Mercedes-Benz Citan | Ελαφρά επαγγελματικά Mercedes-Benz

Το νέο Citan. Το έχει... άνετα.

Το νέο Citan - Νικητής του International Van of the Year Award 2022.

Το Mercedes-Benz Citan θέτει τα πρότυπα: τα προσόντα του στις κατηγορίες της αποδοτικότητας, της ασφάλειας, τη βιωσιμότητας και του περιβάλλοντος έπεισαν την 25μελή διεθνή κριτική επιτροπή. Τα μέλη της δοκίμασαν και αξιολόγησαν 14 καινούρια μοντέλα από την κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η ετυμηγορία ήταν ομόφωνη - η πρώτη θέση ανήκει στο Citan!

Ένα μικρό van με μεγάλες δυνατότητες.

Με σχεδίαση που χαρακτηρίζει την επωνυμία και εργονομικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο, στον οποίο προσανατολίζεστε πολύ εύκολα, το νέο Citan είναι ένα γνήσιο όχημα Mercedes-Benz. Επιβιβαστείτε και ανακαλύψτε τις δυνατότητες του προαιρετικού συστήματος πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience) και των ψηφιακών προσθέτων. Στη διάρκεια της οδήγησης σας υποστηρίζουν πολλά προνοητικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού. Χάρη στις δύο νέες σειρές εξοπλισμού BASE και PRO μπορείτε να εξοπλίζετε το κόμπακτ van ανάλογα με τις ανάγκες σας. Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά. Μάθετε περισσότερα!

Νέα κυκλοφορία: eCitan Van και eCitan Tourer*.

Τα νέα μέλη της οικογένειας ηλεκτρικών van.

Συμπαγές, στιβαρό, ηλεκτρικό: Το νέο eCitan Van και το eCitan Tourer είναι ιδανικά για χρήση σε αστικές περιοχές και όχι μόνο. Διαθέτει αυτονομία έως και 284 χιλιόμετρα κατά το πρότυπο WLTP (συνδυασμένος κύκλος), με αποτέλεσμα να ενδείκνυται ως φορτηγό ταχυμεταφορών και μεταφορών σε αστικές περιοχές. Η μπαταρία φορτίζεται από 10% σε 80% προαιρετικά σε σταθμούς ταχείας φόρτισης εντός 38 λεπτών. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως, σε ό,τι αφορά στις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης και το φορτίο, δεν γίνεται κανένας συμβιβασμός σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα.

* eCitan Tourer με ταξινόμηση [M1] και χωρητικότητα μπαταρίας 45 kWh: WLTP | Κατανάλωση σε συνδυασμένο κύκλο: 19,2 kWh/100 km. Τιμές εκπομπών CO2 σε συνδυασμένο κύκλο: 0 g/km.12
1

Η κατανάλωση ρεύματος υπολογίστηκε με βάση τον Κανονισμό 2017/1151/ΕΕ.

2

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO2 των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων παρατίθενται στις "Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος“ καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Το νέο σύστημα πολυμέσων MBUX

Ο εξοπλισμός Infotainment στο νέο Citan προσφέρει λύσεις σχεδόν για τα πάντα: Θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό με βάση τα τελευταία δεδομένα για την κυκλοφορία και να φορτίσετε ασύρματα την κινητή συσκευή σας, ενώ βρίσκεστε καθ' οδόν; Ή μήπως θέλετε να χειριστείτε το προαιρετικό σύστημα πολυμέσων MBUX από την υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, τα πλήκτρα του τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών ή με φωνητικές εντολές; Όλα είναι δυνατά. Παράλληλα, τα νέα ψηφιακά πρόσθετα φροντίζουν για σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, καθώς και περισσότερη ασφάλεια σε αυτό το μικρό van.
Citan, MBUX
 • Σύστημα πολυμέσων MBUX 7 ιντσών

  Σύστημα πολυμέσων MBUX 7 ιντσών

  Από την οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης με διαγώνιο 17,8 cm (7 ίντσες) χειρίζεστε το σύστημα πολυμέσων με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει από τις κινητές συσκευές σας. Ένας άλλος τρόπος για να κάνετε τις εισαγωγές σας είναι τα πλήκτρα στο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.
 • Ενσωμάτωση smartphone

  Ενσωμάτωση smartphone

  Με τη βοήθεια της ενσωμάτωσης smartphone έχετε άνετη πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές της κινητής συσκευής σας από το σύστημα πολυμέσων.
 • Θύρα USB τύπου C

  Θύρα USB τύπου C

  Η θύρα USB τύπου C προσφέρει μια ενσωματωμένη διεπαφή μέσων (Media Interface), με την οποία μπορείτε, για παράδειγμα, να ακούτε μουσική από το smartphone σας στο όχημα.
 • Χειρισμός με φωνητικές εντολές

  Χειρισμός με φωνητικές εντολές

  Αρκεί να πείτε «Hey Mercedes», για να ενεργοποιήσετε τον χειρισμό με φωνητικές εντολές και να χειριστείτε με άνεση το σύστημα πολυμέσων.

Κύρια χαρακτηριστικά του νέου Citan

Με το ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές μπορείτε να φορτίζετε πολύ άνετα smartphone με δυνατότητα επαγωγικής φόρτισης στη διάρκεια της οδήγησης.

Ασύρματο σύστημα φόρτισης για κινητές συσκευές

Το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνει τέσσερα πακέτα ενεργητικής ασφάλειας, που σας ξεκουράζουν.

Πακέτο ενεργητικής ασφάλειας

Οι προβολείς LED High Performance προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στο σκοτάδι και χαρακτηριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση.

Προβολείς LED High Performance