eCitan Van | Ελαφρά επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz
Συμπαγές, στιβαρό, ηλεκτρικό: Το νέο κλειστό φορτηγάκι eCitan έχει σχεδιαστεί για χρήση σε αστικές περιοχές και όχι μόνο.

Το νέο eCitan Van. 

Ζητήστε προσφορά

Ένα μικρό Van για το σήμερα και το μέλλον.

Συμπαγές, στιβαρό, ηλεκτρικό: Το νέο eCitan Van έχει σχεδιαστεί για χρήση σε αστικές περιοχές και όχι μόνο, είτε πρόκειται για διαδρομές στο κέντρο της πόλης είτε για βόλτα στα προάστια. Ο ευρύχωρος όγκος του χώρου φόρτωσης και το υψηλό ωφέλιμο φορτίο του συναγωνίζονται άνετα οποιοδήποτε συμβατικό μικρό Van. Μπείτε στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.
Εικονίδιο αυτονομίας

Αυτονομία έως και 284 km (WLTP).

Χάρη στην μπαταρία υψηλής τάσης χωρητικότητας 45 kWh.
Εικονίδιο ταχείας φόρτισης DC

Ταχεία φόρτιση DC με έως και 75 kW,.

Για νέα αυτονομία σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Εικονίδιο διοικητικής μέριμνας

Χωρητικότητα φόρτωσης έως 3,7 m3.

Ο συνήθης άπλετος και άνετος χώρος φόρτωσης.

Κύρια χαρακτηριστικά εξωτερικού.

Το eCitan Van διαθέτει ένα λειτουργικό αλλά και αισθητικά ελκυστικό εξωτερικό. Διατίθενται δύο σειρές εξοπλισμού, οι BASE και PRO, οι οποίες θα καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες σας και τις οποίες μπορείτε να εξατομικεύσετε, έτσι ώστε το όχημά σας να εναρμονίζεται και οπτικά με την εταιρεία σας. Το eCitan Van αναδεικνύει διακριτικά τον ηλεκτρικό του χαρακτήρα: Η πρίζα κρύβεται πίσω από το αστέρι Mercedes στην επένδυση ψυγείου.
Οι δύο σειρές εξοπλισμού BASE και PRO χαρίζουν στο κλειστό φορτηγάκι eCitan ένα λειτουργικό και αισθητικά όμορφο εξωτερικό.

Κόμπακτ και λειτουργικό.

Παρά τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις του, το eCitan Van προσφέρει άφθονο χώρο φόρτωσης, ανταγωνιστικό ωφέλιμο φορτίο, καθώς και έναν άνετο και ευρύχωρο χώρο οδηγού. Η μπαταρία υψηλής τάσης έχει μάλιστα τοποθετηθεί στο υποδάπεδο για εξοικονόμηση χώρου και συνεπώς δεν περιορίζει σχεδόν καθόλου τον διαθέσιμο χώρο. Ανάλογα με τις απαιτήσεις χώρου, μπορείτε να επιλέξετε από δύο μήκη οχήματος: Η βασική έκδοση επιτρέπει ήδη τη μεταφορά δύο ευρωπαλετών, ενώ η έκδοση μεγάλου μήκους επιτρέπει, εάν απαιτείται, και την πλευρική φόρτωση των παλετών από τη διευρυμένη συρόμενη πόρτα.
Μήκος οχήματος
Βασική έκδοση
Έκδοση μεγάλου μήκους
Μέγ. Χωρητικότητα φόρτωσης
Μέγ. μήκος χώρου φόρτωσης
Πλάτος χώρου φόρτωσης
Μέγ. ωφέλιμο φορτίο
2,9 m3  
3,05 m
1,52 m
462 κιλά
3,7 m3  
3,41 m
1.52 m
662 κιλά

Κύρια χαρακτηριστικά εσωτερικού.

Στο eCitan Van θα συναντήσετε πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά: Το ευανάγνωστο όργανο πολλαπλών ενδείξεων, οι κομψοί αεραγωγοί αερισμού, το προαιρετικό τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με πλήκτρα, η οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης και πολλά άλλα στοιχεία χειρισμού χρησιμοποιούνται και σε άλλα Van της Mercedes-Benz. Οι λεπτομέρειες που είναι σημαντικές για την ηλεκτρική λειτουργία ενσωματώνονται έξυπνα στο κόκπιτ. Χάρη στις ευανάγνωστες οθόνες, θα είστε πάντα ενημερωμένοι για την τρέχουσα διαδικασία φόρτισης και την αυτονομία. Οι αποτελεσματικές λύσεις κλιματισμού και οι έξυπνες υπηρεσίες πολυμέσων σάς βοηθούν για τη βέλτιστη αξιοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.
Το κλειστό φορτηγάκι eCitan διαθέτει πολλά γνώριμα χαρακτηριστικά.

Κύρια χαρακτηριστικά εξοπλισμού.

Το σύστημα μπαταριών υψηλής τάσης με χωρητικότητα 45 kWh προσφέρει μεγάλη αυτονομία, χωρίς να περιορίζει τον χώρο του οχήματος.

Μπαταρία υψηλής τάσης (45 kWh)

Χάρη στη μέγιστη ισχύ φόρτισης DC των 80 kW και την ισχύ φόρτισης AC έως και 22 kW, θα απολαμβάνετε ευελιξία κατά τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης.

Φόρτιση AC 22 kW (βασικό)/φόρτιση DC 75 kW (προαιρετικό)

Με τη βοήθεια δύο προγραμμάτων οδήγησης και τριών βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας, μπορείτε να υπολογίζετε κατά την οδήγηση το κατά πόσο η οδηγική συμπεριφορά θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στην απόδοση.

Επιλογή βαθμίδων ανάκτησης ενέργειας

Χάρη στο KEYLESS-GO, δεν χρειάζεται να βγάζετε το κλειδί του οχήματος από την τσέπη σας. Χάρη στην αποθηκευμένη εξουσιοδότηση πρόσβασης και οδήγησης, το όχημα σάς αναγνωρίζει ως ιδιοκτήτη.

KEYLESS-GO (προαιρετικά)

Το πακέτο ενεργητικής ασφάλειας περιλαμβάνει 4 συστήματα υποβοήθησης οδηγού, που σας ξεκουράζουν και κάνουν ασφαλέστερη την οδήγηση.

Πακέτο ενεργητικής ασφάλειας (προαιρετικό)

Με τη βοήθεια του συνδέσμου ρυμουλκούμενου που προεγκαθίσταται από το εργοστάσιο μπορείτε να μεταφέρετε φορτία ρυμούλκησης τα οποία δεν ξεπερνούν το μέγιστο βάρος.

Σύνδεσμος ρυμουλκούμενου με σταθερή σφαιρική κεφαλή (προαιρετικά)

Αποδοτική οδήγηση.

Ισχυρό και ευέλικτο – Αυτόν τον χαρακτήρα αποπνέει το eCitan Van αποπνέει ισχύ και ευελιξία και ως προς τον μηχανισμό μετάδοσης κίνησης που διαθέτει. Χάρη στον αποδοτικό ηλεκτροκινητήρα και την μπαταρία υψηλής τάσης χωρητικότητας 45 kWh, το όχημα θα σας αντιπροσωπεύσει επάξια σε αστικά περιβάλλοντα αλλά όχι μόνο. Χάρη στην τυπική φόρτιση AC έως 22 kW και την επιλογή για ταχεία φόρτιση DC έως 75 kW, μπορείτε να επιτύχετε γρήγορα νέα αυτονομία. Επωφεληθείτε από τα οικονομικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης - χωρίς να θυσιάσετε την ευελιξία και το ωφέλιμο φορτίο.

Ευέλικτες λύσεις φόρτισης.

Χάρη στην πρίζα συνδυασμένης φόρτισης (CCS) του eCitan, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο Wallbox όσο και σταθμούς φόρτισης με συστήματα φόρτισης AC, καθώς και σταθμούς γρήγορης φόρτισης DC. Εξασφαλίστε τη σωστή λύση φόρτισης για εσάς - είτε με το Mercedes-Benz Wallbox είτε με μια εξατομικευμένη λύση φόρτισης της Mercedes-Benz στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σας.

Η πρίζα στο Citan Tourer έχει ενσωματωθεί κεντρικά στην επένδυση ψυγείου πίσω από το αστέρι Mercedes.

Φόρτιση καθ' οδόν

Το Mercedes-Benz Wallbox Home αποτελεί τη δυνατότητα άνετης φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz Wallbox Home

Με το σύστημα ευέλικτης φόρτισης της Mercedes-Benz, έχετε πάντα διαθέσιμη την κατάλληλη λύση φόρτισης.

Σύστημα ευέλικτης φόρτισης

Γνωρίστε το eCitan Van.

Εικονίδιο αναζήτησης εξουσιοδοτημένου διανομέα

Αναζήτηση εξουσιοδοτημένου διανομέα.

Βρείτε κοντά σας
Μάθετε περισσότερα
Εικονίδιο προσφοράς

Ζητήστε προσφορά.

Ενδιαφέρομαι

Ανακαλύψτε τα ηλεκτρικά Vans της Mercedes-Benz.

Ζητήστε τώρα την προσφορά σας.

Ενδιαφέρεστε για το Mercedes-Benz eCitan και θα θέλατε να λάβετε μία προσωπική προσφορά; Θα χρειαστούμε λίγα στοιχεία από εσάς, προκειμένου να σας στείλουμε την προσφορά μας.

form