λύσεις συνδεσιμότητας. Ανάλογα με τις ανάγκες, η γκάμα περιλαμβάνει από το ραδιόφωνο με διεπαφή Bluetooth® και λειτουργία ανοικτής ακρόασης μέχρι το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone. Ο χειρισμός γίνεται ακριβώς τόσο εύκολα όσο θα θέλατε. Μπορείτε να χειρίζεστε τα συστήματα πολυμέσων, για παράδειγμα, από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης ή από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Όλα τα στοιχεία χειρισμού και ενδείξεων είναι εργονομικά τοποθετημένα και ευανάγνωστα. 

Προσαρμοσμένο στη χρήση.

Το Sprinter Tourer προσφέρει πολλές επιλογές. Χάρη στην εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία εκδόσεων, μπορείτε να διαμορφώνετε ιδιαιτέρως στιβαρά οχήματα για χρήση σε εργοτάξια ή πολυτελή λεωφορεία VIP για μεταφορά επιβατών, ακριβώς όπως τα χρειάζεστε για την επιχείρησή σας. Για εξαιρετική άνεση των επιβατών, όλα τα 2θέσια και 3θέσια ενιαία καθίσματα διατίθενται προαιρετικά ως αναπαυτικά ενιαία καθίσματα. Έτσι με το Sprinter Tourer μετακινούνται άνετα έως 8 επιβάτες και ο οδηγός. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να ρυμουλκείτε επιπλέον έως 3500 kg για αποσκευές, υλικά ή εργαλεία.

Εξασφαλίζει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Ο ίδιος ο σκελετός του Sprinter, χάρη στην κατασκευή και την επιλογή υλικών του, αποτελεί εξαιρετικά στέρεη βάση. Επιπλέον διατίθενται πολλά συστήματα υποβοήθησης, όπως το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων του βασικού εξοπλισμού, η ενεργή υποβοήθηση πέδησης και το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας.Κατ'επιλογή, 3 εκδόσεις κάμερας, από την κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στον εσωτερικό καθρέφτη μέχρι την κάμερα 360°, βελτιώνουν την ούτως ή άλλως καλή ορατότητα από τη θέση του οδηγού. Στη χειρότερη περίπτωση, ο αερόσακος του βασικού εξοπλισμού μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του οδηγού κατά τη σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται για τον οδηγό και τον συνοδηγό 5 ακόμη αερόσακοι.

Οικονομικό από κάθε άποψη.

Το Sprinter αποδεικνύει από την πρώτη στιγμή πόσο οικονομικό είναι, με την ελκυστική αρχική τιμή και τις πολυάριθμες δυνατότητες διαμόρφωσης, οι οποίες σας επιτρέπουν να παραγγείλετε ακριβώς το όχημα που χρειάζεστε. Επειδή θέλουμε να κάνουμε το καλό ακόμη καλύτερο, βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο τους πετρελαιοκινητήρες μας. Περαιτέρω πλεονεκτήματα για την οικονομία της επιχείρησής σας προσφέρουν τα περίπου 50 kg επιπλέον ωφέλιμου φορτίου. Συνεπώς, το Sprinter συνδυάζει τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την έξυπνη λειτουργικότητα σε μία από κάθε άποψη οικονομική λύση κινητικότητας.

Νέο: ψηφιακός εσωτερικός καθρέφτης.

Με τον ψηφιακό εσωτερικό καθρέφτη απολαμβάνετε απρόσκοπτη ορατότητα προς τα πίσω ακόμη και όταν εμποδίζουν την ορατότητα τα διαχωριστικά τοιχώματα, οι πόρτες ή το φορτίο. Η εικόνα κάμερας στον ψηφιακό εσωτερικό καθρέφτη επιτρέπει καλύτερη εποπτεία της κυκλοφορίας ακριβώς πίσω από το όχημα και διευκολύνει τους ελιγμούς και τη στάθμευση.

Κάνει τη δύσκολη δουλειά ευκολότερη.

Sprinter Tourer
 • KEYLESS START

  KEYLESS START

  Ενεργοποιήστε τον κινητήρα πατώντας ένα κουμπί. Το σύστημα εξουσιοδότησης οδήγησης KEYLESS-START επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητήρα απλά με το πάτημα του κουμπιού Start-Stop στο διακόπτη της μίζας.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση

  Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση

  Με το ασύρματο σύστημα φόρτισης μπορούν να φορτίζονται εύκολα κινητές συσκευές, οι οποίες υποστηρίζουν το πρότυπο Qi 1.2 ή που μπορούν να το αποκτήσουν, στην κεντρική επάνω θήκη της κεντρικής κονσόλας.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Πλοήγηση

  Πλοήγηση

  Με τον εξοπλισμό αυτόν,  τα συστήματα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) μετατρέπονται σε ένα κορυφαίο σύστημα πλοήγησης, το οποίο προσφέρει, χάρη στην καθοδήγηση στον εκάστοτε προορισμό, πιο ξεκούραστες και γρήγορες διαδρομές.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

  Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

  Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC ρυθμίζει αυτόματα κατά την πορεία τη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου, καθώς και την ποσότητα και κατανομή αέρα στην πλευρά του οδηγού.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών

  Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 10,25 ιντσών

  Το σύστημα πολυμέσων MBUX με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 26 cm (10,25 ιντσών) προσφέρει μεταξύ άλλων γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone.
  Περισσότερες πληροφορίες
 • Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

  Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

  Το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού διαθέτει ρύθμιση μήκους, ύψους, κλίσης και βάθους έδρας καθίσματος, ώστε να προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες του οδηγού, προσφέροντας ξεκούραστη οδήγηση.
  Περισσότερες πληροφορίες

Γνωρίστε το Sprinter Tourer τώρα.

Εικονίδιο αναζήτησης Εξουσιοδοτημένου Διανομέα

Αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Διανομέα.

Βρείτε κοντά σας