Απόλυτα εξατομικευμένες λύσεις με τα στοιχεία εξοπλισμού και τα αξεσουάρ για το δικό σας Sprinter Tourer.

Επισκόπηση πολυάριθμων στοιχείων εξοπλισμού.

 1. Εσωτερικό

  Ποτηροθήκη στο ταμπλό οργάνων

  Στο βασικό εξοπλισμό, τέσσερις ποτηροθήκες στο κόκπιτ προσφέρουν εύκολη τοποθέτηση ποτηριών και προσβασιμότητα, τόσο για τον οδηγό όσο και τον συνοδηγό.


  Αποθηκευτική θήκη κάτω από το κόκπιτ

  Η αποθηκευτική θήκη κάτω από το ταμπλό οργάνων στην πλευρά συνοδηγού προσφέρει επιπλέον δυνατότητες αποθήκευσης στον εσωτερικό χώρο – για παράδειγμα, για έγγραφα, μπουκάλια ή προσωπικά αντικείμενα.


  Κεντρική περιοχή με αποθηκευτική θήκη

  Η ανοιχτή, φαρδιά αποθηκευτική θήκη στο κέντρο του ταμπλό οργάνων προσφέρει δυνατότητα αποθήκευσης για διάφορα αντικείμενα, που πρέπει να είναι γρήγορα προσβάσιμα για τον οδηγό και τον συνοδηγό.


  Αποθηκευτικές θήκες με ανοιγόμενο κάλυμμα

  Κατά την οδήγηση, οι αποθηκευτικές θήκες με ανοιγόμενο κάλυμμα στο ταμπλό οργάνων προσφέρουν χώρο για ταμπλέτες, έγγραφα, κλειδιά, πορτοφόλια και άλλα πράγματα.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Θήκη για smartphone με ασύρματη φόρτιση

  Με το ασύρματο σύστημα φόρτισης μπορούν να φορτίζονται εύκολα κινητές συσκευές, οι οποίες υποστηρίζουν το πρότυπο Qi 1.2 ή που μπορούν να το αποκτήσουν, στην κεντρική επάνω θήκη της κεντρικής κονσόλας.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.
 2. Εξωτερικό

  Συρόμενη πόρτα δεξιά

  Η συρόμενη πόρτα προσφέρει πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης/επιβατών από το πλάι και προσφέρει άνετη επιβίβαση και αποβίβαση ή/και φόρτωση και εκφόρτωση.


  Προβολείς LED High Performance

  Οι προβολείς LED High Performance βελτιώνουν το φωτισμό του οδοστρώματος και αναβαθμίζουν την εμφάνιση του μπροστινού τμήματος του οχήματος.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Πίσω φώτα εν μέρει τεχνολογίας LED

  Τα πίσω φώτα εν μέρει τεχνολογίας LED εντυπωσιάζουν στο σκοτάδι με ένα μοντέρνο, χαρακτηριστικό φωτισμό και αναβαθμίζουν περαιτέρω τη σχεδίαση πίσω μέρους.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Χρωμιωμένη μάσκα ψυγείου

  Με τα πρόσθετα χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία, η εμφάνιση του οχήματος αναβαθμίζεται κι άλλο οπτικά.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Μάσκα ψυγείου στο χρώμα του αμαξώματος

  Η βαφή του πλαισίου μάσκας ψυγείου στο χρώμα του αμαξώματος υπογραμμίζει την πολυτελή εμφάνιση του οχήματος.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Βαμμένοι προφυλακτήρες

  Η βαφή των προφυλακτήρων προσδίδει στο όχημα μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση και αναβαθμίζει τη σχεδίαση του μπροστινού και πίσω τμήματος.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.
 3. Άνεση


  Αναπαυτικό κάθισμα οδηγού

  Το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού διαθέτει ρύθμιση μήκους, ύψους, κλίσης και βάθους έδρας καθίσματος, ώστε να προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες του οδηγού, προσφέροντας ξεκούραστη οδήγηση.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού

  Το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού προσαρμόζεται στις προσωπικές απαιτήσεις άνεσης με το πάτημα ενός κουμπιού και πληροί με την κορυφαία εργονομία του τα κριτήρια του οργανισμού Aktion Gesunder Rücken (AGR) e. V.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Οσφυϊκή στήριξη καθίσματος οδηγού

  Η οσφυϊκή στήριξη στην πλάτη του καθίσματος οδηγού προσφέρει εξατομικευμένη προσαρμογή στις εργονομικές απαιτήσεις άνεσης του οδηγού.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC

  Το αυτόματο σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC ρυθμίζει αυτόματα κατά την πορεία τη θερμοκρασία εσωτερικού χώρου, καθώς και την ποσότητα και κατανομή αέρα στην πλευρά του οδηγού.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Σύστημα κλιματισμού οροφής υψηλής απόδοσης

  Το σύστημα κλιματισμού οροφής υψηλής απόδοσης συμπληρώνει στο σύστημα κλιματισμού με πρόσθετη ψυκτική ισχύ 11 kW και εξασφαλίζει μέγιστη άνεση στον χώρο επιβατών, ειδικά όταν επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.
 4. Infotainment

  Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 26 cm (10,25 ιντσών)

  Το σύστημα πολυμέσων MBUX με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 26 cm (10,25 ιντσών) προσφέρει μεταξύ άλλων γρήγορη πλοήγηση από σκληρό δίσκο με τρισδιάστατη προβολή χαρτών και ενσωμάτωση smartphone.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 7 ιντσών

  Το σύστημα πολυμέσων MBUX με οθόνη αφής 17,8 cm (7 ιντσών) εντυπωσιάζει με το διαισθητικό χειρισμό αφής, την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής και τις πολλαπλές δυνατότητες επικοινωνίας και infotainment.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Πλοήγηση

  Με αυτόν τον εξοπλισμό τα συστήματα πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) μετατρέπονται σε ένα κορυφαίο σύστημα πλοήγησης, το οποίο προσφέρει, χάρη στην καθοδήγηση στον προορισμό,πιο ξεκούραστες και γρήγορες διαδρομές.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB)

  Το ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) εντυπωσιάζει με μεγάλη επιλογή προγραμμάτων, καλή λήψη, πολύτιμες πληροφορίες και εντυπωσιακό ήχο.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Ηχεία 2 δρόμων μπροστά και πίσω

  Τα ηχεία 2 δρόμων μπροστά και πίσω με 12 ηχεία προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου σε όλο το όχημα.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Όργανο πολλαπλών ενδείξεων με έγχρωμη οθόνη

  Το ελκυστικό όργανο πολλαπλών ενδείξεων προσφέρει με τη βοήθεια της έγχρωμης οθόνης με διαγώνιο 14 cm (5,5 ίντσες) ευανάγνωστες ενδείξεις και μια περιληπτική εμφάνιση των μενού μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.
 5. Τεχνολογία

  Μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων

  Το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων συνδυάζει την ομαλή λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής με την αποδοτικότητα και ευελιξία, ενώ ο χειρισμό του είναι εύκολος και χωρίς κραδασμούς.  7G-TRONIC PLUS

  Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7G-TRONIC PLUS ξεκουράζει τον οδηγό από τη χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων και εντυπωσιάζει με τις ήπιες, σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές ταχυτήτων.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Ηλεκτρικό φρένο στάθμευσης

  Ο χειρισμός του ηλεκτρικού φρένου στάθμευσης γίνεται πολύ εύκολα και βολικά με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ χάρη στην κατάργηση του μοχλού φρένου στάθμευσης εξασφαλίζεται ευκολότερη πρόσβαση στον πίσω χώρο.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες

  Οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέφτες μπορούν να διπλώνουν, κατά την είσοδο και έξοδο από στενούς χώρους ή στη διάρκεια της στάθμευσης, ώστε να προστατεύονται καλύτερα από ζημιές.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας

  Το σύστημα υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας εμφανίζει στον οδηγό τα αναγνωρισμένα σήματα ορίων ταχύτητας, απαγόρευσης εισόδου και προσπέρασης, καθώς και το τέλος τους και προειδοποιεί σε περίπτωση που αναγνωρίσει ότι δεν τηρούνται οι απαγορεύσεις εισόδου.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.
 6. Ασφάλεια  Ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC

  Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC μπορεί να διατηρεί την απόσταση που έχει επιλέξει ο οδηγός από το προπορευόμενο όχημα και τον ανακουφίζει π.χ. κατά την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο ή με συχνές στάσεις.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  Κάμερα οπισθοπορείας

  Η κάμερα οπισθοπορείας δημιουργεί μια φωτορεαλιστική προβολή της περιοχής πίσω από το όχημα. Με τις δυναμικές βοηθητικές γραμμές συμβάλλει στον υπολογισμό των αποστάσεων και την αποφυγή ζημιών κατά τους ελιγμούς.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.

  WET WIPER SYSTEM

  Το σύστημα υαλοκαθαριστήρων WET WIPER προσφέρει στον οδηγό βελτιωμένη ορατότητα ακόμη και στη διάρκεια της λειτουργίας των υαλοκαθαριστήρων.

  Προαιρετικός εξοπλισμός.
 7. Σύστημα ανάρτησης

Lorem Ipsum