Ο ήρωας της πόλης: το Citan Van.

Το Citan Van: Ένα πρακτικό όχημα από πρακτικούς ανθρώπους για πρακτικούς ανθρώπους.

Το Citan Van: Ο ήρωας της πόλης.

Με το Citan σάς προσφέρουμε ένα επαγγελματικό όχημα διανομών, με κόμπακτ διαστάσεις και μεγάλο χώρο φόρτωσης, τέλεια προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της πόλης.

Από οικονομικής άποψης, με το Citan είστε αναμφισβήτητα κερδισμένοι: οι αποδοτικοί κινητήρες του με τεχνολογία BlueEFFICIENCY και συμφέρουσες τιμές κατανάλωσης, η υψηλή διαθεσιμότητά του με μεγάλα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων καθώς και οι ευνοϊκοί όροι και οι ελκυστικές υπηρεσίες προστατεύουν τον προϋπολογισμό σας. Και για να φτάνετε πάντα με ασφάλεια, περιλάβαμε στον εξοπλισμό του Citan το ADAPTIVE ESP® με χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες και υψηλής απόδοσης δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς.

Χάρη στα αναπαυτικά καθίσματα, τον απλό χειρισμό και την άψογη ρύθμιση του συστήματος ανάρτησης με ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών, το Citan κινείται με άνεση, ευελιξία και ευκινησία στην πόλη. Κατά τη φόρτωση και την εκφόρτωση, θα ενθουσιαστείτε με το πόσο ευέλικτα μπορείτε να αξιοποιείτε το γενναιόδωρο χώρο φόρτωσης, χάρη στις μεγάλες πόρτες και το χαμηλό κατώφλι του χώρου φόρτωσης. Και για μια μοναδική εμφάνιση, διατίθενται, μεταξύ άλλων, το πακέτο Design RED και το πακέτο Night.

Το Citan έχει όλα όσα περιμένετε από ένα επαγγελματικό όχημα πόλης με το αστέρι της Mercedes. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματά του σε μία δοκιμαστική διαδρομή. Mercedes-Benz Vans. Born to run.

Κύρια χαρακτηριστικά.

 1. Άνεση
 2. Οδηγική απόλαυση
 3. Οικονομία
 4. Ευελιξία
 5. Χώρος φόρτωσης
 6. Ασφάλεια
Citan Van. Οι εσωτερικές αρετές μετράνε.

Το Citan συνδυάζει την άνεση με τη λειτουργικότητα. Στο φιλικό εσωτερικό χώρο του, η εργασία γίνεται ευχάριστα. Ο συνδυασμός λειτουργικότητας και άνεσης εντυπωσιάζει από όλες τις απόψεις, από την επιβίβαση μέχρι την αποβίβαση – από την εργονομικά υψηλή θέση καθίσματος κατά την οδήγηση, μέχρι τις χαμηλές κάτω ακμές θυρών και χώρου φόρτωσης που διευκολύνουν τη φόρτωση.

Το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού με πλευρική στήριξη για προστασία της μέσης είναι ανθεκτικό, αναπνέει και ρυθμίζεται χειροκίνητα σύμφωνα με τις ανάγκες του οδηγού, ακριβώς όπως και το καθ'ύψος ρυθμιζόμενο τιμόνι. Όλα τα χειριστήρια είναι εργονομικά διατεταγμένα και εξαιρετικά εύχρηστα, ενώ το ευανάγνωστο όργανο πολυλειτουργικών ενδείξεων νέας σχεδίασης αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το εσωτερικό. Επιπλέον, το σύστημα θέρμανσης και αερισμού του βασικού εξοπλισμού, καθώς και ο πρακτικός σχεδιασμός των αποθηκευτικών χώρων, συμβάλλουν στο ευχάριστο κλίμα εργασίας.

Citan Van: Εργασία και οδηγική απόλαυση.

Τα πλεονεκτήματα του Citan κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη παντού. Στην πυκνή κίνηση της πόλης επωφελείστε από την απίστευτη ευκινησία του Citan, ενώ σε επαρχιακούς δρόμους ή αυτοκινητόδρομους, μπορείτε να αξιοποιείτε πλήρως την ισχύ του.

Ένας από τους κινητήρες με δυνατή ροπή σίγουρα ταιριάζει στο δικό σας προφίλ. Η καινοτόμα τεχνολογία μειώνει την κατανάλωση ενισχύοντας έτσι την οικονομική απόδοση της επιχείρησής σας. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα, τη μετάδοση της ισχύος αναλαμβάνει αποτελεσματικά ένα μηχανικό κιβώτιο 5 ή 6 σχέσεων.

Όλα τα τεχνικά εξαρτήματα είναι με ακρίβεια συντονισμένα μεταξύ τους – από το σύστημα διεύθυνσης με υποβοήθηση και τη ρύθμιση ελατηρίων-αποσβεστήρων του συστήματος ανάρτησης με ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών, μέχρι τα υψηλής απόδοσης δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα ανέμελα την ευελιξία του Citan.

Citan Van: Ανταμείβει τη σημερινή και τις μελλοντικές γενιές.

Καθήκον της Mercedes-Benz, και στην περίπτωση του Citan, είναι να διαμορφώνει το μέλλον των μετακινήσεων με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Ειδικά στην κίνηση της πόλης, το Citan ικανοποιεί υποδειγματικά αυτήν την απαίτηση. Χάρη στους σύγχρονους κινητήρες και την καινοτόμα τεχνολογία, τόσο οι εκπομπές CO2 όσο και η κατανάλωση καυσίμου μειώνονται σε πολύ χαμηλό επίπεδο.

Όμως, το Citan συμφέρει και από οικονομικής άποψης. Αφενός λόγω της ελκυστικής τιμής και αφετέρου χάρη το χαμηλό κόστος λειτουργίας του, το οποίο είναι αποτέλεσμα της αποδοτικής κατανάλωσης καυσίμου και των διαστημάτων μεταξύ συντηρήσεων έως 40.000 km.

Και επειδή η μέγιστη διαθεσιμότητα του van σας είναι τόσο σημαντική για τη Mercedes-Benz όσο και για εσάς, προσφέρουμε για όλη τη διάρκεια ζωής του οχήματος την εγγύηση κινητικότητας Mercedes-Benz MobiloVan1, 2. Έτσι, το Citan συμβάλλει στη μακροπρόθεσμη κερδοφορία της επιχείρησής σας και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, σε κάθε διαδρομή.

Οι σύγχρονοι κινητήρες, το σύστημα διεύθυνση με ηλεκτρική υποβοήθηση και η ένδειξη χρόνων αλλαγής ταχυτήτων θέτουν τη βάση για οικονομική οδήγηση. Με το πακέτο BlueEFFICIENCY η οικονομική αποδοτικότητα του οχήματός σας μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Citan Van: Έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε αποστολή.

Το Citan αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με εντυπωσιακή ευελιξία. Δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει, μπορεί όμως να διευκολύνει σημαντικά την εργασία σας – ανεξαρτήτως κλάδου. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η χαμηλή ακμή του χώρου φόρτωσης θα σας ενθουσιάσουν. Η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση περιλαμβάνονται στα δυνατά του σημεία, όπως και η ευέλικτη χρήση της υψηλής μεταφορικής ικανότητάς του. Οι μέχρι 2 συρόμενες πόρτες και οι δίφυλλες πίσω πόρτες με γωνία ανοίγματος έως και 180° προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.

Citan Van: Διατίθεται σε 2 μήκη.

Το Citan Van σάς προσφέρει πολλές δυνατότητες. Ως ειδικός κλάδων διακρίνεται για τις ευέλικτες δυνατότητες χρήσης του. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 2 εκδόσεων αμαξωμάτων: long και extra long. Το μέγιστο μήκος χώρου φόρτωσης 2137 mm στην έκδοση extra long μπορεί, εάν θέλετε, να επεκταθεί έως τα 2937 mm με αναδιπλωμένο κάθισμα συνοδηγού. Σε συνδυασμό με το ύψος χώρου φόρτωσης 1258 mm, το Citan Van σας προσφέρει συνολική χωρητικότητα φόρτωσης έως 3,8 m3. Και με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 768 kg, μπορεί να μεταφέρει ακόμη και πολύ βαριά φορτία. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προαιρετικού εξοπλισμού, μπορείτε να προσαρμόσετε το Citan τέλεια στις δικές σας απαιτήσεις.

Citan Van: Πραγματικά μεγαλειώδες στον τομέα της ασφάλειας.

Και στο θέμα της ασφάλειας, το Citan έχει σαφές προβάδισμα. Με ADAPTIVE ESP®, υποβοήθηση πέδησης και σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS, καθώς και υψηλής απόδοσης δισκόφρενα μπροστά και πίσω εντυπωσιάζει με μικρή απόσταση πέδησης – ακόμη και σε ολισθηρό οδόστρωμα. Το σύστημα ανάρτησης με ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών διατηρεί αξιόπιστα την επαφή με το οδόστρωμα. Εάν βρεθείτε να οδηγείτε σε χιόνι, λάσπη ή άμμο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR.

Εάν συμβεί το απρόοπτο, οι ζώνες ασφαλείας τριών σημείων ρυθμιζόμενου ύψους με προεντατήρες και περιοριστές δύναμης ζώνης ασφαλείας σας εξασφαλίζουν πολύ καλή συγκράτηση. Σε περίπτωση πέδησης έκτακτης ανάγκης, ενεργοποιείται αυτόματα το σύστημα αλάρμ.

Στο βασικό εξοπλισμό του Citan περιλαμβάνονται επίσης αερόσακος οδηγού, φώτα πορείας ημέρας και υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα. Ο αερόσακος συνοδηγού και οι αερόσακοι θώρακα3, που διατίθενται προαιρετικά, μειώνουν ακόμη περισσότερο τον κίνδυνο τραυματισμού. Επιπλέον, διατίθεται κατ'επιλογή συστήματα υποβοήθησης, όπως αισθητήρας φωτός και βροχής, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών και μία κάμερα οπισθοπορείας, η οποία προβάλλει το χώρο πίσω από το όχημα στον εσωτερικό καθρέφτη.

Και για να είστε σίγουροι ότι το όχημά σας δεν θα βρεθεί σε λάθος χέρια, διατίθεται προαιρετικά για το Citan ένα αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού.

1

Για έως 30 χρόνια με τακτικά service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz.

2

Ισχύει για οχήματα με πρώτη ταξινόμηση από 01.10.2012.

3

Διατίθεται για το συνοδηγό μόνο σε συνδυασμό με αερόσακους θώρακα οδηγού και συνοδηγού.

Στιβαρή και πολυμορφική βάση.

Μήκη οχήματος
Lοng
Extra long
Μεταξόνιο
Μέγ. μήκος χώρου φόρτωσης
Χωρητικότητα φορτίου
Μέγ. ωφέλιμο φορτίο
2697 mm
1753 mm
3,1 m³
735 κιλά
3081 mm
2137 mm
3,8 m³
770 κιλά

Το κινητό θαύμα ευρυχωρίας για την πόλη.

Ευρύχωρο van σε 3 μήκη αμαξώματος.

Το Citan Van εντυπωσιάζει και στα 3 μήκη αμαξώματος με το γενναιόδωρο χώρο φόρτωσης και τη μεγάλη ευελιξία. Ανάλογα με την έκδοση, η καμπίνα οδηγού διαθέτει θέσεις για έως 3 άτομα.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του Van:

 • Μεγάλη ποικιλία εκδόσεων με 2 μήκη αμαξώματος lοng και extra long για διαφορετικές ανάγκες χώρου φόρτωσης
 • Μεγάλη χωρητικότητα φόρτωσης έως 3,8 m³ στην έκδοση extra long
 • Χώρος φόρτωσης για δύο ευρωπαλέτες τοποθετημένες εγκάρσια στα μήκη αμαξώματος long και extra long
 • Χώρος για 3 άτομα στην καμπίνα οδηγού με το προαιρετικό διθέσιο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού
 • Μεγάλη ευελιξία κατά τη φόρτωση εμπορευμάτων – ακόμη και μεγάλου όγκου – χάρη στον πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό ή το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού

Έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε αποστολή.

Το Citan αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με εντυπωσιακή ευελιξία. Δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει, μπορεί όμως να διευκολύνει σημαντικά την εργασία σας – ανεξαρτήτως κλάδου. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η χαμηλή ακμή του χώρου φόρτωσης θα σας ενθουσιάσουν. Η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση περιλαμβάνονται στα δυνατά του σημεία, όπως και η ευέλικτη χρήση της υψηλής μεταφορικής ικανότητάς του. Οι μέχρι 2 συρόμενες πόρτες και οι δίφυλλες πίσω πόρτες με γωνία ανοίγματος έως και 180° προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.

Επένδυση διαχωριστικού τοιχώματος

 

Ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα με 1 παράθυρο

Πτυσσόμενο διαχωριστικό πλέγμα, πλευρά συνοδηγού

Καταπακτή

Πίσω καπό

Ξύλινο δάπεδο

Αναμφισβήτητα ένα Mercedes-Benz Van.

Χαρακτηριστική εξωτερική σχεδίαση Mercedes-Benz.

Με την ελκυστική, χαρακτηριστική σχεδίαση των Mercedes-Benz Vans και την υψηλή αντιληπτή αξία του, το Citan φέρνει ιδανικά τη θετική εικόνα των άλλων μοντέλων van στην κατηγορία των small vans. Η μοναδική σχεδίαση του Citan εντυπωσιάζει με την υψηλή ακρίβεια από κάθε άποψη. Οι συναρμογές και οι επιφάνειες είναι διαμορφωμένες με απόλυτη ακρίβεια, δημιουργώντας μία εντύπωση υψηλής ποιότητας.

Οι 4 ακρυλικές βαφές και οι 6 προαιρετικά διαθέσιμες μεταλλικές βαφές υπογραμμίζουν την προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση. Με προαιρετικά πακέτα, όπως το οπτικό πακέτο Offroad εξωτερικού, το πακέτο Design RED, το πακέτο Night, το εξωτερικό πακέτο χρωμίου και το πακέτο βαφής, το Citan αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο οπτικά.

Lorem Ipsum