Citan Van | Ελαφρά επαγγελματικά Mercedes-Benz

Ο ήρωας της πόλης: το Citan Van.

Ένα πρακτικό όχημα από πρακτικούς ανθρώπους για πρακτικούς ανθρώπους.

Κλείστε τώρα ένα test drive

Το Citan Van: Ο ήρωας της πόλης.

Το Citan είναι ένα επαγγελματικό όχημα διανομών, με κόμπακτ διαστάσεις και μεγάλο χώρο φόρτωσης, τέλεια προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της πόλης. Οι αποδοτικοί κινητήρες, τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων και οι ελκυστικές υπηρεσίες εξασφαλίζουν οικονομικές μετακινήσεις. Στον τομέα της άνεσης οδήγησης και εργασίας, το Citan εντυπωσιάζει με τα αναπαυτικά καθίσματα και τον χαμηλό χώρο φόρτωσης. Επιπλέον, προσφέρονται ελκυστικά στοιχεία εξοπλισμού, για πιο εξατομικευμένη διαμόρφωση του οχήματος.

Κύρια χαρακτηριστικά.

  1. Άνεση
  2. Οδηγική απόλαυση
  3. Οικονομία
  4. Ευελιξία
  5. Χώρος φόρτωσης
  6. Ασφάλεια
Διότι, οι εσωτερικές αρετές "μετράνε".

Το Citan συνδυάζει την άνεση με τη λειτουργικότητα.Το ευχάριστα διαμορφωμένο εσωτερικό εντυπωσιάζει με τη λειτουργικότητα και την άνεση, από την υψηλή θέση καθίσματος κατά την οδήγηση μέχρι τις χαμηλές ακμές των θυρών και του χώρου φόρτωσης που διευκολύνουν τη φόρτωση. Τα στοιχεία χειρισμού είναι εμφανώς τοποθετημένα και το όργανο πολλαπλών ενδείξεων ευανάγνωστο. Για την ιδανική θέση καθίσματος, το αναπαυτικό κάθισμα οδηγού και το καθ' ύψος ρυθμιζόμενο τιμόνι ρυθμίζονται με το χέρι. Επιπλέον, οι πρακτικές θήκες, όπως και το σύστημα θέρμανσης και αερισμού συμβάλλουν στο ευχάριστο κλίμα εργασίας.

Εργασία και οδηγική απόλαυση.

Τα πλεονεκτήματα του Citan κάνουν τη δουλειά σας ευκολότερη παντού. Στην κίνηση της πόλης επωφελείστε από την ευκινησία του, ενώ σε επαρχιακούς δρόμους ή αυτοκινητόδρομους, από τη ροπή του. Όλα τα τεχνικά εξαρτήματα είναι με ακρίβεια συντονισμένα μεταξύ τους – από τους κινητήρες υψηλής ροπής στρέψης και το μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων μέχρι το σύστημα ανάρτησης με ανεξάρτητη ανάρτηση τροχών και τα δισκόφρενα. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα ανέμελα την ευελιξία του Citan. Επιπλέον, χάρη σε μέτρα μείωσης της κατανάλωσης, καθώς και στον καθαρισμό καυσαερίων με τεχνολογία SCR μπορείτε να κινείστε με οικονομία καυσίμων και μειωμένες εκπομπές.

Ανταμείβει τη σημερινή και τις μελλοντικές γενιές.

Το Citan ικανοποιεί υποδειγματικά την απαίτηση για βιώσιμες και οικονομικές μετακινήσεις. Με αποδοτικούς κινητήρες, που διακρίνονται για τη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές, και με διαστήματα μεταξύ συντηρήσεων έως 30.000 km, που συμβάλλουν στο χαμηλό λειτουργικό κόστος. Στην υψηλή αποδοτικότητα συμβάλλουν επίσης μέτρα για εξοικονόμηση καυσίμου και, κατ' επέκταση, μείωση των εκπομπών. Άλλα πλεονεκτήματα, που αποδίδουν βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, είναι η ελκυστική τιμή του Citan και η εγγύηση κινητικότητας μεγάλης διάρκειας.

Έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε αποστολή.

Το Citan αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με εντυπωσιακή ευελιξία. Δεν μπορεί να σας αντικαταστήσει, μπορεί όμως να διευκολύνει σημαντικά την εργασία σας – ανεξαρτήτως κλάδου. Ο έξυπνος σχεδιασμός και η χαμηλή ακμή του χώρου φόρτωσης θα σας ενθουσιάσουν. Η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση περιλαμβάνονται στα δυνατά του σημεία, όπως και η ευέλικτη χρήση της υψηλής μεταφορικής ικανότητάς του. Οι μέχρι 2 συρόμενες πόρτες και οι δίφυλλες πίσω πόρτες με γωνία ανοίγματος έως και 180° προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.

Ο πρώτος ήρωας που διατίθεται σε 2 μήκη.

Το Citan Van σάς προσφέρει πολλές δυνατότητες. Ως ειδικός κλάδων διακρίνεται για τις ευέλικτες δυνατότητες χρήσης του. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο εκδόσεων αμαξωμάτων long και extra long. Το μέγιστο μήκος χώρου φόρτωσης στην έκδοση extra long φτάνει τα 2137 mm. Σε συνδυασμό με το ύψος χώρου φόρτωσης 1258 mm, το Citan Van σας προσφέρει συνολική χωρητικότητα φόρτωσης έως 3,8 m3. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία προαιρετικού εξοπλισμού, μπορείτε να προσαρμόσετε το Citan τέλεια στις δικές σας απαιτήσεις.

Πραγματικά μεγαλειώδες στον τομέα της ασφάλειας.

Το Citan αναμφισβήτητα εντυπωσιάζει και στον τομέα της ασφάλειας. Από το σύστημα φρένων, που προσφέρει μικρές αποστάσεις πέδησης ακόμη και σε βρεγμένο οδόστρωμα, και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR με δυνατότητα απενεργοποίησης μέχρι το ADAPTIVE ESP® και τις ρυθμιζόμενες καθ' ύψος ζώνες ασφαλείας τριών σημείων με προεντατήρα και περιοριστή δύναμης. Στα υψηλά επίπεδα ασφάλειας συμβάλλουν επιπλέον ο αερόσακος οδηγού, τα φώτα ημερήσιων διαδρομών και το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα. Προαιρετικά διατίθενται επίσης αερόσακοι θώρακα και ένας αερόσακος συνοδηγού. Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχουν συστήματα όπως ο αισθητήρας βροχής και φωτός, το σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών και η κάμερα οπισθοπορείας.

Στιβαρή και πολυμορφική βάση.

Το Citan Van διατίθεται σε 2 μήκη, lοng και extra long. Διαθέτει αυτοφερόμενο αμάξωμα, η εξαιρετική αντοχή και διάρκεια ζωής του οποίου αποδείχθηκαν στη διάρκεια δοκιμών και διαδρομών αντοχής, και το οποίο πληροί τα υψηλά πρότυπα Mercedes-Benz. Στην καθημερινή χρήση, το αμάξωμα εντυπωσιάζει με την πολύ καλή περιμετρική ορατότητα που προσφέρει και την αποτελεσματική ηχομόνωσή του.
Μήκη οχήματος
Lοng
Extra long
Μεταξόνιο
Μέγ. μήκος χώρου φόρτωσης
Χωρητικότητα φορτίου
Μέγ. ωφέλιμο φορτίο
2697 mm
1753 mm
3,1 m³
735 κιλά
3081 mm
2137 mm
3,8 m³
770 κιλά

Το κινητό θαύμα ευρυχωρίας για την πόλη.

Ευρύχωρο van σε 2 μήκη αμαξώματος.

Το Citan Van εντυπωσιάζει και στα δύο μήκη αμαξώματος με το γενναιόδωρο χώρο φόρτωσης και τη μεγάλη ευελιξία. Ανάλογα με την έκδοση, η καμπίνα οδηγού διαθέτει θέσεις για έως 3 άτομα.

Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του van:

  • Μεγάλη ποικιλία εκδόσεων με 2 μήκη αμαξώματος lοng και extra long για διαφορετικές ανάγκες χώρου φόρτωσης
  • Χώρος φόρτωσης για μία ευρωπαλέτα κατά μήκος ή 2 ευρωπαλέτες εγκάρσια
  • Χώρος για έως 3 άτομα στην καμπίνα οδηγού με το προαιρετικό διθέσιο ενιαίο κάθισμα συνοδηγού
  • Μεγάλη ευελιξία κατά τη φόρτωση εμπορευμάτων – ακόμη και μεγάλου όγκου – χάρη στον πλούσιο προαιρετικό εξοπλισμό ή το αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού

Χωράει πολλά. Και τα χωράει εύκολα.

Οι μεγάλοι χώροι φόρτωσης προϋποθέτουν τη δυνατότητα στοίβαξης των υλικών και των εργαλείων με τον κατάλληλο τρόπο. Γι' αυτό, στο Citan Van τοποθετήσαμε ένα διαχωριστικό τοίχωμα πίσω από το κάθισμα οδηγού και συνοδηγού. Προστατεύει τον χώρο του οδηγού από το φορτίο και προφυλάσσει από τη σκόνη και τους θορύβους. Για τη σωστή στερέωση του φορτίου στον χώρο φόρτωσης, υπάρχουν ιμάντες πρόσδεσης και κρίκοι πρόσδεσης στον βασικό εξοπλισμό, προαιρετικά και στο πλευρικό τοίχωμα. Έτσι, ακόμη και ευπαθή εμπορεύματα φτάνουν άθικτα στον προορισμό.

Citan Van, Ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα

Ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα

Citan Van, Ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα με 1 παράθυρο

Ενιαίο διαχωριστικό τοίχωμα με 1 παράθυρο

Citan Van, Πτυσσόμενο διαχωριστικό πλέγμα, πλευρά συνοδηγού

Πτυσσόμενο διαχωριστικό πλέγμα, πλευρά συνοδηγού

Citan Van, Ξύλινο δάπεδο

Ξύλινο δάπεδο

Citan Van, Κρίκοι πρόσδεσης πλευρικού τοιχώματος

Κρίκοι πρόσδεσης πλευρικού τοιχώματος

Citan Van, Ράγα στο πλευρικό τοίχωμα 2 κινητούς κρίκους πρόσδεσης

Ράγα στο πλευρικό τοίχωμα 2 κινητούς κρίκους πρόσδεσης

Αναμφισβήτητα ένα Mercedes-Benz Van.

Χαρακτηριστική εξωτερική σχεδίαση Mercedes-Benz.

Με τη χαρακτηριστική σχεδίαση των van της Mercedes-Benz και την υψηλή αντιληπτή αξία του, το Citan φέρνει ιδανικά τη θετική εικόνα των άλλων μοντέλων van στην κατηγορία των small van. Οι διάφορες απλές βαφές και οι προαιρετικές, μεταλλικές βαφές υπογραμμίζουν τη μοναδική σχεδίαση, που μπορεί να προσαρμοστεί ακόμη περισσότερο με τη βοήθεια διαφόρων, προαιρετικών εξωτερικών πακέτων.

Lorem Ipsum