Vito Van | Ελαφρά επαγγελματικά Mercedes-Benz

Το Vito Van αναλαμβάνει και τις μεταφορικές εργασίες σας.

Έτοιμο όποτε είστε κι εσείς.

Ζητήστε Προσφορά

Επαγγελματική μεταφορά φορτίων με αστέρι.

Το Vito Van σας προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη, καθώς χωράει φορτίο έως 6,6 m³. Τα συστήματα κίνησης με χαμηλή κατανάλωση συμβάλλουν στην οικονομική σας επιτυχία με βιώσιμο τρόπο σε κάθε χιλιόμετρο. Ο εξοπλισμός ασφαλείας με τεχνικά προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού βρίσκεται σε υποδειγματικό επίπεδο, ακριβώς όπως θα περιμένατε από ένα όχημα Mercedes-Benz. Τα 3 προαιρετικά ηχοσυστήματα και οι λύσεις συνδεσιμότητας του Mercedes me connect, με τις οποίες φέρνετε τον ψηφιακό κόσμο μέσα στο Vito σας, αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Ασφάλεια
  2. Οικονομία
  3. Συνδεσιμότητα
Φτάστε στον προορισμό σας με υποδειγματική ασφάλεια

Από τα υποδειγματικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του Vito Van επωφελούνται όλοι: εσείς, οι συνεπιβάτες σας, ακόμα και οι υπόλοιποι οδηγοί. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας ADAPTIVE ESP®, που πραγματοποιεί ρυθμίσεις ανάλογα με το φορτίο, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και η υποβοήθηση εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST. Εκτός από τον αερόσακο οδηγού του βασικού εξοπλισμού, διατίθενται κι άλλοι αερόσακοι στον προαιρετικό εξοπλισμό. Προαιρετικά, σας υποστηρίζει η ενεργή υποβοήθηση πέδησης και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, καθώς και το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας με Rear Cross Traffic Alert.

Ένα οικονομικό θαύμα

Η οικονομική χρήση των διαθέσιμων πόρων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιχείρηση. Ανάμεσα στους 5 τύπους πετρελαιοκινητήρων του Vito Van, σίγουρα θα βρείτε μια οικονομική λύση για τις εργασίες σας. Η αξιοπιστία και η διάρκεια ζωής που χαρακτηρίζουν την Mercedes-Benz φροντίζουν ώστε το Vito Van να είναι πάντα δίπλα σας, όποτε το χρειάζεστε. Σε αυτό συμβάλλουν, επίσης, τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service, που φτάνουν έως και τα 40000 km.

Παραμείνετε δικτυωμένοι ακόμη κι όταν κινείστε.

Με το Vito έχετε μαζί σας τον ψηφιακό κόσμο! Τα προαιρετικά ηχοσυστήματα προσφέρουν σύστημα ανοιχτής ακρόασης, καθώς και streaming μουσικής μέσω Bluetooth®, ενώ επιτρέπουν εν μέρει την ενσωμάτωση smartphone. Επιπλέον, χάρη στον εύκολο χειρισμό, ανταπεξέρχεστε όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και ευχάριστα στην εργασία σας.

Επωμίζεται μεγάλο μέρος από το φορτίο σας.

Στο Vito Van υπάρχει χώρος για όλα τα απαραίτητα. Ως όχημα βάρους 3.200 kg και μήκος χώρου φόρτωσης έως 3 m1 μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε φορτίο.

Συν τοις άλλοις, με 3 μήκη οχήματος, 2 μεταξόνια, σύστημα ευέλικτης ασφάλισης φορτίου και πρακτικά διαχωριστικά τοιχώματα, προσφέρει εξατομικευμένες και εξειδικευμένες λύσεις για επαγγελματικές μεταφορές.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι οι μεγάλες γωνίες ανοίγματος των θυρών και το χαμηλό κατώφλι χώρου φόρτωσης, ώστε να ανταπεξέρχεστε με ευκολία ακόμα και στις πιο δύσκολες αποστολές – για περισσότερη άνεση και ασφάλεια κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση.

Μήκη οχήματος
Compact
Lοng
Extra long
Επιφάνεια χώρου φόρτωσης
Χωρητικότητα φορτίου
Μήκος χώρου φόρτωσης
 Μέγ. ωφέλιμο φορτίο
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm
1374
4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
1349
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
1324
1

Ισχύει για το Vito σε όχημα πολύ μεγάλου μήκους.

Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την εργασία σας.

Vito Van

Καλή ψυχαγωγία, άριστη ενημέρωση.

Τα συστήματα ενημέρωσης και επικοινωνίας με πολλές διεπαφές φροντίζουν για βέλτιστη συνδεσιμότητα και πλούσια ψυχαγωγία. Ο χειρισμός των προαιρετικών συστημάτων πολυμέσων Audio και Audio 40 μέσω οθόνης αφής γίνεται διαισθητικά και άνετα.

Vito Van, Audio 40

Audio 40

Vito Van, Audio 10

Audio 10

Vito Van, Audio 30

Audio 30

Τα eVan της Mercedes-Benz είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση, οικονομικά και πλήρως ηλεκτρικά.

Γνωρίστε το Vito Van και με ηλεκτροκίνηση.

Ζητήστε τώρα την προσφορά σας.

Ενδιαφέρεστε για ένα ελαφρύ επαγγελματικό Mercedes-Benz και θα θέλατε να λάβετε μία προσωπική προσφορά; Θα χρειαστούμε λίγα στοιχεία από εσάς, προκειμένου να σας στείλουμε την προσφορά μας.

form

Γνώριστε τώρα το Vito Van.

Εικονίδιο αναζήτησης Εξουσιοδοτημένου Διανομέα

Αναζήτηση Εξουσιοδοτημένου Διανομέα.

Βρείτε κοντά σας

 

Μάθετε περισσότερα
Εικονίδιο προσφοράς

Ζητήστε προσφορά.

Ενδιαφέρομαι
Εικονίδιο κράτησης test drive

Κράτηση test drive.

Συνδεθείτε τώρα και ξεκινήστε
Μάθετε περισσότερα
[*] Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO₂ καινούριων επιβατικών οχημάτων μπορείτε να βρείτε στις «Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO₂ και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών οχημάτων», που διατίθενται δωρεάν σε όλα τα σημεία διάθεσης και στο DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).