Σας πηγαίνει μπροστά. Το Vito Van.

Έτοιμο όποτε είστε κι εσείς.

Το Vito. Θέλει, μπορεί και το πετυχαίνει.

Είστε πάντα σε ετοιμότητα; Σας αρέσουν οι προκλήσεις; Κάνετε τη δουλειά σας με μεράκι; Εάν ναι, τότε το Vito Van είναι το όχημα που σας ταιριάζει απόλυτα. Διότι το Vito σας πηγαίνει μπροστά, στο δρόμο και στην επαγγελματική επιτυχία σας. Είναι εξίσου υποδειγματικό στα θέματα οικονομίας και ποιότητας όσο και στα θέματα ευελιξίας και ασφάλειας. Άλλωστε ενσωματώνει την τεχνογνωσία ενός ειδικού στα επαγγελματικά οχήματα.

Με τους αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες του συμβάλλει βιώσιμα στην επιτυχία σας σε κάθε χιλιόμετρο. Επιπλέον, χάρη στα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας, σας πηγαίνει στον προορισμό σας με ακόμα περισσότερη ασφάλεια. Μοναδική είναι και η ποικιλία σε συστήματα κίνησης: κίνηση στους μπροστινούς ή πίσω τροχούς ή τετρακίνηση. Υπάρχει η κατάλληλη λύση για κάθε είδος εργασίας.

Ταυτόχρονα, το πυκνό δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Mercedes-Benz, με υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, εξασφαλίζει την διατήρηση της αξιοπιστίας του Vito Van σας. Γι' αυτό, για τη συντήρηση και την επισκευή να εμπιστεύεστε το service της Mercedes-Benz, που γνωρίζει το όχημά σας καλύτερα από όλους. Έτσι, το Vito Van παραμείνει ο πολύτιμος συνεργάτης σας για πολλά χρόνια.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Οικονομία
  2. Ασφάλεια
Ένα οικονομικό θαύμα που, με την οικονομική του κατανάλωση, σας πηγαίνει ένα βήμα μπροστά.

Η οικονομική χρήση των πόρων αποτελεί βασικό ζητούμενο κάθε επιχείρησης. Γι’ αυτό το Vito προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε -για να κάνετε ακόμα πιο οικονομική τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Με πιστοποιημένες τιμές κατανάλωσης από 5,7 l στα 100 km [Vito Van 116 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY σε συνδυασμό με 7G-TRONIC PLUS και άδεια επαγγελματικού (N1). Κατανάλωση καυσίμου σε μικτό κύκλο: 5,8–5,7 l/100 km, εκπομπές CO2σε μικτό κύκλο: 153–150 g/km]1 [*] κινείται οικονομικά – μία τιμή που αποτελεί πρότυπο, ακριβώς όπως η αξιοπιστία και η διάρκεια ζωής που χαρακτηρίζουν την Mercedes-Benz. Αυτή εγγυάται ότι το Vito σας θα είναι πάντα εκεί, όποτε το χρειάζεστε. Σε αυτό συμβάλλουν επίσης τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service, που φτάνουν έως και τα 40000 km. Γενικά, η εξαιρετική ποιότητα του προϊόντος αποτελεί την ιδανική προϋπόθεση για τη διατήρηση των εξόδων συντήρησης και επισκευής σε χαμηλά επίπεδα. Η αντιδιαβρωτική προστασία η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει πλήρως γαλβανισμένο αμάξωμα, εξασφαλίζει την εξαιρετική εξωτερική εμφάνιση του Vito ακόμα και μετά από πολλά έτη.

Φτάστε στον προορισμό σας με υποδειγματική ασφάλεια. Κινηθείτε εκ του ασφαλούς σε όλα τα δρομολόγια.

Από τα υποδειγματικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του Vito επωφελούνται όλοι: εσείς, οι συνεπιβάτες σας, ακόμα και οι υπόλοιποι οδηγοί. Το Vito φροντίζει ακόμα και το φορτίο σας. Ήδη από το βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων, η υποβοήθηση εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST, ο αερόσακος για τον οδηγό και συνοδηγό, καθώς και η τελευταία γενιά του Ηλεκτρονικού Προγράμματος Ευστάθειας ADAPTIVE ESP®. Το τελευταίο λαμβάνει υπόψη του στη ρύθμιση της δυναμικής οδήγησης και το φορτίο του οχήματος.  

Ένα από τα highlights είναι το προαιρετικό σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST, το οποίο σε διαδρομές εκτός πόλης παρακολουθεί την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και προειδοποιεί για πιθανή σύγκρουση. Προαιρετικά, διατίθενται αερόσακοι παραθύρου και θώρακα-λεκάνης για τον οδηγό και το συνοδηγό, καθώς και το προληπτικό σύστημα προστασίας επιβατών PRE-SAFE®. Για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τον εξοπλισμό ασφαλείας του Vito τους, θα βρουν πολλές επιλογές στα πρόσθετα χαρακτηριστικά εξοπλισμού ασφάλειας2. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών είναι ότι σας υποστηρίζουν στην ασφαλή άφιξη στον προορισμό σας.

1

Vito Van και Vito Mixto 116 CDI με πακέτο BlueEFFICIENCY σε συνδυασμό με 7G-TRONIC PLUS και άδεια επαγγελματικού (N1). Κατανάλωση καυσίμου σε αστικό/υπεραστικό/μικτό κύκλο: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km, εκπομπές CO2 σε μικτό κύκλο: 153–150 g/km [*]. Οι πραγματικές τιμές κατανάλωσης εξαρτώνται μεταξύ άλλων από το βάρος του οχήματος και τον επιλεγμένο εξοπλισμό.

2

Βλέπε βασικό και προαιρετικό εξοπλισμό ασφάλειας, καθώς και www.mercedes-benz.de

Μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης.

Όποιος μπορεί να ξεδιπλώνει όλες τις δυνατότητές του, έχει τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Για το λόγο αυτό το Vito Van με τα 3 μήκη οχήματος μπορεί να προσαρμόζεται τέλεια στις ιδιαίτερες ανάγκες χώρου. Παρά τις διαστάσεις στο εσωτερικό του, αρκείται σε ένα ύψος οχήματος 1.910 mm και έτσι χωράει χωρίς κανένα πρόβλημα στα περισσότερα γκαράζ, κλειστούς χώρους στάθμευσης, υπόγεια γκαράζ και πλυντήρια αυτοκινήτων.
Μήκη οχήματος
Compact
Lοng
Extra long
Επιφάνεια χώρου φόρτωσης
Χωρητικότητα φορτίου
Μήκος χώρου φόρτωσης
 Μέγ. ωφέλιμο φορτίο
3,97 m²
5,5 m3
2586 mm
1374 kg
4,38 m²
6,0 m3
2831 mm
1349 kg
4,76 m²
6,6 m3
3061 mm
1324 kg

Κινείται εκ του ασφαλούς.

Ο υψηλής ποιότητας, βασικός εξοπλισμός ασφάλειας του Vito Van περιλαμβάνει, για παράδειγμα, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων και την υποβοήθηση εφίστασης προσοχής ATTENTION ASSIST. Εκτός από τον αερόσακο οδηγού του βασικού εξοπλισμού, διατίθενται προαιρετικά ένας αερόσακος συνοδηγού, καθώς και πλευρικοί αερόσακοι θώρακα-λεκάνης και μπροστινοί αερόσακοι παραθύρου. Προαιρετικά, συμβάλλουν στην ασφάλεια το σύστημα προειδοποίησης για σύγκρουση COLLISION PREVENTION ASSIST, καθώς και το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και νεκρής γωνίας ορατότητας.

[*] Περισσότερες πληροφορίες για τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 καινούριων επιβατικών οχημάτων μπορείτε να βρείτε στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών οχημάτων", που διατίθενται δωρεάν σε όλα τα σημεία διάθεσης και στο DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum